- 25 Ağustos 2019
- 62.694
- 120.629
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #33.941
Herkesin kocişi evde askooo senin kocan nerdeerSelammmsss herkeşler iyimiEki Görüntüle 2941944
Sende süt iç
Kafein kuzum şimdilik tüketmemeyi tercih ediyorum süt içiyorum zaten d vitamin önemliSende süt içkız kahve cay niye içemiyosun günde bitane kahve serbest cayda acık 2 bardak
Benimde 4 gün tatil canım dünden beri evde cumaya gitti şimdiHerkesin kocişi evde askooo senin kocan nerdeer
Niye içemiyorsun miğdenmi bulanıyor yasak değil normalde dozunda içebilirsin
Valla benim transfer oldugum günden elime verdkleri kagıtta bu şekilde yazıyodu 6 haftalk kontrolümde de doktorum kahveyi en fazla 2 fincan içebilirsin demişti ben bitane içiyodum okadar korkma. Hadi kahve içmiyosun açık bi cay içebilirsinKafein kuzum şimdilik tüketmemeyi tercih ediyorum süt içiyorum zaten d vitamin önemli
Oyş ne güel manzara
Ooo yolaldın cumaya adamını aferemm gelir şimdi daha girmezsun heleBenimde 4 gün tatil canım dünden beri evde cumaya gitti şimdi
Benim doktorum vitamin seyleri tuket dedi hep vallaha canım herkesin doktorun farklı kahvede olsa kafein var içen içer ben şimdi içmek istemiyorumValla benim transfer oldugum günden elime verdkleri kagıtta bu şekilde yazıyodu 6 haftalk kontrolümde de doktorum kahveyi en fazla 2 fincan içebilirsin demişti ben bitane içiyodum okadar korkma. Hadi kahve içmiyosun açık bi cay içebilirsin
Valla bende içiyordum günde bir fincan. Çayıda içiyordum. Doktor hiçbir eşy demedi.Valla benim transfer oldugum günden elime verdkleri kagıtta bu şekilde yazıyodu 6 haftalk kontrolümde de doktorum kahveyi en fazla 2 fincan içebilirsin demişti ben bitane içiyodum okadar korkma. Hadi kahve içmiyosun açık bi cay içebilirsin
Evet kuzu birazdan gelir ben kaybolurumOoo yolaldın cumaya adamını aferemm gelir şimdi daha girmezsun hele
Kafein kuzum şimdilik içmiyorum ❤Niye içemiyorsun miğdenmi bulanıyor yasak değil normalde dozunda içebilirsin
Sen bilirsin tatlımKafein kuzum şimdilik içmiyorum ❤
Nasıl kız ben anlamadım ama onla alakası yok bence hiç içmiycem demedim simdi bebek gelişmeye çalışıyor oyüzden ben bu konularda hassasımdırValla bende içiyordum günde bir fincan. Çayıda içiyordum. Doktor hiçbir eşy demedi.
Birde geçen bir arkadaş 1 bucuk yaşında bebeği var oda hamileliğinde hiç içmemiş. Bebeği hiç alışıl olmadığından kafeine doğduktan sonra bile bir bucuk yaşında pşmuş çocuk içsin hala çocuğa dokunuyormuş uyuyamıyormuş koca gece. Bence birazda olsun alıştırmak gerek. Kahve faydalı birşey birde
Evet cok güzelOyş ne güel manzara
Bizimkide onu söyledi zaten kahve iç cocugu kendini zehirle demediBenim doktorum vitamin seyleri tuket dedi hep vallaha canım herkesin doktorun farklı kahvede olsa kafein var içen içer ben şimdi içmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?