Selammmsss herkeşler iyimi

Reactions: Jou
Kafein kuzum şimdilik tüketmemeyi tercih ediyorum süt içiyorum zaten d vitamin önemli
Valla benim transfer oldugum günden elime verdkleri kagıtta bu şekilde yazıyodu 6 haftalk kontrolümde de doktorum kahveyi en fazla 2 fincan içebilirsin demişti ben bitane içiyodum okadar korkma. Hadi kahve içmiyosun açık bi cay içebilirsin

Benim doktorum vitamin seyleri tuket dedi hep vallaha canım herkesin doktorun farklı kahvede olsa kafein var içen içer ben şimdi içmek istemiyorum

Valla bende içiyordum günde bir fincan. Çayıda içiyordum. Doktor hiçbir eşy demedi.
Birde geçen bir arkadaş 1 bucuk yaşında bebeği var oda hamileliğinde hiç içmemiş. Bebeği hiç alışıl olmadığından kafeine doğduktan sonra bile bir bucuk yaşında pşmuş çocuk içsin hala çocuğa dokunuyormuş uyuyamıyormuş koca gece. Bence birazda olsun alıştırmak gerek. Kahve faydalı birşey birde

Nasıl kız ben anlamadım ama onla alakası yok bence hiç içmiycem demedim simdi bebek gelişmeye çalışıyor oyüzden ben bu konularda hassasımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…