- 25 Ağustos 2019
- 62.694
- 120.629
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #33.961
Kız ne güleysun öyle hep içmicem demedimkii şuan bebek gelişmeye çalışıyor tabiki herkesin düşüncesi farklı ben bu konularda çok hassasım maalesefBizimkide onu söyledi zaten kahve iç cocugu kendini zehirle demedi
Yani oda hamileliğinde içmemiş canım şuan bebek bir buvuk yaşında hala içemiyor bebek alışık değil kafeine emzirdiğinden dolayı bebeği rahatsız ediyormuş. Hamilelikten alıştırmak gerekiyor birazda falan dediNasıl kız ben anlamadım ama onla alakası yok bence hiç içmiycem demedim simdi bebek gelişmeye çalışıyor oyüzden ben bu konularda hassasımdır
Ben cok sevdiğim için günde bir fincan içebilirsin dedi canm cayı zaten acık içiyodum onuda bir bardak içtim hepValla bende içiyordum günde bir fincan. Çayıda içiyordum. Doktor hiçbir eşy demedi.
Birde geçen bir arkadaş 1 bucuk yaşında bebeği var oda hamileliğinde hiç içmemiş. Bebeği hiç alışıl olmadığından kafeine doğduktan sonra bile bir bucuk yaşında pşmuş çocuk içsin hala çocuğa dokunuyormuş uyuyamıyormuş koca gece. Bence birazda olsun alıştırmak gerek. Kahve faydalı birşey birde
İlk hamileliğin ondan yavru bişey diyemiyorumKız ne güleysun öyle hep içmicem demedimkii şuan bebek gelişmeye çalışıyor tabiki herkesin düşüncesi farklı ben bu konularda çok hassasım maalesef
Heee anladım canımmYani oda hamileliğinde içmemiş canım şuan bebek bir buvuk yaşında hala içemiyor bebek alışık değil kafeine emzirdiğinden dolayı bebeği rahatsız ediyormuş. Hamilelikten alıştırmak gerekiyor birazda falan dedi
Kız iyi işte işleri yspsın kv sende ystBuna vakitmi diyon melooo kv bende
Evett vallaha öyle korku var içimde bide ondan sanırımİlk hamileliğin ondan yavru bişey diyemiyorum
Bide guzel süpürse silse eviii anca mutfak gir çıkKız iyi işte işleri yspsın kv sende yst
Bende içiyordum kuzum. Hatta kontrole gittiğimde bir ara ben beklerken doktor acil doğuma çıkmıştı bende gittim kahve içtim gelmiş beni çağırmış. Sonra gelince nerdeydin seslendim dedi. Kahve içmeye gittim dedim. Oh ne güxel yapmışsın kız bana da getirseydin keşke dediBen cok sevdiğim için günde bir fincan içebilirsin dedi canm cayı zaten acık içiyodum onuda bir bardak içtim hep
Güzel demişBende içiyordum kuzum. Hatta kontrole gittiğimde bir ara ben beklerken doktor acil doğuma çıkmıştı bende gittim kahve içtim gelmiş beni çağırmış. Sonra gelince nerdeydin seslendim dedi. Kahve içmeye gittim dedim. Oh ne güxel yapmışsın kız bana da getirseydin keşke dedi
Rahat olmaya calıs bebeğimEvett vallaha öyle korku var içimde bide ondan sanırım
Ne komik doktormuş kızBende içiyordum kuzum. Hatta kontrole gittiğimde bir ara ben beklerken doktor acil doğuma çıkmıştı bende gittim kahve içtim gelmiş beni çağırmış. Sonra gelince nerdeydin seslendim dedi. Kahve içmeye gittim dedim. Oh ne güxel yapmışsın kız bana da getirseydin keşke dedi
Tamam askilotemmmmRahat olmaya calıs bebeğim
Doktorumla çok iyiydik abla kardeş gibiNe komik doktormuş kız
Tamam askilotemmmm
Kuzum senin cocugun varmı? yanlış anlamazsanDoktorumla çok iyiydik abla kardeş gibi
Ama artık yollarımız ayrıldı. Keşke son olay olmasaydı onda doğum yapmayo çok isterdim. Emeği çok üzerimde
Yok canım neden yalnış anlıyım.Kuzum senin cocugun varmı? yanlış anlamazsan
Ama hayırlısı böyeymis demekki var bundada bir hayırr bitanemmmDoktorumla çok iyiydik abla kardeş gibi
Ama artık yollarımız ayrıldı. Keşke son olay olmasaydı onda doğum yapmayo çok isterdim. Emeği çok üzerimde
Evet kuzum herşeyin hayırlısıKeşke ama hayırlısı böyeymis demekki
Gebelik filan deyince varmı acaba dedim. Normal yollamı oluyo peki bide neden olumsuz olduYok canım neden yalnış anlıyım.
Yok tatlım olumsuz 3 gebeliğim oldu sadece
İlk ikisi normal yolla oldu canım ama düzensiz beta artışından sağlıksız diyerek sonlandırdı doktor.Gebelik filan deyince varmı acaba dedim. Normal yollamı oluyo peki bide neden olumsuz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?