Nasıl kız ben anlamadım ama onla alakası yok bence hiç içmiycem demedim simdi bebek gelişmeye çalışıyor oyüzden ben bu konularda hassasımdır
Yani oda hamileliğinde içmemiş canım şuan bebek bir buvuk yaşında hala içemiyor bebek alışık değil kafeine emzirdiğinden dolayı bebeği rahatsız ediyormuş. Hamilelikten alıştırmak gerekiyor birazda falan dedi

Reactions: Jou
Ben cok sevdiğim için günde bir fincan içebilirsin dedi canm cayı zaten acık içiyodum onuda bir bardak içtim hep

Heee anladım canımm

Ben cok sevdiğim için günde bir fincan içebilirsin dedi canm cayı zaten acık içiyodum onuda bir bardak içtim hep
Bende içiyordum kuzum. Hatta kontrole gittiğimde bir ara ben beklerken doktor acil doğuma çıkmıştı bende gittim kahve içtim gelmiş beni çağırmış. Sonra gelince nerdeydin seslendim dedi. Kahve içmeye gittim dedim. Oh ne güxel yapmışsın kız bana da getirseydin keşke dedi

Güzel demiş

Ne komik doktormuş kız

Rahat olmaya calıs bebeğim
Tamam askilotemmmm

Ne komik doktormuş kız

Tamam askilotemmmm
Doktorumla çok iyiydik abla kardeş gibi
Ama artık yollarımız ayrıldı. Keşke son olay olmasaydı onda doğum yapmayo çok isterdim. Emeği çok üzerimde

Reactions: Jou
Gebelik filan deyince varmı acaba dedim. Normal yollamı oluyo peki bide neden olumsuz oldu
İlk ikisi normal yolla oldu canım ama düzensiz beta artışından sağlıksız diyerek sonlandırdı doktor.
3. Yumurta takibiyle olmuştu ikizler. 8. Hafta kalp durmasıyla kürtaj oldum.
Yani şuan hiçbir neden görünmüyor canım genetik test vermiştik işte pazartesi sonucu aldık onda da bir sorun çıkmadı. 2. Gebelikten sonra rahim filmi çektirmiştim onda da bir sorun çıkmadı. Sınav heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…