kan pıhtılaşması var mı peki ona da baktırdınız mı canım

kan pıhtılaşması var mı peki ona da baktırdınız mı canım
Kan sonucum böyle cıktı canım. Genetik doktorum bu son ikisi kafanı karıştırmasın bu belki bende de var eşinde de var herkeste olabilir dedi. Gebeliğe etjisi yok dedi. Ama kadın doğumcular nasıl yorumlar bilemem dedi. Bende salı günü göstericem bir doktora bakalım

Ben de pek anlamıyorum ama ufakta olsa bir pıhtılaşma var gibi Ben de yaptırdım bunları hepsi temiz çıktı ona rağmen tüp bebek doktorum transfer sonrası kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullandırttı büyük ihtimalle sen de kullanırsın.

Kürtaj zamanı görüştüğüm bir doktor dedi kuzum sen testlerini ver bakalım. Hiçbir şey çıkmazsa bile önlem amaçlı iğnelere başlıcaksın hamilr kaldığında diye. Kullanıcam bende kullanmak istiyorum kuzum. İnşallah sağlıklıca nasip olur hepimize. Seninde sanırım böyle bir durum oldu sormak istemedim üzmemek için ama canım

Yok biz artık üzülme dönemlerini geçtik Benim tüp bebekten başka bir çarem yok eşim Azospermi Tüp bebek deniyoruz sürekli benim her şeyim normal üç tüp bebek denemesi yaptık ilki hiç tutmadı ikinci tuttu boş gebelik oldu doktor bağışıklık serumu ve kan sulandırıcı iğne ile üçüncü denemeyi de yaptı o zaman tuttu her şey yolundaydı üç aylık hamileydim 13 + 5’te bebeğin Anensefali olduğunu öğrendik yani kafatasının bir kısmı oluşmamıştı gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık

Canım benim geçmiş olsun cennette bizim çocuklarımız var bizi bekliyorlar inşallah
Siz baktırdınızmı genetiklerinize canım neden öyle olduğunu söyledilermi. Şimdi tekrar başlıcakmısın tüp bebeğe yada başladınmı

Biz daha tüp bebege başlarken tüm genetik kanlarımıza baktırmıştık her şey temiz. bu hastalık genetik değilmiş kalıtsal değilmiş herkesin başına gelebilirmiş anne karnında olan bir gelişim bozukluğu folik Asit eksikliği ile alakalı olabilir dedi. ben folik Asit kullanmıştım ama yetersiz gelmiş demekki vücuduma bir daha başınıza gelmez ama hamilelik öncesi folik Asit yüklemesi yapıp o şekilde gebelik olacak dedi. başlayacağız evet bu ay başlayacaktım tiroit olayım çıkınca önce onu halletmem gerekecek canım

Anladım canımbazı şeyleri yaşamamız gerwkiyor gerçektenn hiç bir sebebe gerek yok Allah öyle istedikten sonra.
Bu ay tiroid düzene girer ama önğmğzdeki ay inşallah güzelce başlansın sağlıkla kucağına al yavrunu canım

Âmin canım çok sağ ol inşallah en yakın zamanda senin de güzel haberlerini alırız

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…