- 12 Mart 2019
- 16.467
- 35.903
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #33.981
kan pıhtılaşması var mı peki ona da baktırdınız mı canımİlk ikisi normal yolla oldu canım ama düzensiz beta artışından sağlıksız diyerek sonlandırdı doktor.
3. Yumurta takibiyle olmuştu ikizler. 8. Hafta kalp durmasıyla kürtaj oldum.
Yani şuan hiçbir neden görünmüyor canım genetik test vermiştik işte pazartesi sonucu aldık onda da bir sorun çıkmadı. 2. Gebelikten sonra rahim filmi çektirmiştim onda da bir sorun çıkmadı. Sınav heralde
Kan sonucum böyle cıktı canım. Genetik doktorum bu son ikisi kafanı karıştırmasın bu belki bende de var eşinde de var herkeste olabilir dedi. Gebeliğe etjisi yok dedi. Ama kadın doğumcular nasıl yorumlar bilemem dedi. Bende salı günü göstericem bir doktora bakalımkan pıhtılaşması var mı peki ona da baktırdınız mı canım
Ben de pek anlamıyorum ama ufakta olsa bir pıhtılaşma var gibiKan sonucum böyle cıktı canım. Genetik doktorum bu son ikisi kafanı karıştırmasın bu belki bende de var eşinde de var herkeste olabilir dedi. Gebeliğe etjisi yok dedi. Ama kadın doğumcular nasıl yorumlar bilemem dedi. Bende salı günü göstericem bir doktora bakalımEki Görüntüle 2942018
Kürtaj zamanı görüştüğüm bir doktor dedi kuzum sen testlerini ver bakalım. Hiçbir şey çıkmazsa bile önlem amaçlı iğnelere başlıcaksın hamilr kaldığında diye. Kullanıcam bende kullanmak istiyorum kuzum. İnşallah sağlıklıca nasip olur hepimize. Seninde sanırım böyle bir durum oldu sormak istemedim üzmemek için ama canımBen de pek anlamıyorum ama ufakta olsa bir pıhtılaşma var gibiBen de yaptırdım bunları hepsi temiz çıktı ona rağmen tüp bebek doktorum transfer sonrası kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullandırttı büyük ihtimalle sen de kullanırsın.
Yok biz artık üzülme dönemlerini geçtikKürtaj zamanı görüştüğüm bir doktor dedi kuzum sen testlerini ver bakalım. Hiçbir şey çıkmazsa bile önlem amaçlı iğnelere başlıcaksın hamilr kaldığında diye. Kullanıcam bende kullanmak istiyorum kuzum. İnşallah sağlıklıca nasip olur hepimize. Seninde sanırım böyle bir durum oldu sormak istemedim üzmemek için ama canım
Süpürmüyor muBide guzel süpürse silse eviii anca mutfak gir çıkkocişe dedim bi supür evi
Yokk nerdeee kendi evinimi süpürüyor sankiiSüpürmüyor mu
Catlak-kurabiye çatlooooo kocama dedim niye çekmedik kalbini izlerdik pıtpıt dedim bende isterdim diyo ama kapıda yasak diyo kamera çekimi ondan sana dedim yok diye sonra dedim hakkat doğru yazıyo ama neden yasak acaba
Ahahahah allah elçoooYokk nerdeee kendi evinimi süpürüyor sankii
SupürttümmAhahahah allah elçoookocana düpürt
Canım benim geçmiş olsun cennette bizim çocuklarımız var bizi bekliyorlar inşallahYok biz artık üzülme dönemlerini geçtikBenim tüp bebekten başka bir çarem yok eşim Azospermi Tüp bebek deniyoruz sürekli benim her şeyim normal üç tüp bebek denemesi yaptık ilki hiç tutmadı ikinci tuttu boş gebelik oldu doktor bağışıklık serumu ve kan sulandırıcı iğne ile üçüncü denemeyi de yaptı o zaman tuttu her şey yolundaydı üç aylık hamileydim 13 + 5’te bebeğin Anensefali olduğunu öğrendik yani kafatasının bir kısmı oluşmamıştı gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık
Biz daha tüp bebege başlarken tüm genetik kanlarımıza baktırmıştık her şey temiz. bu hastalık genetik değilmiş kalıtsal değilmiş herkesin başına gelebilirmiş anne karnında olan bir gelişim bozukluğu folik Asit eksikliği ile alakalı olabilir dedi. ben folik Asit kullanmıştım ama yetersiz gelmiş demekki vücuduma bir daha başınıza gelmez ama hamilelik öncesi folik Asit yüklemesi yapıp o şekilde gebelik olacak dedi. başlayacağız evet bu ay başlayacaktım tiroit olayım çıkınca önce onu halletmem gerekecek canımCanım benim geçmiş olsun cennette bizim çocuklarımız var bizi bekliyorlar inşallah
Siz baktırdınızmı genetiklerinize canım neden öyle olduğunu söyledilermi. Şimdi tekrar başlıcakmısın tüp bebeğe yada başladınmı
Anladım canımbazı şeyleri yaşamamız gerwkiyor gerçektenn hiç bir sebebe gerek yok Allah öyle istedikten sonra.Biz daha tüp bebege başlarken tüm genetik kanlarımıza baktırmıştık her şey temiz. bu hastalık genetik değilmiş kalıtsal değilmiş herkesin başına gelebilirmiş anne karnında olan bir gelişim bozukluğu folik Asit eksikliği ile alakalı olabilir dedi. ben folik Asit kullanmıştım ama yetersiz gelmiş demekki vücuduma bir daha başınıza gelmez ama hamilelik öncesi folik Asit yüklemesi yapıp o şekilde gebelik olacak dedi. başlayacağız evet bu ay başlayacaktım tiroit olayım çıkınca önce onu halletmem gerekecek canım
Âmin canım çok sağ ol inşallah en yakın zamanda senin de güzel haberlerini alırızAnladım canımbazı şeyleri yaşamamız gerwkiyor gerçektenn hiç bir sebebe gerek yok Allah öyle istedikten sonra.
Bu ay tiroid düzene girer ama önğmğzdeki ay inşallah güzelce başlansın sağlıkla kucağına al yavrunu canım
Allah Allah çok değişik kuzum bilemedim. Normalde yasak olması çok saçmaCatlak-kurabiye çatlooooo kocama dedim niye çekmedik kalbini izlerdik pıtpıt dedim bende isterdim diyo ama kapıda yasak diyo kamera çekimi ondan sana dedim yok diye sonra dedim hakkat doğru yazıyo ama neden yasak acaba
Evett sanırım demekki birşey olmuş hastanede bide özel hastane haAllah Allah çok değişik kuzum bilemedim. Normalde yasak olması çok saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?