- 25 Ağustos 2019
- 62.705
- 120.649
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.321
Bidaha gitme inşaallahhhSağol canım kafa dinledim sonrada geldim şükür
iyi gidiyor canım çok şükür bildiğin gibiNapiyin işler nasıl gideeyyy
Ne bu kız soğuk soğuk cvp bi yazıp çıktın dimiiyi gidiyor canım çok şükür bildiğin gibi
İşteyim evde kestirsem kızçem rahat vermez banAaa allah kabul etsin kuzum da işte değilmisin gerçi ordada kestirebilirsin yarım saat bile yetiyo
Vermezz tabiii anasının kuzusuuuİşteyim evde kestirsem kızçem rahat vermez ban
Heee valla kene gibi yapışık bana anneemmmde annermmmVermezz tabiii anasının kuzusuuu
Ne bu kız soğuk soğuk cvp bi yazıp çıktın dimi
Yesunler totosunuHeee valla kene gibi yapışık bana anneemmmde annermmm
Bana kendi halindesin kimseyle ugraşmıyorsun diyo evet uğraşamamnasılda bildin
burda kimlerle uğraştığımı bilsen varya bazen çantamı alıp çıkasım geliyor
Gelirimm orayaaa bi pıçak çekemm heeehhhhnasılda bildin
burda kimlerle uğraştığımı bilsen varya bazen çantamı alıp çıkasım geliyor
gel kız ama pıçağı senden alırım bebişin var seninGelirimm orayaaa bi pıçak çekemm heeehhhh
Eki Görüntüle 2944174
Ooooo bak teyzoşu yavvv nasılda kıyamazmıs helee heleegel kız ama pıçağı senden alırım bebişin var senin
kıyamam tabi minnoş bir anneyle ponçik bebeğine nasıl kıyılır siz kenarda durun ben hallederimOoooo bak teyzoşu yavvv nasılda kıyamazmıs helee helee
Kim sinirlendirdi bacumuukıyamam tabi minnoş bir anneyle ponçik bebeğine nasıl kıyılır siz kenarda durun ben hallederim
Fincanının harika bayan bana da bir tane orta şekerli olursa mutlu, olurum kahvem bitti
iş bilmeyen iş öğretiyor bana aklınca o giderken ben dönüyordum dicem ama daha gidemedi bile düşünKim sinirlendirdi bacumuu
biz senden yeni gelin sunumu bekliyoruzzzFincanının harika bayan bana da bir tane orta şekerli olursa mutlu, olurum kahvem bitti
Kahve alırsam atarım yeni gelin sunumubiz senden yeni gelin sunumu bekliyoruzzz
Ooooo hemennnn bitirdinn dimiiii tasarruff et kahveyi birazzzFincanının harika bayan bana da bir tane orta şekerli olursa mutlu, olurum kahvem bitti
Ayyy evet bak bende cok sinir oluyorum yaaa iş bilmeyen iş öğreten oluyoya ağzına tekmeyle vurasım geliyorriş bilmeyen iş öğretiyor bana aklınca o giderken ben dönüyordum dicem ama daha gidemedi bile düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?