Nedense dün içiyim dedim kuzumm kustumm inan zaten midem bulanıyo arada birşey içemiyorum hep yoğurt tüketiyorum yemek yiyorum sanırim türkkahveye henüs geçemedim biay sonra anca toparlanırım
Ay okurken benimde midem bulandı böyle de empati yapıyorum

Nedense dün içiyim dedim kuzumm kustumm inan zaten midem bulanıyo arada birşey içemiyorum hep yoğurt tüketiyorum yemek yiyorum sanırim türkkahveye henüs geçemedim biay sonra anca toparlanırım
Ben iciyodum bitanem valla bi ondan midem bulanmazdı Sen iyi ol da kahveyi sonrada icersin balım

Yuregin her daim gül bahçesi kokusu ve tazeliğinde olsun pammuğum....can bacım benim ablasının bitanesi
Geç oldu biraz yine de günaydın
Olsunnn ablamm gec olsun güç olmasıınnnn sen nasılsın iyimisinn hele helee sen melek yüzlusün güzel kalplimm canımm ablammm❤❤❤❤

Olsunnn ablamm gec olsun güç olmasıınnnn sen nasılsın iyimisinn hele helee sen melek yüzlusün güzel kalplimm canımm ablammm❤❤❤❤
Çok teşekkür ederim iyiyim balım.
Öğle arasındayım kahvaltı etmemiştim simitçiye geldim. Sabah yağmur öğleden sonra yazdan kalma bir gün var kalın da giyinmistim dua ediyorum hava kapansın diye biraz sicakladim buraya girince biraz ferahladim dostların iyi haberlerini almak bir iki muhabbet iyi geliyor.

Reactions: Jou
Ooohhh afiyet olsun ablacımm temiz hava iyidirr yaaa burasıda buara yağmur hep bi yürüyüş iyi gelirdi bizede korkuyorum genede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…