- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.301
Nasıl gidiyor hamilelikBebişimmmm
Amin inşallah canımTabi kuzumm gelecek ogünde
Aaa allah kabul etsin kuzum da işte değilmisin gerçi ordada kestirebilirsin yarım saat bile yetiyoİyiyim kuzum oruçluyum öğlen oldu azıcık kestircem uykum var
Nedense dün içiyim dedim kuzumm kustumm inan zaten midem bulanıyo arada birşey içemiyorum hep yoğurt tüketiyorum yemek yiyorum sanırim türkkahveye henüs geçemedim biay sonra anca toparlanırımNasıl gidiyor hamilelikbenimde hamileyken en cok turk kahvesi çekerdi
Amin inşallah canım
Afiyet olsun joum
Ay okurken benimde midem bulandıNedense dün içiyim dedim kuzumm kustumm inan zaten midem bulanıyo arada birşey içemiyorum hep yoğurt tüketiyorum yemek yiyorum sanırim türkkahveye henüs geçemedim biay sonra anca toparlanırım
Hahahahh bak helee herzaman olmuyo tabiiAy okurken benimde midem bulandıböyle de empati yapıyorum
Artık seni koç ta.ağı uykuluk kokoreç filan da igrendirir yemezsinHahahahh bak helee herzaman olmuyo tabiidokundu bana işte
Ben iciyodum bitanem valla bi ondan midem bulanmazdıNedense dün içiyim dedim kuzumm kustumm inan zaten midem bulanıyo arada birşey içemiyorum hep yoğurt tüketiyorum yemek yiyorum sanırim türkkahveye henüs geçemedim biay sonra anca toparlanırım
Ayyy Hoşbuldum Kurabiyem
Yok kızz aslında iğrenmiyorumArtık seni koç ta.ağı uykuluk kokoreç filan da igrendirir yemezsin
Evet kuzuşum teşekkür ederiimmmBen iciyodum bitanem valla bi ondan midem bulanmazdıSen iyi ol da kahveyi sonrada icersin balım
Yuregin her daim gül bahçesi kokusu ve tazeliğinde olsun pammuğum....can bacım benim ablasının bitanesi
Olsunnn ablamm gec olsun güç olmasıınnnnYuregin her daim gül bahçesi kokusu ve tazeliğinde olsun pammuğum....can bacım benim ablasının bitanesi
Geç oldu biraz yine de günaydın
Çok teşekkür ederim iyiyim balım.Olsunnn ablamm gec olsun güç olmasıınnnnsen nasılsın iyimisinn hele helee sen melek yüzlusün güzel kalplimm canımm ablammm ❤❤❤❤
Günaydın canım
Ooohhh afiyet olsun ablacımm temiz hava iyidirr yaaa burasıda buara yağmur hep bi yürüyüş iyi gelirdi bizede korkuyorum genedeÇok teşekkür ederim iyiyim balım.
Öğle arasındayım kahvaltı etmemiştim simitçiye geldim. Sabah yağmur öğleden sonra yazdan kalma bir gün var kalın da giyinmistim dua ediyorum hava kapansın diye biraz sicakladim buraya girince biraz ferahladim dostların iyi haberlerini almak bir iki muhabbet iyi geliyor.
Baktım sabah açılmışsunnn dedim günaydınla başlayemm dedimm heleeGünaydın canım
İnsan bir hoşgeldin der uzak yollardan gelmişim hıh
Sağol canım kafa dinledim sonrada geldim şükürBaktım sabah açılmışsunnn dedim günaydınla başlayemm dedimm heleeiyiki geldin nasıl mutlu oldummmm tarif edilemezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?