- 25 Ağustos 2019
- 62.705
- 120.649
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.341
Kurdale olsun lütfenn hele çikolatalarrKahve alırsam atarım yeni gelin sunumu
Teşekkür ederim canımOoohhh afiyet olsun ablacımm temiz hava iyidirr yaaa burasıda buara yağmur hep bi yürüyüş iyi gelirdi bizede korkuyorum genede
sorma kaç yıllık tecrübem var kaç tane okul okumuşum daha maile yazı yazmayı bilmez bana iş öğretecekmiş yer miyim ben bir evlilik olayı olsa tazminatla çıkmayı düşünüyorum zatenAyyy evet bak bende cok sinir oluyorum yaaa iş bilmeyen iş öğreten oluyoya ağzına tekmeyle vurasım geliyorr
Kokoşcum hoş geldinSağol canım kafa dinledim sonrada geldim şükür
Bende öyle işte ablaaa bende öyle havayı seviyorumm zaten kış çocuğuyummTeşekkür ederim canımYok bu aralar uzanman dinlenmen lazım ..daha yürüyecek günlerin olacak canım...ben kapalı yağmurlu sisli havaları seviyorum biraz garip çok karamsar bir ruh haline de sahip değilim aslında ...
Ayneenn evlilik oldumuu tazminatı alır çıkarsınn terbiyesizzz kızdirdılar kuzumuusorma kaç yıllık tecrübem var kaç tane okul okumuşum daha maile yazı yazmayı bilmez bana iş öğretecekmiş yer miyim ben bir evlilik olayı olsa tazminatla çıkmayı düşünüyorum zaten
sorma ya gereksiz yerden sinir ediyorlar ama hiç yüz bulamıyor ya kendi de bozuluyor babasına da şikayet edemiyorAyneenn evlilik oldumuu tazminatı alır çıkarsınn terbiyesizzz kızdirdılar kuzumuu
Tünaydınnn
İyiyim caneyyAyyy Hoşbuldum Kurabiyem
Nasılsın canım benim
iyiyim canım sen nasılsınNasılsınız kızlar
Hahahahahah oohhhhh vallaaasorma ya gereksiz yerden sinir ediyorlar ama hiç yüz bulamıyor ya kendi de bozuluyor babasına da şikayet edemiyor
Aynenn oyle kuzummm kime değer versek anlaşılmıyorki boşuna ediyoruzz zatenönceden böyle değildim biliyor musun kim ne sorarsa ne derse yardım etmeye çalışırdım kimseye şunu yap bunu yap diyemezdim şimdi varya aman benden kıymetli mi modundayım ne olacaksa olur diyorumJou
Bende iyiyim çok şükür canım koşturmaca işte gelemedim bu ara prk buralaraiyiyim canım sen nasılsın
Canım biyerde kedilerimi bidaha goremicem demissin
Sahiplendirdim mecburen canım 3.5 hafta kadar oluyorCanım biyerde kedilerimi bidaha goremicem demissin
Neden ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?