Ooohhh afiyet olsun ablacımm temiz hava iyidirr yaaa burasıda buara yağmur hep bi yürüyüş iyi gelirdi bizede korkuyorum genede
Teşekkür ederim canım Yok bu aralar uzanman dinlenmen lazım ..daha yürüyecek günlerin olacak canım...ben kapalı yağmurlu sisli havaları seviyorum biraz garip çok karamsar bir ruh haline de sahip değilim aslında ...

Reactions: Jou
Ayyy evet bak bende cok sinir oluyorum yaaa iş bilmeyen iş öğreten oluyoya ağzına tekmeyle vurasım geliyorr
sorma kaç yıllık tecrübem var kaç tane okul okumuşum daha maile yazı yazmayı bilmez bana iş öğretecekmiş yer miyim ben bir evlilik olayı olsa tazminatla çıkmayı düşünüyorum zaten

Bende öyle işte ablaaa bende öyle havayı seviyorumm zaten kış çocuğuyumm

sorma kaç yıllık tecrübem var kaç tane okul okumuşum daha maile yazı yazmayı bilmez bana iş öğretecekmiş yer miyim ben bir evlilik olayı olsa tazminatla çıkmayı düşünüyorum zaten
Ayneenn evlilik oldumuu tazminatı alır çıkarsınn terbiyesizzz kızdirdılar kuzumuu

önceden böyle değildim biliyor musun kim ne sorarsa ne derse yardım etmeye çalışırdım kimseye şunu yap bunu yap diyemezdim şimdi varya aman benden kıymetli mi modundayım ne olacaksa olur diyorum Jou

Reactions: Jou
önceden böyle değildim biliyor musun kim ne sorarsa ne derse yardım etmeye çalışırdım kimseye şunu yap bunu yap diyemezdim şimdi varya aman benden kıymetli mi modundayım ne olacaksa olur diyorum Jou
Aynenn oyle kuzummm kime değer versek anlaşılmıyorki boşuna ediyoruzz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…