- 25 Ağustos 2019
- 62.704
- 120.647
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.281
Yaaaa yeriiimmm seniiiiğğğğTamam şimdi kalkıp yapıyorum
Napiyin işler nasıl gideeyyy
Çooookkk güzel muhteşemm resmen afiyet ball olsun kuzummmm
Ama çok güzelmiş kuzumm benimde sardunya var 4 senedir benimle herzaman hep yenisini açarr o giderse gerçekten çok üzülürüm yaAtatürk çiçeği mi atmasam ölürdüm
Teşekkür ederim askoÇooookkk güzel muhteşemm resmen afiyet ball olsun kuzummmm❤❤❤❤
Bende biraz çiçek hastasıyım barış çiçeği para ağacı çiçeği kadife yaprak güzeli Patos sarmaşığı ve iki çeşit sarmaşığa benzeyen çiçeğim var Atatürk çiçeğini yeni aldım evim küçük yoksa daha çok çiçek alırdımAma çok güzelmiş kuzumm benimde sardunya var 4 senedir benimle herzaman hep yenisini açarr o giderse gerçekten çok üzülürüm yabitane daha var da ismini hatırlayamadım hiç
Günaydın kuzuu
Oda iyiymiş ama çocuk olunca hepsini yükseklere kaldırcann evin süsü kalmıyo ☺☺ bayada varmış sendeBende biraz çiçek hastasıyım barış çiçeği para ağacı çiçeği kadife yaprak güzeli Patos sarmaşığı ve iki çeşit sarmaşığa benzeyen çiçeğim var Atatürk çiçeğini yeni aldım evim küçük yoksa daha çok çiçek alırdımAtatürk çiçeğini sırf esim isminden dolayı aldı yoksa onu da almazdı
Nasılsın bebükkkGünaydın kuzuu
Yaaa Atatürk çiçeğiiii
Olsun da asko kaldirayim yaaOda iyiymiş ama çocuk olunca hepsini yükseklere kaldırcann evin süsü kalmıyo ☺☺ bayada varmış sende
Çok üzüldümYaaa Atatürk çiçeğiiii
Benimde vardı öyle güzeldi ki iri iri yaprakları vardı. Ama bir gün ansızın kar yağdı ve oda dışarıdaydıkurtaramadık
Iyiyim şükür canım beniim ❤İyim kuzum sen nasılsın
Tabi kuzumm gelecek ogündeOlsun da asko kaldirayim yaa
Afiyet bal seker olsun canım
BebişimmmmAfiyet bal seker olsun canım
İyiyim kuzum oruçluyum öğlen oldu azıcık kestircem uykum varNapiiyin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?