- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.381
evlenince öyle oluyor sanırımKocayı işe gönderdim kız her fün kalkıyorum
Valla kombiyi yakmak ile yakmamak arasında gidip geliyorum bendeaynen canım benimde bütün enerjim çekilmiş ruh gibi dolaşıyorum
Bende seni yerimm kiiHoşbuldum Elhancım nasılsın özledim sizleri bu esnada da
Nasıl bir ekşon istersin
Yaaaa yerim kız seni halına kurban kış vakti çok güzel oldu
gelen zamlardan sonra bir süre daha üst üste giyinip battaniyeyle oturmak mantıklı geliyor kış erken geldi bu yılValla kombiyi yakmak ile yakmamak arasında gidip geliyorum bende
günaydın kuzumRööörrrrraaaayyyyyydddddduuuuuunnnnnnnnnn
Oyyy canım içmedim bi yudum biraz içiyim dedimde kustumHamilesin içme onun yerine ballı süt ne dersin
Tabii olabilirrrDamacwna koysaydın kız anca
Nasılsın kelebümmgünaydın kuzum
Valla aynen öyle yagelen zamlardan sonra bir süre daha üst üste giyinip battaniyeyle oturmak mantıklı geliyor kış erken geldi bu yıl
Üşütme kendiniiValla aynen öyle yabakarım daha üşürsem gider yorganıma sarılır dertleşiriz
Yok kuzum aşırı soğuk değil akşama doğru soğur o zaman açarım zaten kombiyiÜşütme kendinii
çok şükür canım sen nasılsın bebiş nasılNasılsın kelebümm
alışınca da ayrılamıyor insan yorgandan sabahları bir hışımla kalktım kalktım yoksa varya 5 dk 2 dk derken saat geçiyorValla aynen öyle yabakarım daha üşürsem gider yorganıma sarılır dertleşiriz
Evettt burası 2 3 gündür güneş yok biz çok oldu açalı kombiyi normalde bukadar erken açmayız çok erken geldi kış bende hamileyim hasta olmiyim diye hep açmays başladık gündüz kapatıyoruz akşam açıyoruz mutlaka yatak odam zaten hiç almıyo güneş sabah a karşı buz gibi oluyoYok kuzum aşırı soğuk değil akşama doğru soğur o zaman açarım zaten kombiyi
Bebiş iyi kuzum bende iyiyimm mide sorunum hiç yok kurtuldum sanırım rahat hamilelik geçiricem bençok şükür canım sen nasılsın bebiş nasıl
aç kapa daha çok yakıyor diyorlar canım gündüz en düşükte kalsa da çok etkilemez benceEvettt burası 2 3 gündür güneş yok biz çok oldu açalı kombiyi normalde bukadar erken açmayız çok erken geldi kış bende hamileyim hasta olmiyim diye hep açmays başladık gündüz kapatıyoruz akşam açıyoruz mutlaka yatak odam zaten hiç almıyo güneş sabah a karşı buz gibi oluyo
amannn dilini ısır, çok şükür canım inşaAllah rahat geçerBebiş iyi kuzum bende iyiyimm mide sorunum hiç yok kurtuldum sanırım rahat hamilelik geçiricem ben
İşe giderken ayrı Bi bağ oluyor yaalışınca da ayrılamıyor insan yorgandan sabahları bir hışımla kalktım kalktım yoksa varya 5 dk 2 dk derken saat geçiyor
Değill aslında hic oyle olmadi biliyomusunn denedik buay 101 lira geldi bide üstüne 48 lira zam geldii hepten kapatırsan belki çok gelir biz sadece doğalgaz için devredışıya alıyoruz yada kombiden kombiye sanırım değişiyo bizim hiç yükselmediiaç kapa daha çok yakıyor diyorlar canım gündüz en düşükte kalsa da çok etkilemez bence
Aynen canım üşütme dikkat etEvettt burası 2 3 gündür güneş yok biz çok oldu açalı kombiyi normalde bukadar erken açmayız çok erken geldi kış bende hamileyim hasta olmiyim diye hep açmays başladık gündüz kapatıyoruz akşam açıyoruz mutlaka yatak odam zaten hiç almıyo güneş sabah a karşı buz gibi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?