Hamilesin içme onun yerine ballı süt ne dersin
Oyyy canım içmedim bi yudum biraz içiyim dedimde kustum o resim le atıyim dedim değişiklik olur dedim bal da yiyemiyorum artık balda mutlaka tüketiyordum enson pazartesi sekerime baktı sınırını geçmemen lazım dedi çok yakın dedi şekerli olan şeyler tüketmem yasakladı doktor
Damacwna koysaydın kız anca
Tabii olabilirrr

Yok kuzum aşırı soğuk değil akşama doğru soğur o zaman açarım zaten kombiyi
Evettt burası 2 3 gündür güneş yok biz çok oldu açalı kombiyi normalde bukadar erken açmayız çok erken geldi kış bende hamileyim hasta olmiyim diye hep açmays başladık gündüz kapatıyoruz akşam açıyoruz mutlaka yatak odam zaten hiç almıyo güneş sabah a karşı buz gibi oluyo

aç kapa daha çok yakıyor diyorlar canım gündüz en düşükte kalsa da çok etkilemez bence

aç kapa daha çok yakıyor diyorlar canım gündüz en düşükte kalsa da çok etkilemez bence
Değill aslında hic oyle olmadi biliyomusunn denedik buay 101 lira geldi bide üstüne 48 lira zam geldii hepten kapatırsan belki çok gelir biz sadece doğalgaz için devredışıya alıyoruz yada kombiden kombiye sanırım değişiyo bizim hiç yükselmedii

Aynen canım üşütme dikkat et

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…