- 18 Kasım 2020
- 20.853
- 50.194
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.421
Kendim için yapıom ne yapcam onun için dün kv köfte patates yaptı birazda pilav yapalım dedi eşim sever diye dedim anne geç kaldık dün baya gezdik çünkü boşver dedim ne yapcaz sorma ona ister misin diye ne soruon sen yap yerse yer yemezsede kendi bilirO anlamda değill kız doyuyo ama hergün onun için yapıyorsun ya oyüzden
Oooyyyy melonun kafası çalışayy heleeeKendim için yapıom ne yapcam onun için dün kv köfte patates yaptı birazda pilav yapalım dedi eşim sever diye dedim anne geç kaldık dün baya gezdik çünkü boşver dedim ne yapcaz sorma ona ister misin diye ne soruon sen yap yerse yer yemezsede kendi bilir
Ben pazardan fasulye aldım yemezmiş ama pişiric3mOooyyyy melonun kafası çalışayy heleee
Aferunn kuuzzzzyok ya ben sormuyomda biliyorum artık ne yiyip yemiceğinii
Aboovvvv yermi acaba kızz bide yemezseBen pazardan fasulye aldım yemezmiş ama pişiric3m
Bakım yaptiracaktim kurabiş ama halen de gitmedimVayy napcan bakim kuaförde
Ayy yok kız pinekliyorum hava bulanık tüm enerjimi sömürüyor
Sen nasılsın bugunsorduğuna göre kesin uyudu
Üşengeç seniiiiiğğğBakım yaptiracaktim kurabiş ama halen de gitmedim
Bir güneş varÜşengeç seniiiiiğğğ
Tabiiiiki seeeğğğnnnnnnBir güneş var
Serilmisim gunesleniyorumşimdi kim kalkacak
çok şükür iyiyim canım sen nasılsın keyfin yerinde miSen nasılsın bugun
güneşi bulsam bende kalkmam karanlık havada evden çıkıyorum karanlıkta eve giriyorum haftasonu artık şansıma nasıl olursa havaBir güneş var
Serilmisim gunesleniyorumşimdi kim kalkacak
Hakikaten ya sabah işe gonderiyoruz güya sizigüneşi bulsam bende kalkmam karanlık havada evden çıkıyorum karanlıkta eve giriyorum haftasonu artık şansıma nasıl olursa hava
İyiyim de çok tembelim kuzum bugün yaçok şükür iyiyim canım sen nasılsın keyfin yerinde mi
hiç sevmiyorum akşam tamam ama sabah çok zor oluyor korkuyorum açıkçası caddeye çıkana kadarHakikaten ya sabah işe gonderiyoruz güya sizi
Her yer zifiri
çık bir markete falan git hem hava alırsın hem dolaşmış olursunİyiyim de çok tembelim kuzum bugün ya
Gram hareket etmedim
Kulağına kulaklık filan takma ama hep telefonda konuşuyormuş gibi yap bencehiç sevmiyorum akşam tamam ama sabah çok zor oluyor korkuyorum açıkçası caddeye çıkana kadar
sabahın köründe hiç aklıma gelmez o benim gözlerimde yarı açık oluyorKulağına kulaklık filan takma ama hep telefonda konuşuyormuş gibi yap bence
Bişey olacagindan değil elbette ama önlemini al
Mecburen yicek yoksa aç kalırAboovvvv yermi acaba kızz bide yemezse
Aaaa kız yedimi naptınnnnnMecburen yicek yoksa aç kalır
İyiki cikmamisim kuzuçık bir markete falan git hem hava alırsın hem dolaşmış olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?