- 25 Ağustos 2019
- 62.705
- 120.649
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.401
Inşaallahh kuzummamannn dilini ısır, çok şükür canım inşaAllah rahat geçer
Valla bende bu sene aç kapa yapıyorum. Zamlar sağ olsunDeğill aslında hic oyle olmadi biliyomusunn denedik buay 101 lira geldi bide üstüne 48 lira zam geldii
Evet canımevlenince öyle oluyor sanırım
Günaydın balımRööörrrrraaaayyyyyydddddduuuuuunnnnnnnnnn
Uyudunmu uyandınmı naptın bende yeni uyandım ama hep uykum varEvet canım
Günaydın balım
benim için farketmiyor pek haftasonlarıda aynı uyansamda kalkamam yataktan hatta bazen erken yatıp keyif yapıyorumİşe giderken ayrı Bi bağ oluyor yasen bıraksan da o seni bırakmak istemiyor. Ama evde olunca pekte kıymeti kalmıyor kız
olabilir canım biz yeğenim geldiğinde açıyoruz ama tam açmaya başlayınca da kapatmıyoruz devamlı açık oluyor.Değill aslında hic oyle olmadi biliyomusunn denedik buay 101 lira geldi bide üstüne 48 lira zam geldii hepten kapatırsan belki çok gelir biz sadece doğalgaz için devredışıya alıyoruz yada kombiden kombiye sanırım değişiyo bizim hiç yükselmedii
Evett bazı yerler oluyo anneminde öyle geliyorr kızz aynı sizin gibi fazla bize niye öyle oluyo bende şasırdımolabilir canım biz yeğenim geldiğinde açıyoruz ama tam açmaya başlayınca da kapatmıyoruz devamlı açık oluyor.
Alt kattaki komşumuz akşam açıp sabah kapatıyor ona fatura daha çok geliyor mesela onların yüzünden bizim evde ısınmıyor
bu ben işte sabah minibüste uyumuşum şoförün telefonu çalmasa son durağa kadar giderdim kesinUyudunmu uyandınmı naptın bende yeni uyandım ama hep uykum var
Yaaaaaa yerim seni amaaa canım benimm iş yorgunluğuda kötü zaten hele araya minibüs otobüs olunca benimki yürüyerekti hep iş sanırım ondan sıkıntım olmuyodubu ben işte sabah minibüste uyumuşum şoförün telefonu çalmasa son durağa kadar giderdim kesin
benim hiç yürüme mesafesi işim olmadı ama olsun çok şükür yinede evde çok kaldım karşıya bile başvuru yapıyordum nasıl gideceksemYaaaaaa yerim seni amaaa canım benimm iş yorgunluğuda kötü zaten hele araya minibüs otobüs olunca benimki yürüyerekti hep iş sanırım ondan sıkıntım olmuyodu
Iş olsun yeterki diyorsun kuzum bianda ondan canım beniimmbenim hiç yürüme mesafesi işim olmadı ama olsun çok şükür yinede evde çok kaldım karşıya bile başvuru yapıyordum nasıl gideceksem
Uyandım kız 2 saat olduUyudunmu uyandınmı naptın bende yeni uyandım ama hep uykum var
Maşaallahh maşaallahh benzemiş bana sonundaUyandım kız 2 saat oldu
Birliktelik enerjisiyle çıkar bir şeylerHoşbuldum Elhancım nasılsın özledim sizleri bu esnada da
Nasıl bir ekşon istersin
Yaaaa yerim kız seni halına kurban kış vakti çok güzel oldu
Ahahah gececek bunlar dinleneyimdeMaşaallahh maşaallahh benzemiş bana sonunda
Ooyy canım benimm nerdeyse olacak 1 ayAhahah gececek bunlar dinleneyimde
Adamı bile doyurmak kolay değillAma dinlenemedim ki
Aferim sanaAdamı bile doyurmak kolay değillben 4 senedir doyuramıyorum ahh ahhh şimdi hamileliğimin tadını çıkarıyorum şimdi o doyursun benii
O anlamda değill kız doyuyo ama hergün onun için yapıyorsun ya oyüzdenAferim sanayok ya ben doyuruom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?