- 28 Haziran 2011
- 63.793
- 160.086
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.481
LeeennnBenim yerimede içmiş oll emi kızzz
Ellerine sağlıkk maşaallahh sana
Coco sen ne zaman geldinASSOSyal @kedilinick Cookiie @Buralardutluuugdu Jou @Yasnaz @MssPARE @Elhan @Catlak-kurabiye
nasılsınız kknın güzel gacıları
Heee noldiii sosyomm hehh noldiiiii noldiiiiii sen sevince eiiyydiiii demiiiiLeeennn
Ooo cocommm nerelerdesin yahı hiç karşılaşmıyoruzASSOSyal @kedilinick Cookiie @Buralardutluuugdu Jou @Yasnaz @MssPARE @Elhan @Catlak-kurabiye
nasılsınız kknın güzel gacıları
Evet sıkılmış Aylardır gelmiyordu boş ver gelsinIşin gücün evden cıkmakkk hele heleee niye geleymiş kaynişodamı sıkılmış evde
Dua et 2 gr varHeee noldiii sosyomm hehh noldiiiii noldiiiiii sen sevince eiiyydiiii demiiii
Sefan olsun olsun tadını cikarEvet sıkılmış Aylardır gelmiyordu boş ver gelsinAkşamda anneme gideceğim orada kalacağım yarın beraber hastaneye gideceğiz sintigrafi için
Muhtesem ,içelim peyim
Bugün hava çok güzel güneş var ama tatlı tatlı bir esintide varMuhtesem ,içelim peyim
Aynen kuzu hava muhtesem gercektenBugün hava çok güzel güneş var ama tatlı tatlı bir esintide var
Heee iyi olsun kuzumm öyle tabii takılıyorum sadece sintigrafi neoluyodu kötü birşey degildir inşaallahhEvet sıkılmış Aylardır gelmiyordu boş ver gelsinAkşamda anneme gideceğim orada kalacağım yarın beraber hastaneye gideceğiz sintigrafi için
Aboovvvv iyiki varr yoksa döveceğidi beniiiDua et 2 gr var
İçerim tabi tatlım inşallah benimde içemeyeceğim günler gelir hayırlısıylaBenim yerimede içmiş oll emi kızzz
Ellerine sağlıkk maşaallahh sana
Hahahahaha nedense kahveye alışkınım ama hiç canım çekmiyorrİçerim tabi tatlım inşallah benimde içemeyeceğim günler gelir hayırlısıylasağol canımm
Atalım kendimizi sokaklaraAynen kuzu hava muhtesem gercekten
Ben aşırı seviyorum ya günde 4 fincan içsem içerim ama az içmeye çalışıyorum günde 2 fincan kadar içiyorumHahahahaha nedense kahveye alışkınım ama hiç canım çekmiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?