- 25 Ağustos 2019
- 62.705
- 120.650
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.521
Kocin dicek bune işAhahahah ay valla işim yok nalet telefon. Gideyimde geçmişimi sileyim nolur nolmaz
Bereket bakmıyor öyle telefonuma ama nolur nolmaz şeytana uyar bakar ne derimKocin dicek bune işayyy ne gülerim yavvv
İyim kuzum sen nasılsın bakalım napıyosun@ASSOSyal @kedilinickCookiie @Buralardutluuugdu Jou @Yasnaz @MssPARE @Elhan Catlak-kurabiye
nasılsınız kknın güzel gacıları
Aynenn yaaa hic belli olmuyorrBereket bakmıyor öyle telefonuma ama nolur nolmaz şeytana uyar bakar ne derim
Ayy sorma ya bana da şu sıralar youtube de bi reklam çıkıyor tam ne anlamadım ama diyor kiAy bu sayfadaki kızlık zarı dikimi reklamlarıda beni benden alıyor. Birden kendimi o sayfada buluyorum bune ya diyorum
Kuzum hayırdır geçen ki mide sorunun mu devam ediyor
Teşekkür ederim canım cümlemizinCanım benimm herşey gönlünce olsunn
Nerden geliyor kız bunlar töbe töbeAyy sorma ya bana da şu sıralar youtube de bi reklam çıkıyor tam ne anlamadım ama diyor ki
Daha fazla güç için şunu kullan bunu kullan
Abidik gubidik resimler var sanırım başka güçlerden bahsediyor
Yok canım çok şükür o ozaman geçtiKuzum hayırdır geçen ki mide sorunun mu devam ediyor
Valla bilmiyorum ki şu sıralar hiç bir merakım da yok o konularaNerden geliyor kız bunlar töbe töbe
Olmaması gerek zaten hiç bakma aklına gelmesin onlar tehlikeli şu sıraValla bilmiyorum ki şu sıralar hiç bir merakım da yok o konulara
Hee Allah seni emiYok canım çok şükür o ozaman geçtigeç yatıyorum biraz kndan heralde birde sabahları soğuk oluyor ya çıkasım gelmiyor
He ya cıssOlmaması gerek zaten hiç bakma aklına gelmesin onlar tehlikeli şu sıra
Oy sıcacık sıcacık yatın kuzumHee Allah seni emiaman öyle olsun kuzum ya. Valla benim evin en sıcak yeri ya mutfak ya da yatak odası. Bende dönüp dolaşıp geliyorum yorganı çekip yatıyorum
Çoktaaaannn 2 hafta önce duydum pazartesii bu pazarteside son kontrolüm vardı tahliller yapıldı doktor bana kafein seyler tüketme dedi şekerli şeyler yeme dedii halbuki hiç aram bile yok hele tatlıyla cay desen şekersiz gebelik şekerim biraz sınırın altında ama aşmaması gerek dikkat et dedi kilo alma dedii doğumun kolay olur dedi işte öyle bol bol sebse kirmizı et yağlıbalık böyle seyler tüketilcek zaten biliyordukda hamilelikte bile yediklerinden vazgeçmek zorunda kalıyosun mesela çiğ şeyler yemiceksin salam sosis haşlama da olsa yenmicekTeşekkür ederim canım cümlemizinsen nasıl oldun bebiş nasıl gördün mü kalp atışını duydun mu
Aynen iç AnadoluOy sıcacık sıcacık yatın kuzumsizin oralar soğumuştur ama iç anadoluydu dimi
Valla bugün dün bizim burada baya sıcak. Kış geldi diye seviniyordum ama geri yaza döndükAynen iç Anadolu
Isınacak diyorlar havalar ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?