Ay bu sayfadaki kızlık zarı dikimi reklamlarıda beni benden alıyor. Birden kendimi o sayfada buluyorum bune ya diyorum
Ayy sorma ya bana da şu sıralar youtube de bi reklam çıkıyor tam ne anlamadım ama diyor ki
Daha fazla güç için şunu kullan bunu kullan
Abidik gubidik resimler var sanırım başka güçlerden bahsediyor

Ayy sorma ya bana da şu sıralar youtube de bi reklam çıkıyor tam ne anlamadım ama diyor ki
Daha fazla güç için şunu kullan bunu kullan
Abidik gubidik resimler var sanırım başka güçlerden bahsediyor
Nerden geliyor kız bunlar töbe töbe

Yok canım çok şükür o ozaman geçti geç yatıyorum biraz kndan heralde birde sabahları soğuk oluyor ya çıkasım gelmiyor
Hee Allah seni emi aman öyle olsun kuzum ya. Valla benim evin en sıcak yeri ya mutfak ya da yatak odası. Bende dönüp dolaşıp geliyorum yorganı çekip yatıyorum

Hee Allah seni emi aman öyle olsun kuzum ya. Valla benim evin en sıcak yeri ya mutfak ya da yatak odası. Bende dönüp dolaşıp geliyorum yorganı çekip yatıyorum
Oy sıcacık sıcacık yatın kuzum sizin oralar soğumuştur ama iç anadoluydu dimi

Teşekkür ederim canım cümlemizin sen nasıl oldun bebiş nasıl gördün mü kalp atışını duydun mu
Çoktaaaannn 2 hafta önce duydum pazartesii bu pazarteside son kontrolüm vardı tahliller yapıldı doktor bana kafein seyler tüketme dedi şekerli şeyler yeme dedii halbuki hiç aram bile yok hele tatlıyla cay desen şekersiz gebelik şekerim biraz sınırın altında ama aşmaması gerek dikkat et dedi kilo alma dedii doğumun kolay olur dedi işte öyle bol bol sebse kirmizı et yağlıbalık böyle seyler tüketilcek zaten biliyordukda hamilelikte bile yediklerinden vazgeçmek zorunda kalıyosun mesela çiğ şeyler yemiceksin salam sosis haşlama da olsa yenmicek dahada saymıyim sindi soğutcam hamilelikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…