- 25 Ağustos 2019
- 62.705
- 120.650
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.501
Abovvvv 4 fincan çok azaltt enazindan cok kafein alıyorsun bak iyi değillBen aşırı seviyorum ya günde 4 fincan içsem içerim ama az içmeye çalışıyorum günde 2 fincan kadar içiyorum
Bende şimdi farkettiimmm bekarlara kızlık bozanlara tam destek olmuş oldu reklamAy bu sayfadaki kızlık zarı dikimi reklamlarıda beni benden alıyor. Birden kendimi o sayfada buluyorum bune ya diyorum
Azaltmış halim 2 daha da düşürürüm inşallah 1 fincana ama çay içmiyorum hiçAbovvvv 4 fincan çok azaltt enazindan cok kafein alıyorsun bak iyi değill
Ay allahımm yalnışlıkla tıklıyorum heralde. Kk deydim buraya ne ara geldim diyorum kendi kendimeBende şimdi farkettiimmm bekarlara kızlık bozanlara tam destek olmuş oldu reklam
Işte geneden çaydan daha cok kahvede varmış mesela kafein oyüzden kuzum günde bitanede olsa iç ben cok içerdim bekarken evlendim azalttımAzaltmış halim 2 daha da düşürürüm inşallah 1 fincana ama çay içmiyorum hiç
Hahahah ne işun varlenn kızlık dikimii evli barklı bi karusunn eline sahip çiıkkAy allahımm yalnışlıkla tıklıyorum heralde. Kk deydim buraya ne ara geldim diyorum kendi kendime
Azaltacağım inşallah yarından denemeye başlayayımIşte geneden çaydan daha cok kahvede varmış mesela kafein oyüzden kuzum günde bitanede olsa iç ben cok içerdim bekarken evlendim azalttım
Canım benimm herşey gönlünce olsunnAzaltacağım inşallah yarından denemeye başlayayım
sanada hava değişimi olur cumartesi güzel olacakmış hava ama sen dikkat et yinede hava çarpmasınHahahahah gecmezz geçmiyoreeeeeeee genede
istanbula gidebiliriz bendeee
Evettt ku,um hiçyoktan değişiklik olsun diyorum aynenn bakalım eşim nederse o daha anneme uğriycak turşu yapmış bana sarmısak getirmiş köyden bide çaysanada hava değişimi olur cumartesi güzel olacakmış hava ama sen dikkat et yinede hava çarpmasın
o zaman gitmen lazım bak kadın neler getirmiş sana hem anneni de görürsünEvettt ku,um hiçyoktan değişiklik olsun diyorum aynenn bakalım eşim nederse o daha anneme uğriycak turşu yapmış bana sarmısak getirmiş köyden bide çay
Kuzu ben üçüncü aşımı oldum bişey olmadi.ama alerjik yok tabiAlerjisi olan asi yaptı mı
Bizimle ne alakası varAy bu sayfadaki kızlık zarı dikimi reklamlarıda beni benden alıyor. Birden kendimi o sayfada buluyorum bune ya diyorum
Evett kuzum ya bakalımm halime göree ya ben anneme gidip kalirım ama karnım belirginleşsin büyüsün biraz oyle gidiyim diyorummo zaman gitmen lazım bak kadın neler getirmiş sana hem anneni de görürsün
Ahahahah ay valla işim yok nalet telefon. Gideyimde geçmişimi sileyim nolur nolmazHahahah ne işun varlenn kızlık dikimii evli barklı bi karusunn eline sahip çiıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?