Kahve ve salam sosis kısmı sıkıntı çok severim kendilerini napalım hayırlısıyla hamile kalayım da iyice dikkat ederim tatlıyla aram yok o sorun değil herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Oyle işte canım hayırlısı çok şükür inan seninde umamdığın an olcak brnim oyle oldu ben eylül ayında oldu oldu olmadı tup dedim hep kafam rahattı ve ben şok tam gitceğidim doktora test yaptım soka girdim hiç beklemiyordum oyüzden inandım gercekten kafanı rahat tutcaksın yoksa olmuyorr

Bu ay kafam rahat kendimi dinlemeyeceğim sadece mfk yöntemini deneyeceğim oda yapabilirsek eşim radyasyonlu işte ve vardiyalı çalışıyor benim canımı sıkan sadece bu tabiki radyasyonlu işte çalışması çocuğa engel değil kimyasal da olsa bir hamilelik yaşadım gene olur diyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah

Evet kuzum doğru haklısın oyüzden kahvede içme ben 1 2 sefer içtim o ay yumurtlama zamanında yuruyus yap

Haftasonu ve pazartesi yürüyüş yaptım bu akşamda yaparsam iyi olur evde yürüyüş bandım var artık başlayacağım birde kilo vermem gerekiyor
Ayyy bide kilo verdim düşün bide ondanda kaynaklı olabilir yumurtalarım hareketlenir belki olur diye hem yurüyüş hem diyet yaptım

Ayyy bide kilo verdim düşün bide ondanda kaynaklı olabilir yumurtalarım hareketlenir belki olur diye hem yurüyüş hem diyet yaptım
Ben kiloluyken insülin direnci vardı o kiloyu verdim 15 kilo kadar tahlil yaptırdım geçti şimdi de normalin üstündeyim ama mental olarak herşeyden sıkılmış durumdaydım ara vermiştim gene başlayacağım daha sağlıklı kiloda hamile kalayım diye :)

Reactions: Jou
Güzel bi düsünce kuzum herşeyin hayırlısı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…