- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.541
Ahahahaha yaaa çok iyiiKanka diye sesleniyorum zaten adama
Kahve ve salam sosis kısmı sıkıntı çok severim kendileriniÇoktaaaannn 2 hafta önce duydum pazartesii bu pazarteside son kontrolüm vardı tahliller yapıldı doktor bana kafein seyler tüketme dedi şekerli şeyler yeme dedii halbuki hiç aram bile yok hele tatlıyla cay desen şekersiz gebelik şekerim biraz sınırın altında ama aşmaması gerek dikkat et dedi kilo alma dedii doğumun kolay olur dedi işte öyle bol bol sebse kirmizı et yağlıbalık böyle seyler tüketilcek zaten biliyordukda hamilelikte bile yediklerinden vazgeçmek zorunda kalıyosun mesela çiğ şeyler yemiceksin salam sosis haşlama da olsa yenmicekdahada saymıyim sindi soğutcam hamilelikten
Oyle işte canım hayırlısı çok şükür inan seninde umamdığın an olcak brnim oyle oldu ben eylül ayında oldu oldu olmadı tup dedim hep kafam rahattı ve ben şok tam gitceğidim doktora test yaptım soka girdim hiç beklemiyordum oyüzden inandım gercekten kafanı rahat tutcaksın yoksa olmuyorrKahve ve salam sosis kısmı sıkıntı çok severim kendilerininapalım hayırlısıyla hamile kalayım da iyice dikkat ederim tatlıyla aram yok o sorun değil herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Bu ay kafam rahat kendimi dinlemeyeceğim sadece mfk yöntemini deneyeceğim oda yapabilirsek eşim radyasyonlu işte ve vardiyalı çalışıyor benim canımı sıkan sadece bu tabiki radyasyonlu işte çalışması çocuğa engel değil kimyasal da olsa bir hamilelik yaşadım gene olur diyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallahOyle işte canım hayırlısı çok şükür inan seninde umamdığın an olcak brnim oyle oldu ben eylül ayında oldu oldu olmadı tup dedim hep kafam rahattı ve ben şok tam gitceğidim doktora test yaptım soka girdim hiç beklemiyordum oyüzden inandım gercekten kafanı rahat tutcaksın yoksa olmuyorr
Evet kuzum doğru haklısın oyüzden kahvede içme ben 1 2 sefer içtim o ay yumurtlama zamanında yuruyus yapBu ay kafam rahat kendimi dinlemeyeceğim sadece mfk yöntemini deneyeceğim oda yapabilirsek eşim radyasyonlu işte ve vardiyalı çalışıyor benim canımı sıkan sadece bu tabiki radyasyonlu işte çalışması çocuğa engel değil kimyasal da olsa bir hamilelik yaşadım gene olur diyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Haftasonu ve pazartesi yürüyüş yaptım bu akşamda yaparsam iyi olur evde yürüyüş bandım var artık başlayacağım birde kilo vermem gerekiyorEvet kuzum doğru haklısın oyüzden kahvede içme ben 1 2 sefer içtim o ay yumurtlama zamanında yuruyus yap
Nee kış geliyo diye sevinmek miiValla bugün dün bizim burada baya sıcak. Kış geldi diye seviniyordum ama geri yaza döndük
Gittim kuzum haftaya tekrar gitcemAhahahaha yaaa çok iyii
Gittinmi kuzum doktora
Belki cok sevinecekAdam şok
Ayyy bide kilo verdim düşün bide ondanda kaynaklı olabilir yumurtalarım hareketlenir belki olur diye hem yurüyüş hem diyet yaptımHaftasonu ve pazartesi yürüyüş yaptım bu akşamda yaparsam iyi olur evde yürüyüş bandım var artık başlayacağım birde kilo vermem gerekiyor
Hahahahaha
Doğru beybiiiii yukardaki kişiyi gordünmü kuzuYalan mi
Ben kiloluyken insülin direnci vardı o kiloyu verdim 15 kilo kadar tahlil yaptırdım geçti şimdi de normalin üstündeyim ama mental olarak herşeyden sıkılmış durumdaydım ara vermiştim gene başlayacağım daha sağlıklı kiloda hamile kalayım diye :)Ayyy bide kilo verdim düşün bide ondanda kaynaklı olabilir yumurtalarım hareketlenir belki olur diye hem yurüyüş hem diyet yaptım
İyiyim coconat sen ?ASSOSyal bebeklinick Cookiie @Buralardutluuugdu Jou @Yasnaz @MssPARE @Elhan Catlak-kurabiye
nasılsınız kknın güzel gacıları
Annem calışıyo kuzum cok görüşemiyoruz bi gün kalmak bile iyi gelicekSefan olsun olsun tadını cikar
Emar gibi bişey canm damardan radyasyonlu bi ilaç verip cekim yapıcaklar tiroitlereHeee iyi olsun kuzumm öyle tabii takılıyorum sadece sintigrafi neoluyodu kötü birşey degildir inşaallahh
Güzel bi düsünce kuzum herşeyin hayırlısı olsunnBen kiloluyken insülin direnci vardı o kiloyu verdim 15 kilo kadar tahlil yaptırdım geçti şimdi de normalin üstündeyim ama mental olarak herşeyden sıkılmış durumdaydım ara vermiştim gene başlayacağım daha sağlıklı kiloda hamile kalayım diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?