- 18 Kasım 2020
- 20.854
- 50.196
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.721
Afiyet olsun canım benimYe bizi ha bu kurabiye gibi
günaydın balım
Sağol mavicim beraber olsun
Günaydın perim, nasılsın
Beğendim kız gayet güzeldi ellerine sağlıksabah kahve yanında iyi gitti balım
Olabilir bak işimi bitireyim de açıp izlerimTeledondan aç
Çok şükür canım iyiyim bende Allah bugünümüzü aratmasınÇok şükür cocom iyiyim sen nasılsın
Ev savaş alanı toplayıp temizleyipmi içsem kahvemi hiç başlamadanmı içsem diye düşünüp duruyorumdüşünceğime kalkıp yapayımda aklımdan çıksın
Sağol balımAfiyet olsun canım benim
Bende izlicem eskiler daha güzelOlabilir bak işimi bitireyim de açıp izlerim
Birlikte yapalım bol bol kurabiyeÇok şükür canım iyiyim bende Allah bugünümüzü aratmasın
aklında duracağına kahven içinde dursun
Sağol balım
Yapalım kız planlayalım hemde dolaba atmalık yada bayatlamayanlardan kavanoz kavanozBirlikte yapalım bol bol kurabiye
Amin inşallah canımÇok şükür canım iyiyim bende Allah bugünümüzü aratmasın
aklında duracağına kahven içinde dursun
Sağol balım
Eskilerin tadı hiçbirinde yok gerçekten asla yeni dizi izleyemiyorum hep aynı senaryolarBende izlicem eskiler daha güzel
Di mi yoksa ne ara kahve içsem diye diye iş bitmiyorAmin inşallah canım
Yapıyorumda içeyimde işime tam konsantre olayım
Oooo afiyet olsun canım çiçeğin fotoya kattığı görüntü çok hoş oluyor
Çiceğim evliliğimle yaşıt annemin hediyesi küçücüktü o büyüdükce mutlu oluyorum o büyüdükce bizde büyüyormuşuz gibi hissediyorumOooo afiyet olsun canım çiçeğin fotoya kattığı görüntü çok hoş oluyor
Yaa ne güzelmiş öyle ne güzel düşünürmüş sana daÇiceğim evliliğimle yaşıt annemin hediyesi küçücüktü o büyüdükce mutlu oluyorum o büyüdükce bizde büyüyormuşuz gibi hissediyorum
Aman benim maverayi kimse başına vermesin bulastirmasin hhhahah
Evet canım inşallah ömrü uzun olur bakabilirim onaYaa ne güzelmiş öyle ne güzel düşünürmüş sana da
Pareeee sen nerelerdesin yüzünü gören cennetlikAman benim maverayi kimse başına vermesin bulastirmasin hhhahah
Aaa iyi okur arkadaşım normal dolaba atardı bayatlamaz derdi ama bilmem ki uzun süre dayanmaz bence orada buzluğa atalımYapalım kız planlayalım hemde dolaba atmalık yada bayatlamayanlardan kavanoz kavanoz
Bende sadece kırmızı oda yı izliyorum dizi olarakEskilerin tadı hiçbirinde yok gerçekten asla yeni dizi izleyemiyorum hep aynı senaryolar
Afiyet olsun evi süpürdüm sileyim bende kahve içicem
Bende yargıyı izliyorum kırmızı odayıda ilkte izliyordum sonra çok üzücü gelmeye bailadı bıraktımAaa iyi okur arkadaşım normal dolaba atardı bayatlamaz derdi ama bilmem ki uzun süre dayanmaz bence orada buzluğa atalım
Bende sadece kırmızı oda yı izliyorum dizi olarak
Afiyet olsun evi süpürdüm sileyim bende kahve içicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?