- 28 Haziran 2011
- 63.795
- 160.090
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.961
21 gün düzenli ders çalışırsan bir daha bırakamazsınBen bütün kuralları unuttum galiba şu an oturdum işleme yapıyorum
Bugün bitti zaten ben yarına bakayım en iyisi sosyalim21 gün düzenli ders çalışırsan bir daha bırakamazsınbırak o işlemeyi
Harika videolar var tabiki başlaBugün bitti zaten ben yarına bakayım en iyisi sosyalim
İnternetten video ile başlayayım bari
Ay kal canım çok iyi olur senin içinde vallaÖzledik gidince kalacağımöyle tabi teledondan hasret gideriyoruz
Hadi gözün aydınOhh şifalar olsun
Ayy geldi geldi o kadar söylendim söylendim sonra baktım geliyor yavaştanakşama da Pırasa yapcam su lazımdı
Vayy neler dönüyor şimdi gözümün önünde off
Aynen öyle canım benim valla baksana nerden nereye iletişim kurabiliyoruz anlık yinede bu çağda olduğumuza şanslıyızEvet canım onunla aynı yerdeyiz, olsun gönüller bir olsun mesafe bir yerden sonra sadece bir bahane olarak kalıyor
Tarifi veririm müsait zamanda canım olmadı yaparım yersin beğenirsen sende yaparsın ben kahve yanında çok seviyorum
Adana kebabı yada patlıcan kebabı yapamam ama hatayın kebabını yaparım
Sen yakınsın ya ondan galibaAy kal canım çok iyi olur senin içinde vallaama birsüre sonra evine alışıyorsun ya ben gitsemde 1 2 aaat sonra başlıyorum eve gitsem demeye
İlklerde bende istiyordum canım çok ama zamanla eve alıştıkca öyel olmaya başladıSen yakınsın ya ondan galiba
Oyy senin canın sağ olsunAdana kebabı yada patlıcan kebabı yapamam ama hatayın kebabını yaparım
Hahah beylerin işine gelir mi hiç Pırasası lahanasıHadi gözün aydınbende kapıska yapıyorum şimdi adamla tartışıyoruz geçende diyoeum canım pırasalı börek istiyor. Ne saçma sapan şeyler istiyorsun yok kapıska yok pırasa diyor. Hiç sevmediğine
Afiyet olsunBende kahve yerine süt içiyorum bana yer varmıı
Ay denemeni tavsiye ederim çatladım çok güzel oluyor bayılıyorumHahah beylerin işine gelir mi hiç Pırasası lahanası
Kız o börek nasıl oluyor ben çok gördüm ama Pırasayı börekte hiç düşünemiyorum
benimde canım ne zamandır istiyor pırasalı börek bir fırsat bulup yapamadım dahaHadi gözün aydınbende kapıska yapıyorum şimdi adamla tartışıyoruz geçende diyoeum canım pırasalı börek istiyor. Ne saçma sapan şeyler istiyorsun yok kapıska yok pırasa diyor. Hiç sevmediğine
Hiç olmadı haftasonu hazır yufkadan yapıver canım kendin açınca çok zahmetli oluyorbenimde canım ne zamandır istiyor pırasalı börek bir fırsat bulup yapamadım daha
kendim açmayı hiç denemedim kiHiç olmadı haftasonu hazır yufkadan yapıver canım kendin açınca çok zahmetli oluyor
Bendekendim açmayı hiç denemedim kihep hazır kullanıyorum
kim uğraşıcak boşver vaktim yok zaten bir börek uğruna bütün günümü heba edememBendebir iki kere denedim aaa saatlarce uğraşıyorum birde hamur yamuk yumuk oluyor açtıkca. Dedim en iyisi yufka
He valla doğru dedim saatlerce uğraş dur 5 dkda yekim uğraşıcak boşver vaktim yok zaten bir börek uğruna bütün günümü heba edemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?