- 13 Şubat 2021
- 3.941
- 8.940
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.981
İnşaAllah sosyalim sen neyle başladın plan yaptın mı nasıl ilerleyeceksin?Harika videolar var tabiki başla
Bu yönlerden şanslıyız tabikide ama zaman oluyor bazı yönlerde hiç iyi değilAynen öyle canım benim valla baksana nerden nereye iletişim kurabiliyoruz anlık yinede bu çağda olduğumuza şanslıyız
Bencede ne saçma sapan şeyler onlar öyleHadi gözün aydınbende kapıska yapıyorum şimdi adamla tartışıyoruz geçende diyoeum canım pırasalı börek istiyor. Ne saçma sapan şeyler istiyorsun yok kapıska yok pırasa diyor. Hiç sevmediğine
YerimOyy senin canın sağ olsun
Valla bi planım yok şuan cocom, tarih ağırlıklı gidiyorum şuan. Sende kolaydan başlayabilirsin. Önemli olan başlamakİnşaAllah sosyalim sen neyle başladın plan yaptın mı nasıl ilerleyeceksin?
Kesinlikle iyi yönleri olduğu kadar kötü yönleride var hatta belki daha çok varİnşaAllah sosyalim sen neyle başladın plan yaptın mı nasıl ilerleyeceksin?
Bu yönlerden şanslıyız tabikide ama zaman oluyor bazı yönlerde hiç iyi değil
Bencede ne saçma sapan şeyler onlar öyle
töbe estağfurullah nimet ama Allah affetsin
Yerim
İyiyim seni sormalı sen nasılsınKubişimmmnasılsın
Malesef ben dünkü yemeği de yiyemedimAy denemeni tavsiye ederim çatladım çok güzel oluyor bayılıyorumhamilesinde canını cektiricem ama
Hahah sende bendensinkendim açmayı hiç denemedim kihep hazır kullanıyorum
Bende tarih düşünüyorum sosyalim biraz zor ilerliyor ya önce onu bitirmek daha iyi oluyor sankiValla bi planım yok şuan cocom, tarih ağırlıklı gidiyorum şuan. Sende kolaydan başlayabilirsin. Önemli olan başlamak
Kesinlikle iyi yönleri olduğu kadar kötü yönleride var hatta belki daha çok var
Aaa yaaa ben çok severim kış sebzelerini ama bayılırım
Günaydın, hayırlı cumalar KurabiyemGÜNAYDINNN
HAYIRLI CUMALAR
Boll neşeli sabahlarrr
Günaydın canım hayırlı cumalarGÜNAYDINNN
HAYIRLI CUMALAR
Boll neşeli sabahlarrr
Ehhh iste kuzum idare ederİyiyim seni sormalı sen nasılsın
Malesef ben dünkü yemeği de yiyemedimanneme satcam bugün
Hahah sende bendensin
Aa neden canımİyiyim seni sormalı sen nasılsın
Malesef ben dünkü yemeği de yiyemedimanneme satcam bugün
Hahah sende bendensin
Sağolasın canım belki benden yeseydün yerdin eşimde yemem derdi dün 1 tabağın dibini sıyırdıBende tarih düşünüyorum sosyalim biraz zor ilerliyor ya önce onu bitirmek daha iyi oluyor sanki
Afiyet olsun şekerim sana
Ben hiç yemek ayırmam ama pırasa kapuska ııı hiç yiyemiyorum
Eminim güzel olmuştur senin ellerinden perim ama ben almayayım yinedeSağolasın canım belki benden yeseydün yerdin eşimde yemem derdi dün 1 tabağın dibini sıyırdı
Cumamız mübarek olsun balımGünaydınn hayırlı cumalr herkese canımlar
Akşam yemeğini biraz geciktirdik kuzum sonra da canım istemedi. Şimdi annemi aradım yemeğimi sana satcam dedimAa neden canım
Nasılsın canımGünaydın canım hayırlı cumalar
Löp löp yağ olmayandan bende isterimEminim güzel olmuştur senin ellerinden perim ama ben almayayım yinedeSize Afiyet şeker olsun vitamin olsun yarasın löp löp et olsun yağ olmasın
Cumamız mübarek olsun balım
Fırına sürüp az yağlı tatsız tuzsuz yaparsan ha birde yanında ekmek yemezsen löp löp yağ olmaz KurabiyemLöp löp yağ olmayandan bende isteriminsan kendini bildi bileli göbekli mi olur arkadaş ya
Kesinlikle ramazan yetgin çok iyi anlatıyorBende tarih düşünüyorum sosyalim biraz zor ilerliyor ya önce onu bitirmek daha iyi oluyor sanki
iyiyim canım sen nasılsınNasılsın canımyarın tatil mi sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?