Harika videolar var tabiki başla
İnşaAllah sosyalim sen neyle başladın plan yaptın mı nasıl ilerleyeceksin?
Aynen öyle canım benim valla baksana nerden nereye iletişim kurabiliyoruz anlık yinede bu çağda olduğumuza şanslıyız
Bu yönlerden şanslıyız tabikide ama zaman oluyor bazı yönlerde hiç iyi değil
Bencede ne saçma sapan şeyler onlar öyle
töbe estağfurullah nimet ama Allah affetsin
Oyy senin canın sağ olsun
Yerim

Kesinlikle iyi yönleri olduğu kadar kötü yönleride var hatta belki daha çok var

Aaa yaaa ben çok severim kış sebzelerini ama bayılırım

Valla bi planım yok şuan cocom, tarih ağırlıklı gidiyorum şuan. Sende kolaydan başlayabilirsin. Önemli olan başlamak
Bende tarih düşünüyorum sosyalim biraz zor ilerliyor ya önce onu bitirmek daha iyi oluyor sanki

Kesinlikle iyi yönleri olduğu kadar kötü yönleride var hatta belki daha çok var

Aaa yaaa ben çok severim kış sebzelerini ama bayılırım

Afiyet olsun şekerim sana
Ben hiç yemek ayırmam ama pırasa kapuska ııı hiç yiyemiyorum

Bende tarih düşünüyorum sosyalim biraz zor ilerliyor ya önce onu bitirmek daha iyi oluyor sanki

Afiyet olsun şekerim sana
Ben hiç yemek ayırmam ama pırasa kapuska ııı hiç yiyemiyorum
Sağolasın canım belki benden yeseydün yerdin eşimde yemem derdi dün 1 tabağın dibini sıyırdı

Sağolasın canım belki benden yeseydün yerdin eşimde yemem derdi dün 1 tabağın dibini sıyırdı
Eminim güzel olmuştur senin ellerinden perim ama ben almayayım yinede Size Afiyet şeker olsun vitamin olsun yarasın löp löp et olsun yağ olmasın

Günaydınn hayırlı cumalr herkese canımlar
Cumamız mübarek olsun balım

Eminim güzel olmuştur senin ellerinden perim ama ben almayayım yinede Size Afiyet şeker olsun vitamin olsun yarasın löp löp et olsun yağ olmasın

Cumamız mübarek olsun balım
Löp löp yağ olmayandan bende isterim insan kendini bildi bileli göbekli mi olur arkadaş ya

Löp löp yağ olmayandan bende isterim insan kendini bildi bileli göbekli mi olur arkadaş ya
Fırına sürüp az yağlı tatsız tuzsuz yaparsan ha birde yanında ekmek yemezsen löp löp yağ olmaz Kurabiyem yapabilirsen

Ya yerim o göbeği yakışıyordur sana kız bende pandemide ayva göbeği yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…