- 16 Aralık 2019
- 21.440
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.435
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #34.921
Kız aşk olsun koskoca alarm kurdumsaatin sesini duyan geldi çalmadı mı oralarda
Oyy oyy duymamış mı alarm sesini
Atanma ihtimali çok çok yüksek minnosumEvet sosyalim mutlaka giricem atama durumu daha iyi
Hahah ben gelio yapayım
Sövseler yeribizim yazlıkta o tavuklu saatten var yazın oynamış çocuklar gece bir çaldı neye uğradığımı şaşırdım heryer kapkaranlık ben saati bulana kadar bütün ev ayaklandı
Tahmin ettim hülyalara daldığını, biz burda süpürgeyle cebelleşelim sen uyuEşimi işe göndermiştim uykum açılmıştıda sonra geri uyudum
TamamOyy oyy duymamış mı alarm sesinibi dahakine etiket yapim ilk seni uyandırcam
Afiyet olsun cocom
Sağol bqlımAfiyet olsun cocomsen mi yaptın leri
O saatte süpürgemi açtınSövseler yeri
Tahmin ettim hülyalara daldığını, biz burda süpürgeyle cebelleşelim sen uyu
Çokmu gidiyor gelir akşama doğru canım belkiYine sular yok
Yemeğim de yok
Belediyeyi basıp bana yemek ısmarlayın diye olay çıkarasım var
Yok kız en erken 9 yada 10 da başlarım ben komşulara rahatsızlık vermemek içinO saatte süpürgemi açtın
Afiyet olsunn kurabiyekere gözüm takıldı
Koş bana akşama ziyafet çekeyim sanaYine sular yok
Yemeğim de yok
Belediyeyi basıp bana yemek ısmarlayın diye olay çıkarasım var
Bende 11 12 de rahatsız olmasın kimse diye ama aslında 9 10da açan var dediğin gibi bizim apartmanda da ben neden bekliyorsamYok kız en erken 9 yada 10 da başlarım ben komşulara rahatsızlık vermemek için
Sağol canım beraber olsunAfiyet olsunn kurabiyekere gözüm takıldı
Motivasyonu bosver, motivasyon kimsede yok ufacıkta olsa başlaman lazım bir yerden, en kolay türkçe mesela. Ordan başla dilbilgisi videosu izle cocom sonra devamlilik gelecekBu sene tekrar girmeyi düşünüyorum inşallah denk gelirse sosyalim ama eskisi gibi çalışamıyorum motivasyonum hiç yok nasıl başlasam bilemiyorum
Hafta sonu öğleni beklemek normalde hafta içi 9 10 ideal geliyor bana hep öyle yaptım bende canımBende 11 12 de rahatsız olmasın kimse diye ama aslında 9 10da açan var dediğin gibi bizim apartmanda da ben neden bekliyorsam
Haklısın sosyalim ya bir yerden başlamayınca olmuyor ben bu gazla başlasam iki gün sonra sıkılırım az deneyeyim olmadıMotivasyonu bosver, motivasyon kimsede yok ufacıkta olsa başlaman lazım bir yerden, en kolay türkçe mesela. Ordan başla dilbilgisi videosu izle cocom sonra devamlilik gelecekdaha vakit var,çok rahat yetişir
Yemiş kadar oldum cocoomm düşünmen yeterSağol canım beraber olsungöndereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?