- 13 Şubat 2021
- 3.941
- 8.940
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.261
Canım günaydın iyiyim sen nasılsın?Günaydın kızlar
Nasılsınız çok sessiz kalmış burası
Jou Minnosprenses @Buralardutluuugdu Cookiie @Migim @Yasnaz Catlak-kurabiye @ASSOSyal @madammor coconatt @Morrmeneksee @Mavera4268 @busrayln @kedilinick
Günaydın canımCanım günaydın iyiyim sen nasılsın?
Bugün gördüm etiketini dün yoktum buralarda da
Gördü ve ağladıkaçınılmaz son
Ahahah tam olarak evetNe sandıydın evliliği hekociyi işe göndercem yan gelip yatcam mı sandın
İyiyim cocom çok şükürŞükür canım iyiyim sen nasılsın
SinirliNasılsın Kurabiyem
Çok beklersin o zamanAhahah tam olarak evet
Sinirlikafama mıçımmmmmmm
Çok sinirliyim hemde
İnsanların ha bire hesap sormasından nefret ediyorum
Kalbini kırmayım diye uğraştıkça gidip kafasında saçma sapan kuruntular yapıp gelip bide üstüne senden hesap sormalarjndan nefret ediyorum
Bu ne ya dünyaya birilerini pohpohlayıcı olarak mı gönderildik. Herkesin kendi derdi, kendi günlük telaşı var
Çok şükür canım iyiyim bende, markete gittim geldim birde yürüdüm sabah sabah çok iyi geldiGünaydın canım
İyiyim çok şükür sen nasılsın
Olamıyorum ya sakin falan valla sinirden elim ayağım titriyordu. Yeter ya ne bu böyle. Bıktım artık benimde canım var. İki üç güne bi hesap sormalar kafada kurmalar. Valla artık hattımı değiştirip kk yı kapatıp defolup gitmek istiyorum o derece bıktım
Hayırdır kız noldu sakin ol dur hele
Kız kimse için değmez bu kadar hırpalama kendini tamam söylemesi kolay ama hiçbir şey hiç kimse senden daha kıymetli değilOlamıyorum ya sakin falan valla sinirden elim ayağım titriyordu. Yeter ya ne bu böyle. Bıktım artık benimde canım var. İki üç güne bi hesap sormalar kafada kurmalar. Valla artık hattımı değiştirip kk yı kapatıp defolup gitmek istiyorum o derece bıktım
Valla yok Cocom ya anlayan yok ki halindenKız kimse için değmez bu kadar hırpalama kendini tamam söylemesi kolay ama hiçbir şey hiç kimse senden daha kıymetli değilşimdi çık cama balkona bir temiz hava al hadi bakayım
Ay izlerizz
Yeri gelince en yakın dostun, arkadaşın yine kendinsin Kurabiyem. O yüzden hiç gerek yok inan bana.Valla yok Cocom ya anlayan yok ki halinden
Gidip biraz sakinleşeyim...
Noldu kız kim hesap soruyorOlamıyorum ya sakin falan valla sinirden elim ayağım titriyordu. Yeter ya ne bu böyle. Bıktım artık benimde canım var. İki üç güne bi hesap sormalar kafada kurmalar. Valla artık hattımı değiştirip kk yı kapatıp defolup gitmek istiyorum o derece bıktım
Günaydın perim, nasılsın keyfin nasıl?GünaAydıınnnnn
Aynen öyle canım önce başkalarını düşünmekten kendimizi düşünmeye fırsat kalmıyorYeri gelince en yakın dostun, arkadaşın yine kendinsin Kurabiyem. O yüzden hiç gerek yok inan bana.
Önce sana kötü gelen her ne/kim ise uzaklaş ve sakinleşmeye çalış, sana iyi gelen birşeylerle meşgul ol, çok iyi gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?