Nasılsın Kurabiyem
Sinirli kafama mıçımmmmmmm
Çok sinirliyim hemde
İnsanların ha bire hesap sormasından nefret ediyorum
Kalbini kırmayım diye uğraştıkça gidip kafasında saçma sapan kuruntular yapıp gelip bide üstüne senden hesap sormalarjndan nefret ediyorum
Bu ne ya dünyaya birilerini pohpohlayıcı olarak mı gönderildik. Herkesin kendi derdi, kendi günlük telaşı var

Hayırdır kız noldu sakin ol dur hele

Hayırdır kız noldu sakin ol dur hele
Olamıyorum ya sakin falan valla sinirden elim ayağım titriyordu. Yeter ya ne bu böyle. Bıktım artık benimde canım var. İki üç güne bi hesap sormalar kafada kurmalar. Valla artık hattımı değiştirip kk yı kapatıp defolup gitmek istiyorum o derece bıktım

Kız kimse için değmez bu kadar hırpalama kendini tamam söylemesi kolay ama hiçbir şey hiç kimse senden daha kıymetli değil şimdi çık cama balkona bir temiz hava al hadi bakayım

Valla yok Cocom ya anlayan yok ki halinden
Gidip biraz sakinleşeyim...
Yeri gelince en yakın dostun, arkadaşın yine kendinsin Kurabiyem. O yüzden hiç gerek yok inan bana.

Önce sana kötü gelen her ne/kim ise uzaklaş ve sakinleşmeye çalış, sana iyi gelen birşeylerle meşgul ol, çok iyi gelecek

Noldu kız kim hesap soruyor

Aynen öyle canım önce başkalarını düşünmekten kendimizi düşünmeye fırsat kalmıyor
Evet örgümü öreyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…