- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.221
Yok ya bizim kız abartıyorAyy baba çok komik geliyo yavrum, gerçekten aglaniyir mu yaa valla merak ediyorum
Aynen öyle canımevet daha önce çalışmışsan özlersin iş ortamınında farklı bir tadı var tabi stres yoğunluk vs. bazen bunalıyoruz ama çalışmayı tadınca insan özlüyor
Tobe estağfurullah, valla yaşamayan bilemez tabi kuzu çok enteresan durumlarEvettt degişik rüyalar görüyorum ağlıyorumm geçen gün yemek yiyemiyorum diye ağladımm ben
Ayy valla merak ettim kuzum belki bir günYok ya bizim kız abartıyorzaten hamilelikten önce de ince düşünüyordu şimdi hepten salya sümüğe bağladı Jou
İnşallah canım benim inşallahAyy valla merak ettim kuzum belki bir gün
Aaaaaa duyan dicek yalandan ağlıyoYok ya bizim kız abartıyorzaten hamilelikten önce de ince düşünüyordu şimdi hepten salya sümüğe bağladı Jou
Yok yalandan değilde oto poha da ağlama beAaaaaa duyan dicek yalandan ağlıyovallahaa geçen yemek yiyemiyorum diye ağladım hattaa sen daha durr bi 9 10 haftalık ol
Hahahah dediğin gene doğru tabii ince düşünüyordum busefer iyice sümük oldumm bugün de kocamla kavga ettik bak bugün asabiydim benYok yalandan değilde oto boka da ağlama be
Zaten ince düşünen birinsan dım sosyoşumm habu hamilelikte hakkatt sümüklü oldumm çatlağun dediği gibiTobe estağfurullah, valla yaşamayan bilemez tabi kuzu çok enteresan durumlaryaşa sonunda kadar
Çok şükür iyiyim kurbisim, idare ediyoruz. Is güç ders hepsi bir aradaİnşallah canım benim inşallahsen nasılsın bakalım çalışmaya devam mı
Yaninda bol bol mendil tasi jouumZaten ince düşünen birinsan dım sosyoşumm habu hamilelikte hakkatt sümüklü oldumm çatlağun dediği gibi
Hahahahah tamamm yanımda zaten bide hep su içiyorummYaninda bol bol mendil tasi jouum
çok severim elişini evdeyken bende yapıyordumAynen öyle canımbende örgüye başladım
geliyor gelmekte olan diyorsun yaniAaaaaa duyan dicek yalandan ağlıyovallahaa geçen yemek yiyemiyorum diye ağladım hattaa sen daha durr bi 9 10 haftalık ol
Tabiiii ama ben hamileden önc ezaten ince düşünen birinsandım böyle de olunca daha çok oldum deli gibigeliyor gelmekte olan diyorsun yani
duygu değişimleri çok ani oluyormuş hiç belli olmaz belki kurabişte duygusal olurTabiiii ama ben hamileden önc ezaten ince düşünen birinsandım böyle de olunca daha çok oldum deli gibionlar asabimiymiş normalde oyüzden sinirli sinirli gezerler
Görecem onu bennnduygu değişimleri çok ani oluyormuş hiç belli olmaz belki kurabişte duygusal olur
Tünaydin canimGünaydın kızlar
Nasılsınız çok sessiz kalmış burası
Jou Minnosprenses @Buralardutluuugdu @Hogwartss @Migim @Yasnaz Catlak-kurabiye ASSOSyal @madammor @coconatt @Morrmeneksee BlueBerry4268 @busrayln @kedilinick
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?