- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.301
Aaa çok güzel nasıl yapıyorsun canım onu örerekmiAynen canım insan bütün stresini zincire işlemedeki çarpıya vuruyor sanki
Canım ben Adanadayım buralara kış çok uğramıyorhatta şu sıra ne giyeceğimi şaştığım günler kalın giysem terliyorum ince giysem üşüyorum
Evet perim Amerikan servis yapıyorum bende fırsat buldukçaAmin canım hepimizin canını ne sıkıyorsa Rabbim uzak etsin ondan bizleri
Bende özledim pal peyim seni yaa,bi kaç gündür konuşmadık ya aradimSosyalimmmmnerelerdesin napıyosunnnn özledim seni
Atayım canımKuzum örneğini atar mısın
Aşk olsun neden kusura bakıyım cocom öyle şeymi olurKuzum bu arada ailen covid geçirmiş şimdi okudum kusuruma bakma. Çok çok geçmiş olsun sağ salim atlatmışlardır inşallah, Allah uzak etsin şu hastalığı evlerimizden
Yok kız bildiğin kanaviçe işliyorum. Satmıyorum bacım ben hobi olarak yapıyorum arada iyi oluyorAaa çok güzel nasıl yapıyorsun canım onu örerekmi
Satıyormusum sonra
Aminn amin inşallah cocom rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın
Amin canım, Amin. Ne zaman kurtuluruz bilmiyorum yaAşk olsun neden kusura bakıyım cocom öyle şeymi olurçok teşekkür ederim atlattılar zaten baya hafif geçiydiler çok şükür kuzum amin inşallah biran evvel bitsin gitsin şu illet
Amin kurabiyem çok teşekkür ederim inşallah artık. hiç kendisinde kanserin belirtisi yok. Normal hayatını yaşıyor. 6 yıldır kemoterapi görüyor ama o bölgede hiç gerileme olmuyor nedense. çok şükür ilerlemede yok. Ama artık ilaçtan sanırım artık bağışıklığı düşmeye başladı iyice azcık üşüsün hemen hasta oluyor. Ne yapabiliriz bağışıklık güclendirmek için ona bakınıyorum bendeYaa çok şükür canım sağ salim atlatmışlar aynen dediğin gibi aşı daha hafif atlatmalarını sağlamıştır. İnşallah Rabbim Şafi ismiyle şifalar versin kanser için de
Ay valla bende haftasonları zaten pek giremiyorum. Pazartesi de pazar işim falan vardı dünde evle ilgilendim fazla giremedim. Bir bugün yayıla yayıla giriyırumBende özledim pal peyim seni yaa,bi kaç gündür konuşmadık ya aradimçok şükür iyiyim sen nasılsın bitanecim
Kanaviçe çok zevkli birşey ama bende yaptım bir iki kereYok kız bildiğin kanaviçe işliyorum. Satmıyorum bacım ben hobi olarak yapıyorum arada iyi oluyor
Amin canım, Amin. Ne zaman kurtuluruz bilmiyorum ya
KesinlikleKanaviçe çok zevkli birşey ama bende yaptım bir iki kere
Ahahah yaaKesinlikleşekil çıktıkça deliha gibi "oaaaa neymişim ben ya " dedirtiyor insana
Yaaa yerimÇünkü sen çok hamaratsın
soğuktan ellerim yara oldu bildiğin kar soğuğu var burdaCanım ben Adanadayım buralara kış çok uğramıyorhatta şu sıra ne giyeceğimi şaştığım günler kalın giysem terliyorum ince giysem üşüyorum
Aynen öyle istedikten sonra herşeyi yaparız biz Allahın izniyleAhahah yaaisteyince biz neler yaparız ohoo
Bende heveslendim yaa birazdan çıkınca birşeyler alıyım da başlıyım
Sen neredeydin canımsoğuktan ellerim yara oldu bildiğin kar soğuğu var burda
sen orda kal gelme bu taraflara hiç
ben istanbuldayımSen neredeydin canım
Yazında buralar çekilmiyor ya kaçabilsek kaçacağım
Keşke kararlılık seviyem hep böylr olsaAynen öyle istedikten sonra herşeyi yaparız biz Allahın izniyle
Al kız yap sende birşeyler değişiklik olur hem
Oralar buz kesiyor canım kuru ayaz varsa hele eyvah eyvahben istanbuldayım
Arada fikirlerimizi değişmesi normal canım hepimize oluyorKeşke kararlılık seviyem hep böylr olsa
Aldım bile pufy battaniye yapmak vardı ne zamandır aklımda ip aldım şimdi bayada pahalı geldi ama umarım değer
Özlemek güzeldir özlenen güzelseAy valla bende haftasonları zaten pek giremiyorum. Pazartesi de pazar işim falan vardı dünde evle ilgilendim fazla giremedim. Bir bugün yayıla yayıla giriyırum
Bende iyiiyim çok şükür kuzum özleşiyoruz arayı açmayalım
Oralar buz kesiyor canım kuru ayaz varsa hele eyvah eyvah
Arada fikirlerimizi değişmesi normal canım hepimize oluyor
Ya onu geçen instada gördüm şişsiz tığsız birşey galiba çok hoş duruyorparmaklarına kuvvet perim
Oyşşş sosyalimmm canım içi balımm ne güzel dedinÖzlemek güzeldir özlenen güzelsesağlığımız yerinde olsun kavuşuruz balım allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?