- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.281
İyiyim cocom çok şükür her halimize sen nasılsınGünaydın perim, nasılsın keyfin nasıl?
Bi arkadaş canım ya bir değil üç değil beş değil. Kırmamak için uğraştıkça şansını zorladı bende her yerden sildim engelledimNoldu kız kim hesap soruyor
Günaydın canım benimGünaAydıınnnnn
Buradanmı canım ne yapıyor öyle seni bu kadar sinirlendirmişBi arkadaş canım ya bir değil üç değil beş değil. Kırmamak için uğraştıkça şansını zorladı bende her yerden sildim engelledim
Günaydın canım benim
Buradan canım bilerek yazdım ki beni Azad etsin oda silsin engellesin her yerden.Buradanmı canım ne yapıyor öyle seni bu kadar sinirlendirmiş
Şimdi nasılsın bakalım sinirlenme faZla öyle
Aynen öyle bende işlememi yapam bariAynen öyle canım önce başkalarını düşünmekten kendimizi düşünmeye fırsat kalmıyor
Evet örgümü öreyim en iyisi
İyiyim bende canım benim hep aynı şeyler işteİyiyim cocom çok şükür her halimize sen nasılsın
Hadi bakalım örgüler bizi bekler. Valla öyle iyi geliyor ki yaAynen öyle bende işlememi yapam bari
İyiyim bende canım benim hep aynı şeyler işte
sabah yürüyüşleri çok güzel oluyor hava buz gibi burda nasıl yürüdün sizin oralar nasılÇok şükür canım iyiyim bende, markete gittim geldim birde yürüdüm sabah sabah çok iyi geldi
İyi yaptın canımmBuradan canım bilerek yazdım ki beni Azad etsin oda silsin engellesin her yerden.
İyim canım örgüye başladım birazdan kafam dağılır
Sen neler yapıyorsun bakalım. Annemler iyi dimi artık kalmadı covidden bi sıkıntıları falan
Sende işlememi yapıyorsun nasıl işlemeAynen öyle bende işlememi yapam bari
İyiyim bende canım benim hep aynı şeyler işte
Patik başladım kuzum öğnereyim şiş işini diyeİyi yaptın canımm
ne örüyorsun
Ben iyiyim kuzum işte ev işi falan geçio gidiypr yine dışarı çıkcam birazdan soğan kalmamış dün dedim gidelim kayınvalideden alalım diyede sonra düşününce soğukta hiç gitmek istemedim. Bugün çıkayım idarelik alıyım soğan yemeğe. Birazda yürüyüş yapar gelirim
Annemlet iyiler çok şükür kuzum dün geldi annem atlattılar inşallah ya sonradan bir kalıntısı falan çıkmaz meydana
Ay ör ör çok güzel sıcacık yapıyor kışınPatik başladım kuzum öğnereyim şiş işini diye
He ya soğukta insan evden çıkası gelmiyor. Bende balık almaya gitcem ama nası gitcem bakalım
İnşallahh canım şükür sağ salim atlatmışlar aşıları var mıydı
Çünkü sen çok hamaratsınBenim hiç işim bitmiyor bu normal değil gibi
Aynen devamkeAkşam yemeğiydi canımne pişirsem derdinden kurtulmuştum
Hu huuuuAy ör ör çok güzel sıcacık yapıyor kışın
Evet valla canım giyinip çıkcaz artık. aşıları vardı bizde ona yoruyoruz aşı sayesinde sanırım bu kadar hafif geçirdiler canım. Cünkü babamdan çok korkuyorduk. 6 yıldır akciğer kanseri tedavisi görüyor. 2 yıl öncede tüberküloz oldu. Dedik buda artık ciğerlere inerse kaldıramaz. Ama çok şükür geçti gitti
Aynen canım insan bütün stresini zincire işlemedeki çarpıya vuruyor sankiHadi bakalım örgüler bizi bekler. Valla öyle iyi geliyor ki ya
Canım ben Adanadayım buralara kış çok uğramıyorsabah yürüyüşleri çok güzel oluyor hava buz gibi burda nasıl yürüdün sizin oralar nasıl
Evet perim Amerikan servis yapıyorum bende fırsat buldukçaSende işlememi yapıyorsun nasıl işleme
İyilikler olsunda canım canını sıkan şeyler uzak dursun
Kuzum bu arada ailen covid geçirmiş şimdi okudum kusuruma bakma. Çok çok geçmiş olsun sağ salim atlatmışlardır inşallah, Allah uzak etsin şu hastalığı evlerimizdenAy ör ör çok güzel sıcacık yapıyor kışın
Evet valla canım giyinip çıkcaz artık. aşıları vardı bizde ona yoruyoruz aşı sayesinde sanırım bu kadar hafif geçirdiler canım. Cünkü babamdan çok korkuyorduk. 6 yıldır akciğer kanseri tedavisi görüyor. 2 yıl öncede tüberküloz oldu. Dedik buda artık ciğerlere inerse kaldıramaz. Ama çok şükür geçti gitti
Kuzum örneğini atar mısınAynen canım insan bütün stresini zincire işlemedeki çarpıya vuruyor sanki
Canım ben Adanadayım buralara kış çok uğramıyorhatta şu sıra ne giyeceğimi şaştığım günler kalın giysem terliyorum ince giysem üşüyorum
Evet perim Amerikan servis yapıyorum bende fırsat buldukçaAmin canım hepimizin canını ne sıkıyorsa Rabbim uzak etsin ondan bizleri
Yaa çok şükür canım sağ salim atlatmışlar aynen dediğin gibi aşı daha hafif atlatmalarını sağlamıştır. İnşallah Rabbim Şafi ismiyle şifalar versin kanser için deAy ör ör çok güzel sıcacık yapıyor kışın
Kesinlikle öyleAynen canım insan bütün stresini zincire işlemedeki çarpıya vuruyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?