- 28 Haziran 2011
- 63.795
- 160.093
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.321
Ayy renk muhtesem çok tatlı peyimEki Görüntüle 2954092
Evett baksana cocom 2 sıra ördüm bile olmayan bebeme belki hissederde gelir kendisiben kendimi bile örterim bunla yumuş yumuş
Krem rengi alcaktım yoktu ya bu renkte tatlı geldi gçzüme nasıl sence
Canımsın, ev iş güç markete gidicemOyşşş sosyalimmm canım içi balımm ne güzel dedin
Neler yapıyorsun bakalım
Güzelmi sosyalim valla çok para kötüyse oturup ağlıcamAyy renk muhtesem çok tatlı peyim
Hava çok soğuk bende az önce geldim sıkı giyinCanımsın, ev iş güç markete gidicemsen ne güzel şeyler yapıyorsun öyle balkiz
Ayyy kız çok güzelmiş rengide soft yumuş yumuş bayılırım. Soft renk ben çok severim hoşuma gitti canım benimEki Görüntüle 2954092
Evett baksana cocom 2 sıra ördüm bile olmayan bebeme belki hissederde gelir kendisiben kendimi bile örterim bunla yumuş yumuş
Sorması ayıp ama ben yinede sorayım Kaçtl verdin bacımGüzelmi sosyalim valla çok para kötüyse oturup ağlıcam
Kefir içebilirse en iyisi o canım hani yasak falan değilse bi araştır derimAmin kurabiyem çok teşekkür ederim inşallah artık. hiç kendisinde kanserin belirtisi yok. Normal hayatını yaşıyor. 6 yıldır kemoterapi görüyor ama o bölgede hiç gerileme olmuyor nedense. çok şükür ilerlemede yok. Ama artık ilaçtan sanırım artık bağışıklığı düşmeye başladı iyice azcık üşüsün hemen hasta oluyor. Ne yapabiliriz bağışıklık güclendirmek için ona bakınıyorum bende
Ayy çok güzel canımEki Görüntüle 2954092
Çok TL dirSorması ayıp ama ben yinede sorayım Kaçtl verdin bacım
Kaç ipten çıkıyor bir battaniye hesabına düşelim öyleyseÇok TL dirgeçen sene tanesi 11 buçuğa mı ne almıştım ben
5 taneden galibaKaç ipten çıkıyor bir battaniye hesabına düşelim öyleyse
Çok tatliiii,hiç öyle düşünmeGüzelmi sosyalim valla çok para kötüyse oturup ağlıcam
Inş kuzucum tez zamandaHava çok soğuk bende az önce geldim sıkı giyin
Evrene mesaj gönderiyorum belki sahibesi duyarda teşrif eder diye ahahahah
Hayırlısı ipçiye varalım "emmi bak hele bize bir indirim yap eccük." diyelim yerse tabi5 taneden galiba
Bende çok seviyorum soft renkleride yine de riske atmıyım krem alıyım demiştim ama ördükce iyiki bunu almışım diyorumAyyy kız çok güzelmiş rengide soft yumuş yumuş bayılırım. Soft renk ben çok severim hoşuma gitti canım benimÇabuk oluyor bak demekki ya bende alcam bundan nasipse çıkayımda
Gelecek annesi en güzel en hayırlı zamanda güzelliklerle gelecek nasipse
6 ipe 96 tlSorması ayıp ama ben yinede sorayım Kaçtl verdin bacım
İçmesine içerde. Ona deki bak bu çok faydalıymış bunu iç. O zaman içmezKefir içebilirse en iyisi o canım hani yasak falan değilse bi araştır derim
Ayy çok güzel canıminşallah Rabbim içini dolu eylesin bende yapmıştım geçen seneydi galiba. Hemen bitiyor örmesi de çok zevkli
Kaç ipten çıkıyor bir battaniye hesabına düşelim öyleyse
5 taneden galiba
Çok tatliiii,hiç öyle düşünme
Inş kuzucum tez zamanda
Yaa o zaman tadu çok güzel diye içirin dicem de tadı da pek güzel değilİçmesine içerde. Ona deki bak bu çok faydalıymış bunu iç. O zaman içmez
Evett çok güzel örülüyor ben yalnuş yapmışım sçktüm baya şimdi tekrar örüyorum ama pıtır pıtır gidiyor ördükce
İnşallah kurabşyem amin
Kızzz kör olmasılar ne etmişler öyle fiyatlaraKızlar tanesi 16 tlmiş bu renk geçişli olanın. Tek renkli 15 tlymiş. İntermette 6 gider diyordu 6 aldım.
Hahah rüyalardan uyan balım bak hele denesi 15 diyoHayırlısı ipçiye varalım "emmi bak hele bize bir indirim yap eccük." diyelim yerse tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?