- 13 Şubat 2021
- 3.941
- 8.940
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.341
Hemen bitiyorsa daha zevklidirBende çok seviyorum soft renkleride yine de riske atmıyım krem alıyım demiştim ama ördükce iyiki bunu almışım diyorum
Çanuk oluyor valla al hemde çok pofuduk
İnşallah canım hayırlı zamanda
Ben dün malum sitede tre...da yani tek renk ipi 5 tane 83 85 civarı gördüm canım normal o halde seninkide6 ipe 96 tlbana pahalı geldi piyasa nasıl bilmiyoruöda
Kız iyi artmış nolcak halimiz bacımHahah rüyalardan uyan balım bak hele denesi 15 diyo
Aynen canım ya ne artmadı ki o kalsınKız iyi artmış nolcak halimiz bacımdün tre...da gördümde hep 80 küsürlerde fiyatları kuzu
Günaydın balımmGünaydıııııınnn
Bugün almasak yarın daha fazlaAynen canım ya ne artmadı ki o kalsın
Günaydın balımm
Aynen öyle canım al mutlaka sen çok güzel oluyor çünküBugün almasak yarın daha fazla
Ya aynı şeyi aklımdan geçirdim keşke ucuz olsada tv battaniyesi yapsam diyeYaa o zaman tadu çok güzel diye içirin dicem de tadı da pek güzel değil
Bende başta yanlış başlamıştımama düzeni tutturunca süper gidiyor yumoş yumoş
Kızzz kör olmasılar ne etmişler öyle fiyatlaraAyy valla uygun olsa kendime TV battaniyesi örmek isterdim düşünsene yumuşacıkk sarılmışız kahvemizi yudumlayıp TV keyfi yapıyoruz
Al al yap cocommHemen bitiyorsa daha zevklidirbende video bakcam ip alana kadar güzel anlatan bulup ipini alayım diyorum
Ben dün malum sitede tre...da yani tek renk ipi 5 tane 83 85 civarı gördüm canım normal o halde seninkide
Kız iyi artmış nolcak halimiz bacımdün tre...da gördümde hep 80 küsürlerde fiyatları kuzu
Aynen canım ya bende bayılırım zaten öyle yumoş yumoş şeylereYa aynı şeyi aklımdan geçirdim keşke ucuz olsada tv battaniyesi yapsam diye
O kAdar güzelki gerçekten örerken bile insanı sıcacık yapıyor
Hahayy niye oturamıyorsun taze fasulyeEvli oluupta tek başına evde oturamayan bennerdeainiz hanımlar
Burdayız kızz neden tek başına oturamıyorsun gelenmi oluyor minnoşumEvli oluupta tek başına evde oturamayan bennerdeainiz hanımlar
Kalbin gibiAynen canım ya bende bayılırım zaten öyle yumoş yumoş şeylere
Selamm hoşgeldinSeveriz kahveli topikleriSelam bacılar
Biri bana bundan alsın
Yok işten güçten bir keyif yapamıomBurdayız kızz neden tek başına oturamıyorsun gelenmi oluyor minnoşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?