- 16 Aralık 2019
- 21.443
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.449
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.541
Ellerine sağlık aşkısıKaçamayıp evde yatanlarda bugünsenin bitti mi ders abla
Allah razı olsun canım beniminşallah geçsin şu troidlerimiz ya hepimiz iyi olalım
Bende iyim dutum napim akşam yemeği telaşı
Zor geçer o canım bununla mutlu olmayı bununla yaşamayı bilmek önemli boş verKaçamayıp evde yatanlarda bugünsenin bitti mi ders abla
Allah razı olsun canım beniminşallah geçsin şu troidlerimiz ya hepimiz iyi olalım
Aynen öyle canım Rabbim beterinden korusunZor geçer o canım bununla mutlu olmayı bununla yaşamayı bilmek önemli boş ver
aaa bak buda favorim
Dur kız hatırlatmaaaa bak buda favorim
bu arada hepimiz birer kaynana adayıyız
yalnız ben daha evli bile değilim kaynana olcam diyorumDur kız hatırlatmahem bizler güzel anlayışlı kaynanalar olcaz kesin bak
Teneffüslerde bakıyorum canım...15.50' de ders bitti geldim şimdi. Evde yatmak da güzel bir etkinlik....mesela hava yağmurlu olsa üzerine bir battaniye Yeşilçam filmi aç ya da kahve kitap iş olmasın yeter ki....Kaçamayıp evde yatanlarda bugünsenin bitti mi ders abla
Olsun kız sonuçta kv adayıyızyalnız ben daha evli bile değilim kaynana olcam diyorum
Off bide güzel bir manzara olacak onaTeneffüslerde bakıyorum canım...15.50' de ders bitti geldim şimdi. Evde yatmak da güzel bir etkinlik....mesela hava yağmurlu olsa üzerine bir battaniye Yeşilçam filmi aç ya da kahve kitap iş olmasın yeter ki....
evetOlsun kız sonuçta kv adayıyızoyy hele bekarlık yok mu hayatının en güzel günlerini yaşıyorsun bak hele minnoşa soralım şimdi
Minnosprenses evlilik mi bekarlık mı
Ohh Valla acayip özledim oynamayı yaa
Bekarliiiiiiiiiiik diyecek tabi ki
ben arada oynuyorum çok iyi oluyor sonra paslanıyor insan kınalarda düğünlerde yoruluyoruz hemen o yüzden her daim hazırlıklı olmak lazımOhh Valla acayip özledim oynamayı yaa
ablacım gelirse dicekte gelemiyorBekarliiiiiiiiiiik diyecek tabi ki
Du bakem
Ayy arada bende açıp oynuyorum, hayat hep efkarla cekilmiyo beybiben arada oynuyorum çok iyi oluyor sonra paslanıyor insan kınalarda düğünlerde yoruluyoruz hemen o yüzden her daim hazırlıklı olmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?