- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.561
Yani niye evlilikten işte....ablacım gelirse dicekte gelemiyor
Oyy ciceeemmmYani niye evlilikten işte....
Yaşasın özgürlük...
Kahrolsun esaret
BöcüüüümOyy ciceeemmm
Aa öbür odalarda falan birde süpürge açınca ben adapte olamam. Kulağımda gümbüe gümbür olcakben hiç kulaklık takmam açarım tvden seside açarım ohh iş yapan motive olmalı sonuçta
Ahahaaha yaa kime kızıyordu evi pisleten ev halkına heraldeayy bak aklıma ne geldi eski komşum temizlik yaparken hep ismail yk dan Allah belanı versin açardı
telefonum yere düşer korkusu var bende yada suyun içine girerseAa öbür odalarda falan birde süpürge açınca ben adapte olamam. Kulağımda gümbüe gümbür olcak
kız hep öyleydi artık bıkmıştım son ses açardı bütün mahalle dinlerdiAhahaaha yaa kime kızıyordu evi pisleten ev halkına heralde
Benimde bu
Ahahha yaa cebime koyarım kulaklığıda kazağımın içinden geçiririm hiç düşmeztelefonum yere düşer korkusu var bende yada suyun içine girerse
Ay allahımm çocukluğun zor geçmiş mavişimkız hep öyleydi artık bıkmıştım son ses açardı bütün mahalle dinlerdineler yaşamışım bak
sorma ya böyle aklıma geldikçe iyi çıkmışım yaniAy allahımm çocukluğun zor geçmiş mavişim
Hoşuma gitti benimdeAynen öyle canım al mutlaka sen çok güzel oluyor çünkü
Allah sonumuzu hayretsinAl al yap cocomm
Bende bakmıştım 85 90 civarlarındaydı ondan aldım bende. Halimiz çok kötü valla bu gidişte nasıl yaşıcaz bilmiyorum
Yaaa bende özledim çok çok
Catlak-kurabiye
@Buralardutluuugdu
Minnosprenses
coconatt
Elhan
@madammor
mavikelebek34
@Mavera4268
Cookiie
Kızlar unuttuğum varsa özürler
Sizlere gelsin özledim yahu
Gecikmeli iyi akşamlar olsun bendende kurabiyemGünaydın günaydın günaydınnnnnn
Mutttttlllliiiiiiii pazarlar kızlarrr
Bugün pazardı dimi. He bakim koci beysi evde tamam tamam kesin pazar
Enercisi bitene enerciiii yolluyorum. Hepsini birden harcamayın bozdurun bozdurun harcayın
E hadi kalkın gariiii
Minnosprenses @MssPARE ASSOSyal @Buralardutluuugdu coconatt Cookiie mavikelebek34 @Yasnaz @Migim @Mavera4268 Elhan
Canım, Elhancım nasılsın
Enerjim bitti amma bu şarkıda her türlü oynanır kız
Çok şükürki çıkmışın gerisini boşverelimsorma ya böyle aklıma geldikçe iyi çıkmışım yani
Amin cocommHoşuma gitti benimde
Allah sonumuzu hayretsin
Yaaa bende özledim çok çok
Gecikmeli iyi akşamlar olsun bendende kurabiyemenerjim bitti gün bitti ya bir çay yaptık içekim dedik
Canım, Elhancım nasılsın
Enerjim bitti amma bu şarkıda her türlü oynanır kız
Olsun kız sonuçta kv adayıyızoyy hele bekarlık yok mu hayatının en güzel günlerini yaşıyorsun bak hele minnoşa soralım şimdi
Minnosprenses evlilik mi bekarlık mı
Ahahahahahahahahaha inanır mısın psikolojik olarak zor bir durumdahıö ama güldüm
Ahahahahahahahahaha inanır mısın psikolojik olarak zor bir durumdahıö ama güldüm
Noldi çiçeemmmAhahahahahahahahaha inanır mısın psikolojik olarak zor bir durumdahıö ama güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?