- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #35.941
Haahah kapı pencere açık ise hemen doluşuyorşar eveMinnosprenses MssPARE coconatt ASSOSyal D u t Cookiie mavikelebek34 @Yasnaz Elhan Wilma11 BlueBerry4268
Günaydın kızlar
Musmutlu sabahlar enercii dolu sabahlarr
Biri de şu sineklere kışın geldiğini, gidip kış uykusuna yatmaları gerektiğini söylese
Aaa migimm merhabaGünaydın
Merhaba :) Nasılsın minnoşAaa migimm merhaba
Açıktı hiç fırsat kaybetmemiş namıssızlarHaahah kapı pencere açık ise hemen doluşuyorşar eve
Yap yap canım ellerine sağlık
İstemiyormecburen yapıyorum gönlüm rahat etmiyor
Aynen öyle dediğin gibi canım. Birde kış ayındayız ne kar var ne birşeyÇok fena yaa Rabbim hayır etsin sonumuzu. Gerçi insanlar kendi sonunu kendi hazırlıyor maalesef doğayı o kadar bozduk ki
Günaydınnn bebişimmMinnosprenses MssPARE coconatt ASSOSyal D u t Cookiie mavikelebek34 @Yasnaz Elhan Wilma11 BlueBerry4268
Günaydın kızlar
Biri de şu sineklere kışın geldiğini, gidip kış uykusuna yatmaları gerektiğini söylese
İyiyim tatlım sen nasılsınMerhaba :) Nasılsın minnoş
Ben balkon kapısını açınca içeri kaçıyorlar ama ev dışarıdan soğukAçıktı hiç fırsat kaybetmemiş namıssızlar
Çok şükür bende iyiyim burda hava kapalı yagmur varİyiyim tatlım sen nasılsın
Benimki sıkma istedi canımYap yap canım ellerine sağlıkbugün ne yemek pişirceksinizz
Burada parçalı bulutlu canımÇok şükür bende iyiyim burda hava kapalı yagmur var
Evlilik masıl gidiyor alıştın mı
Onu birgün denicem bende hiç yemedim yapmadımBenimki sıkma istedi canım
Güzel olur deneOnu birgün denicem bende hiç yemedim yapmadım
Ooo cok erkencisin senMinnosprenses MssPARE coconatt ASSOSyal D u t Cookiie mavikelebek34 @Yasnaz Elhan Wilma11 BlueBerry4268
Günaydın kızlar
Selam canım kurbişimMinnosprenses MssPARE coconatt ASSOSyal D u t Cookiie mavikelebek34 @Yasnaz Elhan Wilma11 BlueBerry4268
Günaydın kızlar
Nohut var akşamaYap yap canım ellerine sağlıkbugün ne yemek pişirceksinizz
Hahah namıssızlar duyarlar mı hiçGünaydınnn bebişimm
Sinekler duydunuz ablanızı
Şimdi üzüldüm dicem de pek inandırıcı olmayacak sabah birini süpürgenin içine çektimBen balkon kapısını açınca içeri kaçıyorlar ama ev dışarıdan soğuk
O neydi gıBenimki sıkma istedi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?