- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #37.721
Afiyet olsun. O trabzon hurması kurusu sanırım. Lezzetlimi. Birkaç kere gördüm kuruyemişcide ama almadım merakta ettim
Yokkk beee benim öyle aşermem yok haa kuzu hamileliğim rahat geçiyor benim kocam şanslı çıktı ama bak dun yeşilzeytin aşermiştimm unuttum gelince alsın demiştim ama unutmuşum bugün unutmadan diyemmAh Allah razı olsun bebeğimmmmmkız demiyim canım cekmesin aşkommm hamişsinnnnnm
Evet iftar sonrası mutlaka yapıyorum onsuz yapamam
Ayenn hindistan cevizi yağ gibii yapamam onla napalımm bile bile çocuk istiyoruzz bunalrı göre göre yaşıyoruzz eşim diyo olsun hatıraa doğum çatlaklar diyeAa o yapış yapış hissi bende hiç sevmem iyi yapmışsın krem alarak o zaman canım
Kahvw keyfini nerde yapıyozEeee hani kahvelerrr bi görelimm elinizde bi kahve yavvvv hep ben atıyorum yettiii beeeğğğ
Minnosprenses @madammor @mavikelebek34 @Catlak-kurabiye @MssPARE @ozo1907 @Buralardutluuugdu @ASSOSyal @tiniminihaniim @Lna16 @Fatmazell @karamel Latte Efenin_Annesi Cookiie @Ecemhasan35677 @Almila0606 @BlueBerry4268 bir mucizee
Eki Görüntüle 3022168
Çok iyi oldu yaAy ne güzel tatil oldu sana da evini özledinmi
Boğaz manzarasına davetlisiniz efendiimmKahvw keyfini nerde yapıyoz
Püff gelemeycemi biliyirsinBoğaz manzarasına davetlisiniz efendiimm
Yani bence bebişinden sana kalan izler canımAyenn hindistan cevizi yağ gibii yapamam onla napalımm bile bile çocuk istiyoruzz bunalrı göre göre yaşıyoruzz eşim diyo olsun hatıraa doğum çatlaklar diye
Aşırı muhteşem bi tadi var muhakkak denemelisinAfiyet olsun. O trabzon hurması kurusu sanırım. Lezzetlimi. Birkaç kere gördüm kuruyemişcide ama almadım merakta ettim
Yapp gell işteee yaaa bos yapmaaaaaPüff gelemeycemi biliyirsin
Yaniii evettt kuzummm ya canım benimm ne güzel motive veriyosun heleeYani bence bebişinden sana kalan izler canımsen yine önlemini alda. Yine olursada çok takma kafana olsun güzwl birşeyin hatırası bu
Arada böyle şeyler lazım tabi minnommÇok iyi oldu yaözledim iyi geldi
Allahımmm allahımmm allahımmmm
Dışarı çıkınca alayım o zaman teşekkür edeirm kahve yanına bunlar daha güzel gidiyor vallaAşırı muhteşem bi tadi var muhakkak denemelisin
Ama öyleki canım ilerde kızcene gösterirsin bak sen yaptın bunları diyeYaniii evettt kuzummm ya canım benimm ne güzel motive veriyosun helee
Hahahahahaha canim çıktı seni bekleyene kadsr dicemm en sondaaAma öyleki canım ilerde kızcene gösterirsin bak sen yaptın bunları diye
Noldu kizAllahımmm allahımmm allahımmmm
Afiyet olsun beybiiii
Ne kadar değişik dimi kuzum. Başka şey olsa bu kadar cekemeyiz aslında ama biz kadınlar çok güclüyüzHahahahahaha canim çıktı seni bekleyene kadsr dicemm en sondaa
Aynen hem sağlıklı hemde sade kahve soda ve 1 hurma kurusuyla ara öğün yapmis oldum diyetteyimde birazDışarı çıkınca alayım o zaman teşekkür edeirm kahve yanına bunlar daha güzel gidiyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?