- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #37.761
Benimde damarlarımı bulamazlardı canım kan verirken falan. Heryerden denerlerdi ondan çok korkardım. Artık öğrendim nerde damarım. Şimdi direk orayı açıyorum bakın burdan alın diyorumEvett aynennn ben bekarken dişlerimi tel taktırıcam ama nasıl titriyorumm nasıl titriyorumm bide iğne vurucak doktor ben ağla ağla ortaliğı yıktımmmannem diyo şiişştt kızımm kocaman kizsın ne bu ağlamakk iğne görünce birşey oluyodu bana
Yaaa benimde hala hulummuyo çok zorr sol kolum çokçok zor sağdada oda zarzor birşekilde bulunuyoBenimde damarlarımı bulamazlardı canım kan verirken falan. Heryerden denerlerdi ondan çok korkardım. Artık öğrendim nerde damarım. Şimdi direk orayı açıyorum bakın burdan alın diyorum
Dün kocamı gördüm telefonda sanki hiç yanında kalmamışımAhaha şimdi eve gidince değişik hissetcen
Evet t yaaHahahahahahayaaaaaa cok değişik demii ya
Afiyet olsun kuşumEeee hani kahvelerrr bi görelimm elinizde bi kahve yavvvv hep ben atıyorum yettiii beeeğğğ
Minnosprenses @madammor @mavikelebek34 @Catlak-kurabiye MssPARE @ozo1907 @Buralardutluuugdu ASSOSyal @tiniminihaniim Lna16 @Fatmazell @karamel Latte Efenin_Annesi Cookiie @Ecemhasan35677 @Almila0606 @BlueBerry4268 bir mucizee
Eki Görüntüle 3022168
Pazar günü atlarsın kucağunaaEvet t yaa
Dövseydin beeeYapp gell işteee yaaa bos yapmaaaaa
Aynenn alin yazimiz sankiiBu diyetler bitmiyor ömrümüz diyetle geçiyor
Aynen kuzumKızlardan fırsat mı var ki de
Bir kahve yapanım yokEeee hani kahvelerrr bi görelimm elinizde bi kahve yavvvv hep ben atıyorum yettiii beeeğğğ
Minnosprenses @madammor @mavikelebek34 @Catlak-kurabiye MssPARE @ozo1907 @Buralardutluuugdu ASSOSyal @tiniminihaniim Lna16 @Fatmazell @karamel Latte Efenin_Annesi Cookiie @Ecemhasan35677 @Almila0606 @BlueBerry4268 bir mucizee
Eki Görüntüle 3022168
Yaaaa deme öylee vallaha ben olsam hep yapardım sanaBir kahve yapanım yok
Ah kıyamam bebeğimYokkk beee benim öyle aşermem yok haa kuzu hamileliğim rahat geçiyor benim kocam şanslı çıktı ama bak dun yeşilzeytin aşermiştimm unuttum gelince alsın demiştim ama unutmuşum bugün unutmadan diyemm
Benim akşama ıspanak var
Ooyyyy iftar olunca öyle ya onu ediyim bunu ediyimmm bende kocişe gözleme ediyim dedim açmaylaa yemeğimi yedikten sonra başlarım iki dk açarım 4 taneAh kıyamam bebeğim
Menüler aynı bende de ıspanak var pilav var tarhana çorbası,salata var tatlı var
Patatesli ve peynirli poğaça var hahahaahhahaabugün çok fazla oldu di mi senin aş Ermeni yerimmm kıyamam hemde yeşil zeytin
Ooyyyy iftar olunca öyle ya onu ediyim bunu ediyimmm bende kocişe gözleme ediyim dedim açmaylaa yemeğimi yedikten sonra başlarım iki dk açarım 4 tane
Vallahaaa tuzlu ekşi çektiği için hep
Dedimm kocişee hayırlısı 8de geliyo eve inşaallahh kapanmadan yetişir yeşilzeytin almağaakıyamam sana canın ne çekerse ye kuzum benimmmmmn
Maşallah
Allahummm yesunlleerrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?