Benimde damarlarımı bulamazlardı canım kan verirken falan. Heryerden denerlerdi ondan çok korkardım. Artık öğrendim nerde damarım. Şimdi direk orayı açıyorum bakın burdan alın diyorum

Reactions: Jou
Benimde damarlarımı bulamazlardı canım kan verirken falan. Heryerden denerlerdi ondan çok korkardım. Artık öğrendim nerde damarım. Şimdi direk orayı açıyorum bakın burdan alın diyorum
Yaaa benimde hala hulummuyo çok zorr sol kolum çokçok zor sağdada oda zarzor birşekilde bulunuyo bende aynı senin dediğin gibi diyorum

Ah kıyamam bebeğim
Menüler aynı bende de ıspanak var pilav var tarhana çorbası,salata var tatlı var
Patatesli ve peynirli poğaça var hahahaahhahaa bugün çok fazla oldu di mi senin aş Ermeni yerimmm kıyamam hemde yeşil zeytin

Ooyyyy iftar olunca öyle ya onu ediyim bunu ediyimmm bende kocişe gözleme ediyim dedim açmaylaa yemeğimi yedikten sonra başlarım iki dk açarım 4 tane
Vallahaaa tuzlu ekşi çektiği için hep

Ooyyyy iftar olunca öyle ya onu ediyim bunu ediyimmm bende kocişe gözleme ediyim dedim açmaylaa yemeğimi yedikten sonra başlarım iki dk açarım 4 tane
Vallahaaa tuzlu ekşi çektiği için hep
kıyamam sana canın ne çekerse ye kuzum benimmmmmn

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…