- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #38.141
Nehirle ugrasiyom meliAşkommmm nasılsın
Canını yerim senin bende sana yazacaktım nasılsın ne kadar kaldı doğuma inşallah iyisindir diye özledimOoyyy kalp kalbeeTanırımmm benn amaaa seni arıyordum gözüm biara minnoşa sordum sanırım o msjımı kaçırdı hahahaahah neyseki ozelde tesadüfen baktım laavinia diyo dedim bu kim baktım mevsimbahar olduğunu hemen anladımm
Ohh afiyet olsun iyi yaptın çalışıyorsun değil miBiekaç gündür uyuyorumşimdi sahur yaptım
Oyyy bende özledimm sende nehirle uğrasırken bende almira hanımle karnımda uğrasiyorummCanını yerim senin bende sana yazacaktım nasılsın ne kadar kaldı doğuma inşallah iyisindir diye özledim
Vallah bu gün yandım misafirim vardı tüm gün mutfakta öldümSen napiyon askommmm adana sıcak kavruluyomu ya
Yok kuzum evdeyim rabbim nasip ederse iş arıyorum bulursam başlıcaöOhh afiyet olsun iyi yaptın çalışıyorsun değil mi
Yaaaa yeeimmm havalar ısındı mı orada çıkın gezin göraün dünyayı prensesimNehirle ugrasiyom melibugün ilkkez dışarı çıktık birlikte nasıl memnun kaldık analı kızlı anlatamam .
Sen nasılsın bebeğim iyi misinAntep yolları ne zaman goruniyi
Hadiii yaaaa kim vardı geçen görümcelerin vardı nasıl geçti sormak nasip olmadıVallah bu gün yandım misafirim vardı tüm gün mutfakta öldüm
Yok kuzum evdeyim rabbim nasip ederse iş arıyorum bulursam başlıcaö
Yaaaa yeeimmm havalar ısındı mı orada çıkın gezin göraün dünyayı prensesim
Memeden kesildi komple ,meme reddi doğduğu günden beri vardı hepten bitti meme işiOyyy bende özledimm sende nehirle uğrasırken bende almira hanımle karnımda uğrasiyorumm
Doğuma 1 ay 10gün kaldı canom şaka maka yaasen nasılsınn nehir nasıll totosunu bigüzel şaolatt benim içinn
Hele sıcaklar geldi başladık yine off kış gelse triplerine hahahaVallah bu gün yandım misafirim vardı tüm gün mutfakta öldüm
Yok kuzum evdeyim rabbim nasip ederse iş arıyorum bulursam başlıcaö
Yaaaa yeeimmm havalar ısındı mı orada çıkın gezin göraün dünyayı prensesim
Bu akşam eşimin müdür ve ailesini aldık geçen hafta onlar bizi almıştıHadiii yaaaa kim vardı geçen görümcelerin vardı nasıl geçti sormak nasip olmadı
Ahhaha orası nasılHele sıcaklar geldi başladık yine off kış gelse triplerine hahaha
Meli hele gör nasıl sessiz sakin bakındı durdu minnoş minnoş aynı teyzesi gibiYaaaa yeeimmm havalar ısındı mı orada çıkın gezin göraün dünyayı prensesim
Aaaa hiçte öyle düşünme bazı bebelerr memeyi istemezz olur öyle şeyler senin elinden gelen birşey degilkii nehirinn inatçılığı diyelimmMemeden kesildi komple ,meme reddi doğduğu günden beri vardı hepten bitti meme işiçok üzgünüm bu yüzden gerçekten ve acayip takintiliyim birtanem inşallah herşey sağlığı açısından az emzirdim diye problem olmaz . Yerim Almira yi yavru ceylanım şimdi annesinin karnında tepissin az kaldı kavuşmaya
Çok şükür geçti bitti kavuştun yavruna, kaderi güzel bir bebek olsun aminnnMeli hele gör nasıl sessiz sakin bakındı durdu minnoş minnoş aynı teyzesi gibiah melikem geçen sene bu zamanlar birlikte nasıl geçirdik hep yanımda idiniz sen ve D u t Allah razı olsun heyecanım , kaygılarım herşey güzelliklerin hepsi Allah razı olsun
Sıcak ama gündüzleri akşamları yine esiyor çok şükür adana kadar değil sıcaklarıAhhaha orası nasıl
Eeee hizmetçilik senden yana oluncaBu akşam eşimin müdür ve ailesini aldık geçen hafta onlar bizi almıştıiyi geçti ikisidw ama pert oldum bu gün ya
İyi olır ya bende ağustosta giderim inşallah bayramdan sonra gideceğim bir hafta kalacağım bakalımSıcak ama gündüzleri akşamları yine esiyor çok şükür adana kadar değil sıcakları
Tam iyice sıcaklar başlarkej memlekete gideceğiz kısmet olursa temmuz ortasında döneceğiz biraz bu sene de sıcakları pek görmeyecem 1 ay 1 aydır
Öperim teyzesiÇok şükür geçti bitti kavuştun yavruna, kaderi güzel bir bebek olsun aminnnama benim prensesimi yerimmm öp benim için
Elço sen durumda yazmışsın birşey mi oldu bakim gördüm de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?