Canını yerim senin bende sana yazacaktım nasılsın ne kadar kaldı doğuma inşallah iyisindir diye özledim

Reactions: Jou
Canını yerim senin bende sana yazacaktım nasılsın ne kadar kaldı doğuma inşallah iyisindir diye özledim
Oyyy bende özledimm sende nehirle uğrasırken bende almira hanımle karnımda uğrasiyorumm
Doğuma 1 ay 10gün kaldı canom şaka maka yaa sen nasılsınn nehir nasıll totosunu bigüzel şaplatt benim içinn

Sen napiyon askommmm adana sıcak kavruluyomu ya
Vallah bu gün yandım misafirim vardı tüm gün mutfakta öldüm
Ohh afiyet olsun iyi yaptın çalışıyorsun değil mi
Yok kuzum evdeyim rabbim nasip ederse iş arıyorum bulursam başlıcaö
Nehirle ugrasiyom meli bugün ilkkez dışarı çıktık birlikte nasıl memnun kaldık analı kızlı anlatamam .
Sen nasılsın bebeğim iyi misin Antep yolları ne zaman goruniyi
Yaaaa yeeimmm havalar ısındı mı orada çıkın gezin göraün dünyayı prensesim

Hadiii yaaaa kim vardı geçen görümcelerin vardı nasıl geçti sormak nasip olmadı

Oyyy bende özledimm sende nehirle uğrasırken bende almira hanımle karnımda uğrasiyorumm
Doğuma 1 ay 10gün kaldı canom şaka maka yaa sen nasılsınn nehir nasıll totosunu bigüzel şaolatt benim içinn
Memeden kesildi komple ,meme reddi doğduğu günden beri vardı hepten bitti meme işi çok üzgünüm bu yüzden gerçekten ve acayip takintiliyim birtanem inşallah herşey sağlığı açısından az emzirdim diye problem olmaz . Yerim Almira yi yavru ceylanım şimdi annesinin karnında tepissin az kaldı kavuşmaya

Hele sıcaklar geldi başladık yine off kış gelse triplerine hahaha

Yaaaa yeeimmm havalar ısındı mı orada çıkın gezin göraün dünyayı prensesim
Meli hele gör nasıl sessiz sakin bakındı durdu minnoş minnoş aynı teyzesi gibi ah melikem geçen sene bu zamanlar birlikte nasıl geçirdik hep yanımda idiniz sen ve D u t Allah razı olsun heyecanım , kaygılarım herşey güzelliklerin hepsi Allah razı olsun

Aaaa hiçte öyle düşünme bazı bebelerr memeyi istemezz olur öyle şeyler senin elinden gelen birşey degilkii nehirinn inatçılığı diyelimm
Evett az kaldı kuzumm dün bianda kramp girdi bi bağırdım aklım çıktı dedim doğuruyorumm geldi

Çok şükür geçti bitti kavuştun yavruna, kaderi güzel bir bebek olsun aminnn ama benim prensesimi yerimmm öp benim için

Ahhaha orası nasıl
Sıcak ama gündüzleri akşamları yine esiyor çok şükür adana kadar değil sıcakları
Tam iyice sıcaklar başlarkej memlekete gideceğiz kısmet olursa temmuz ortasında döneceğiz biraz bu sene de sıcakları pek görmeyecem 1 ay 1 aydır

İyi olır ya bende ağustosta giderim inşallah bayramdan sonra gideceğim bir hafta kalacağım bakalım

Çok şükür geçti bitti kavuştun yavruna, kaderi güzel bir bebek olsun aminnn ama benim prensesimi yerimmm öp benim için
Öperim teyzesi inşallah birgün yanyana da oluruz sen ben nehir ve D u t anlatırım bak kızım bu kişiler benim dostlarım sen yeni var olmaya başladığında hep bana destek oldular dualarında, sözlerinde, yureklerinde diye Rabbim senin güzel yavrunu da en hayırlı en güzel şekilde vaktiyle nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…