- 18 Kasım 2020
- 20.840
- 50.162
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #38.161
Aminnnn rabbim tüm bekleyen herkese nasip etsin aminnnÖperim teyzesiinşallah birgün yanyana da oluruz sen ben nehir ve @D u t anlatırım bak kızım bu kişiler benim dostlarım sen yeni var olmaya başladığında hep bana destek oldular dualarında, sözlerinde, yureklerinde diye Rabbim senin güzel yavrunu da en hayırlı en güzel şekilde vaktiyle nasip etsin inşallah
Boşver kuzumm tanımadığınız birine ama boşluğuma geldi o anda hüzünlendim bianda yazdım geçti bittiiElço sen durumda yazmışsın birşey mi oldu bakim gördüm de
Ohh çok güzelİyi olır ya bende ağustosta giderim inşallah bayramdan sonra gideceğim bir hafta kalacağım bakalım
Var var annesiAaaa hiçte öyle düşünme bazı bebelerr memeyi istemezz olur öyle şeyler senin elinden gelen birşey degilkii nehirinn inatçılığı diyelimm
Evett az kaldı kuzumm dün bianda kramp girdi bi bağırdım aklım çıktı dedim doğuruyorumm geldi
O zaman bayramda eşinle beraber gidiyormusunuz pekiİyi olır ya bende ağustosta giderim inşallah bayramdan sonra gideceğim bir hafta kalacağım bakalım
Amin amin inşallah birtanemmAminnnn rabbim tüm bekleyen herkese nasip etsin aminnninşallah bir gün oluruz çok isterim sohbet edip sizlere sarılmayı güzel yürekliö benim
Bakalım kuzum eşim çalışa bilirO zaman bayramda eşinle beraber gidiyormusunuz peki
Balımm benimmmm sağoll rabbim herkese nasip etsin inşaallahhh hamileliğim çok şükürr iyi ama bizimki yaramaz bebe cıktı kafası yukarda ayaklar nereme vuruyor belli değill idrarımada bigüzel bastırıyor hanfendiVar var annesicanım kardeşim rabbim en güzel şekilde almayı nasip etsin inşallah hamilelik çok güzeldi bazen o günleri özlüyorum heyecanı daha doğrusu sonunda kavuşmak nasip olduktan sonra son ayinida güzel geçir birtanem
Ohh çok güzel
Bayramdan sonra izni olurdu bizimde ama olmadı 3 günun bayramını bi gitcez gelcez gerçi gitmicektik biz alışveriş için gidicez istanbula gitmişkende ailemizede gezicez gelcezBakalım kuzum eşim çalışa bilir
Napiiyin beybitoskooooCanimmmmmm
İyi olıt bayafır göremedin gidemedin elçomBayramdan sonra izni olurdu bizimde ama olmadı 3 günun bayramını bi gitcez gelcez gerçi gitmicektik biz alışveriş için gidicez istanbula gitmişkende ailemizede gezicez gelcez
Aynen evet yaz akşamlarıda olsa hafif bir esintisi olur ama Diyarbakır akşamlarıda sıcak esiyor klimalı odadan çıktığım an pişiyorumKonya serindir anteptw aşırı sıcak olmaz
Aynen minnoşum piyemsesim vallahi gelemiyoruz, bu aralar bende çok aktif olamiyorum ondan da olabilirASSOSyal sosyalim denk gelemiyoruz balımm
Sorma kuzumm ha kış geldi ha korona oldular ha kar geldi derken aylar bittiİyi olıt bayafır göremedin gidemedin elçom
Nehir memeden koptu tamamenNehir iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?