Aminnnn rabbim tüm bekleyen herkese nasip etsin aminnn inşallah bir gün oluruz çok isterim sohbet edip sizlere sarılmayı güzel yürekliö benim

Var var annesi canım kardeşim rabbim en güzel şekilde almayı nasip etsin inşallah hamilelik çok güzeldi bazen o günleri özlüyorum heyecanı daha doğrusu sonunda kavuşmak nasip olduktan sonra son ayinida güzel geçir birtanem

Balımm benimmmm sağoll rabbim herkese nasip etsin inşaallahhh hamileliğim çok şükürr iyi ama bizimki yaramaz bebe cıktı kafası yukarda ayaklar nereme vuruyor belli değill idrarımada bigüzel bastırıyor hanfendi

Nehir memeden koptu tamamen devam sütleri ile devam ediyorum az kaldı 5 aylık olmaya yavaştan ek gıdaya geciricem inşallah oradan bari alsın alacağını diye ama çok üzülüyorum yazmıştim sana sütüm çok iyi yariyodu içtiği ilk ay yeni dogdugunda düzgün emdir zaten 2.ay başladı red tamamen ne bileyim minnoş keşke red etmeseydi bazı çocuklar böyle kolikligine şükür ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…