- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #38.201
Eski nickim mevsimbahar idi sosyalcimSelam canımbende düşünüyordum acaba tanışıyor muyuz, nicki mı farklıydı diye düşünüyordum çok teşekkür ederim, senide tanımak çok guzel nehiri Bende operim
Rabbim nasip eder inşallah beraber olabilmeyi bitanemAy inşallah minnosumçok zor zamanlarda cabasi biliyosun lohusaligim ve sonrası da kötü geçti . İnşallah şimdi oturur herşey düzene .
Senin o yemeklerini yaptığın herşeyi yesinler birde ben yiyeyim.ahh yanyana olamadık ki
Vallahi güzelce dinlen minnoşum tahmin ederim, guzelce agirlamanin keyfini cikarTamam sosyalim silip süpürücem yarın ama bu gün pert olmuşum öğlene kadar uyanmaö
EminimHepsi çok iyidir bizler gibi
Masamı zor yetiştirdiö sosyalim son dk lar dua ettim rabbim mahcup etme diyeVallahi güzelce dinlen minnoşum tahmin ederim, guzelce agirlamanin keyfini cikarhatta kahveni kocis yapsın
Bende yatağa tekbaşıma girdim yayıldımmSahura uykum gelmesin diye beybi napamsen norun hele
Hangisine denk gelirsen dal içeriiKizz ne kadar çok geyik sohbet yeri var hangisine nasıl yetişecuuuuuuuukkk
Hepsinde hepimöiz varız kafana göre yazKizz ne kadar çok geyik sohbet yeri var hangisine nasıl yetişecuuuuuuuukkk
Aaa hatırladım ben seni canımmm, denk gelmistik aslında hep profillere forumda topikteEski nickim mevsimbahar idi sosyalcimyeni değiştim bunu yaptım . Birbirimizle evet hiç konuşamadık ama burada konuşurken filan denk gelince hep aldım onu sizlerden
Tamam canım benimm
Hayırlı geceler kuzum
Nörimmmm bacım giiiii .. totomu kaldırıp birşey yapasım yok ama buraya gelince göynuuuum qayfe çektiHangisine denk gelirsen dal içerii
Nörüyyooooğgnnn
Oyyyy kuzummm nasılsınnYaaaaaaaa bayılıyorum ama buna bennnn,ayy çok tatli matmazelimmmnasılda biliyor ne sevdiğimi seni hınzır
Ramazandan çnce içtikce etiketler sohbet ederrdikNörimmmm bacım giiiii .. totomu kaldırıp birşey yapasım yok ama buraya gelince göynuuuum qayfe çekti
Oyyy kıyamam sana yaa minnossunMasamı zor yetiştirdiö sosyalim son dk lar dua ettim rabbim mahcup etme diye
Hayırlı geceler kuzucum Allah rahatlık versin
İyi geceler canım minnosum
Oooooo benim gayfelerimm bile burda meşhurdur ne sunumlarimla gelirdim buraya ahh ahhhNörimmmm bacım giiiii .. totomu kaldırıp birşey yapasım yok ama buraya gelince göynuuuum qayfe çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?