Bazılarıda emmiyor balım olsun o doysun da böyle daha iyi belkide sen üzme kendini sonuçta sen kesmedin memeden

Dönmedi mi Dr ne diyor peki ? Sezeryanla mi olacak doğum kafa yukarıda ise normal şansın yok gibi önemli olan kavuşmak benimkide sezeryan doğum idi ama benimki herşey uygundu bebekle ilgili sorun yoktu ,belimden ameliyatli olduğumdan sezeryanla doğum yaptım bende .

Reactions: Jou
Aynen minnoşum piyemsesim vallahi gelemiyoruz, bu aralar bende çok aktif olamiyorum ondan da olabilir maşallah sana minnosum vallahi misafirlerini ağırlıyorsun Ne güzel, eee tabi Antep kizi
Bende aktif olamıyorum sosyalim iyi misin herşey yolunda mı , bu gün eşimin müdürü ve ailesi geldi sosyalim pert olduö bir menü çıksrdım ki sorma
Sorma kuzumm ha kış geldi ha korona oldular ha kar geldi derken aylar bitti
Herkes iyi olsunda elçom bitti arrık hastalık çok şükür

Bazılarıda emmiyor balım olsun o doysun da böyle daha iyi belkide sen üzme kendini sonuçta sen kesmedin memeden
Aynen gülüm ama işte ne bilim insan çok istiyor emzirmeyi ama nasıp bu kadar imiş ,o sağlıklı olsun da varsın emmesin kendimi yedim bitirdim valla sinirsel psikolojik deli oldum emme durumu.yuzubden

Doktor döner dedi ama dönecek gibide değill anlıyorum hala kafası yukarda topaklanıyor avucuma geliyor hatta kafası bazen normal doğumda gözüm kesmiyor aşkomm ya herşey çok zor bellii eninde sonunda birşekilde çıkacak o ayrı tabii nasıl geçti peki senin sezaryenden sonra toparlandınmı hemen

Aynen gülüm ama işte ne bilim insan çok istiyor emzirmeyi ama nasıp bu kadar imiş ,o sağlıklı olsun da varsın emmesin kendimi yedim bitirdim valla sinirsel psikolojik deli oldum emme durumu.yuzubden
Sen kendini suçlama bende emmemişi. Annem süt vermiş cici bebe vermiş büyümüşüm bak çok şükür nehirde sağlıklı olsunda emmesin

Maşallah sana minnoşum yaa vallahi nazar degdirecekker sana evini sirkeli su ile sil yarin kem gozler gitsin çok şükür iyilik sağlık minnoşum balım

Sen kendini suçlama bende emmemişi. Annem süt vermiş cici bebe vermiş büyümüşüm bak çok şükür nehirde sağlıklı olsunda emmesin
Ay inşallah minnosum çok zor zamanlarda cabasi biliyosun lohusaligim ve sonrası da kötü geçti . İnşallah şimdi oturur herşey düzene .
Senin o yemeklerini yaptığın herşeyi yesinler birde ben yiyeyim.ahh yanyana olamadık ki

Selam canım bende düşünüyordum acaba tanışıyor muyuz, nicki mı farklıydı diye düşünüyordum çok teşekkür ederim, senide tanımak çok guzel nehiri Bende operim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…