- 18 Kasım 2020
- 20.840
- 50.162
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #38.181
Hadi bakalım, adana çok sıcak olurmuş ben bu sene tadacağım sıcağıAynen evet yaz akşamlarıda olsa hafif bir esintisi olur ama Diyarbakır akşamlarıda sıcak esiyor klimalı odadan çıktığım an pişiyorum
İnşallah kısmetse son senemiz
Bazılarıda emmiyor balım olsun o doysun da böyle daha iyi belkide sen üzme kendini sonuçta sen kesmedin memedenNehir memeden koptu tamamendevam sütleri ile devam ediyorum az kaldı 5 aylık olmaya yavaştan ek gıdaya geciricem inşallah oradan bari alsın alacağını diye ama çok üzülüyorum yazmıştim sana sütüm çok iyi yariyodu içtiği ilk ay yeni dogdugunda düzgün emdir zaten 2.ay başladı red tamamen ne bileyim minnoş keşke red etmeseydi bazı çocuklar böyle kolikligine şükür ederdim
Ahh kuzum inşallah çabucak alışırsınHadi bakalım, adana çok sıcak olurmuş ben bu sene tadacağım sıcağı
Kahve içiyorum askiletsmNapiiyin beybitoskoooo
Hahahahahaahah seni bırakmam bilirsin anında çağırırım affetmemmKahve içiyorum askiletsmdtam tarih çalışacaktım buraya daldim
Dönmedi mi Dr ne diyor peki ? Sezeryanla mi olacak doğum kafa yukarıda ise normal şansın yok gibi önemli olan kavuşmak benimkide sezeryan doğum idi ama benimki herşey uygundu bebekle ilgili sorun yoktu ,belimden ameliyatli olduğumdan sezeryanla doğum yaptım bende .Balımm benimmmm sağoll rabbim herkese nasip etsin inşaallahhh hamileliğim çok şükürr iyi ama bizimki yaramaz bebe cıktı kafası yukarda ayaklar nereme vuruyor belli değill idrarımada bigüzel bastırıyor hanfendi
Yaaaaaaaa bayılıyorum ama buna bennnn,ayy çok tatli matmazelimmmKiraslıııımm
Sahura uykum gelmesin diye beybi napamHahahahahaahah seni bırakmam bilirsin anında çağırırım affetmemm
Ooo busaatte kahve hayırlı işler yaaa
Bende aktif olamıyorum sosyalim iyi misin herşey yolunda mıAynen minnoşum piyemsesim vallahi gelemiyoruz, bu aralar bende çok aktif olamiyorum ondan da olabilirmaşallah sana minnosum vallahi misafirlerini ağırlıyorsun Ne güzel, eee tabi Antep kizi
Herkes iyi olsunda elçom bitti arrık hastalık çok şükürSorma kuzumm ha kış geldi ha korona oldular ha kar geldi derken aylar bitti
Aynen gülüm ama işte ne bilim insan çok istiyor emzirmeyi ama nasıp bu kadar imiş ,o sağlıklı olsun da varsın emmesin kendimi yedim bitirdim valla sinirsel psikolojik deli oldum emme durumu.yuzubdenBazılarıda emmiyor balım olsun o doysun da böyle daha iyi belkide sen üzme kendini sonuçta sen kesmedin memeden
Yine hamaratligini dokturmussunBende aktif olamıyorum sosyalim iyi misin herşey yolunda mı, bu gün eşimin müdürü ve ailesi geldi sosyalim pert olduö bir menü çıksrdım ki sorma
Herkes iyi olsunda elçom bitti arrık hastalık çok şükür
Doktor döner dedi ama dönecek gibide değill anlıyorum hala kafası yukarda topaklanıyor avucuma geliyor hatta kafası bazen normal doğumda gözüm kesmiyor aşkomm ya herşey çok zor bellii eninde sonunda birşekilde çıkacak o ayrı tabiiDönmedi mi Dr ne diyor peki ? Sezeryanla mi olacak doğum kafa yukarıda ise normal şansın yok gibi önemli olan kavuşmak benimkide sezeryan doğum idi ama benimki herşey uygundu bebekle ilgili sorun yoktu ,belimden ameliyatli olduğumdan sezeryanla doğum yaptım bende .
Sen kendini suçlama bende emmemişi. Annem süt vermiş cici bebe vermiş büyümüşüm bak çok şükürAynen gülüm ama işte ne bilim insan çok istiyor emzirmeyi ama nasıp bu kadar imiş ,o sağlıklı olsun da varsın emmesin kendimi yedim bitirdim valla sinirsel psikolojik deli oldum emme durumu.yuzubden
Maşallah sana minnoşum yaa vallahi nazar degdirecekker sanaBende aktif olamıyorum sosyalim iyi misin herşey yolunda mı, bu gün eşimin müdürü ve ailesi geldi sosyalim pert olduö bir menü çıksrdım ki sorma
Herkes iyi olsunda elçom bitti arrık hastalık çok şükür
Tamam sosyalim silip süpürücem yarın ama bu gün pert olmuşum öğlene kadar uyanmaöMaşallah sana minnoşum yaa vallahi nazar degdirecekker sanaevini sirkeli su ile dil yarin kem gozler gitsin çok şükür iyilik sağlık minnoşum balım
Ay inşallah minnosumSen kendini suçlama bende emmemişi. Annem süt vermiş cici bebe vermiş büyümüşüm bak çok şükürnehirde sağlıklı olsunda emmesin
Selam canımBen diğer kızları da tanımayı çok isterdimTiniminimavihanim Fatmazell ASSOSyal birde pare etiketleyemedim onu ama geçen.aylarda hamilelik doğum vs derken kızlar eminim sizlerde çok çok iyisiniz hepinizden o elektirigi burada bile aldım
Hepsi çok iyidir bizler gibiBen diğer kızları da tanımayı çok isterdimTiniminimavihanim Fatmazell ASSOSyal birde pare etiketleyemedim onu ama geçen.aylarda hamilelik doğum vs derken kızlar eminim sizlerde çok çok iyisiniz hepinizden o elektirigi burada bile aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?