- 25 Ağustos 2019
- 62.638
- 120.417
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #38.361
Evetttt ondan baktım ona dedim herhalde dışardan tanıdığıAma yeni uye olduğu belli ya .
Baksana benim 1 yıl önceki mesajımi alıntılamis.
Hayır hayır tanışmıyoruz yaptığınız yoruma katıldığım için aşkım dedim eğer alındırdıysam affedin art niyetle söylemedimTanışıyor muyuz aşkım ?
Ay hayır hayırEvetttt ondan baktım ona dedim herhalde dışardan tanıdığı
Pek bi aşkınmış nurcummm
Evet evet daha yeni üye oldum öyle rastgele karşıma çıktı bu site dedim bakıyım iki kafa dağıtırım çocukların arasındaAma yeni uye olduğu belli ya .
Baksana benim 1 yıl önceki mesajımi alıntılamis.
niye nerdeler yaAmaaa senin iş tamamda bugün kimsecikler yok
Ooo beybi herkes senin gibi şanslı değilAyyygalibaa kızzz o gelmedi aklımaa
Buhafta kimseyi bulamayız artık
Benim bitti çünkü hahaha
Yokyokk olurmu öyle şey bende aşkımm sevgilimm derimm sevdiğim kisilere sen simdi yabancı gelince daha tanışmadan etmeden öyle olunca tuğafımıza gitti yoksa hiçbir sıkıntı yok güldükk güzelldiAy hayır hayırağız alışkanlığı kibarlık anlamında kullandım yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın nur hanımı tanımıyorum yaptığı yorum hoşuma gittiiii saygılarrr
Bayram hazirlığı herhaldeniye nerdeler ya
Geçen hafta çok iyiydimm dedim gittikçe agırlaşcam iş edeyim bitirdimmOoo beybi herkes senin gibi şanslı değil
Asla saldırmam hiç tarzım değill biraz tugafımıza geldi canim ondan güldükEvet evet daha yeni üye oldum öyle rastgele karşıma çıktı bu site dedim bakıyım iki kafa dağıtırım çocukların arasındaama insanlar hep bir saldırmaya hazır sizden bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın
Yokyokk olurmu öyle şey bende aşkımm sevgilimm derimm sevdiğim kisilere sen simdi yabancı gelince daha tanışmadan etmeden öyle olunca tuğafımıza gitti yoksa hiçbir sıkıntı yok güldükk güzelldi
tamamdır sevgilerAsla saldırmam hiç tarzım değill biraz tugafımıza geldi canim ondan güldük
ayy nasıl olayım kafam patlıyorNasılsın
Hee olabilir bakBayram hazirlığı herhalde
Oyyy oyyy yemek işi hepimize dert bunlar niye et ve tavuk yemeylerr yaaa bigun vücudu kurulacakk et e ihtiyacı olcak yaniiayy nasıl olayım kafam patlıyorçocuklar bir yandan eşime akşam ne yemek yapsam bir yandan kendisi vegan ne et yiyor ne hayvansal ürün gerçekten bıktım dert desen çok huzur desen yok
Bendede yok istanbul yolu var 3 günlük bebe alışvrrişi 3 5 tane birşey kaldı kıyafetHee olabilir bakbende yok hiçbir hazırlık
İyi canım bitmiş şükür artık geriye kalan beklemekBendede yok istanbul yolu var 3 günlük bebe alışvrrişi 3 5 tane birşey kaldı kıyafet
Hee sorma kuzu yorucu bigün bizi bekliyorİyi canım bitmiş şükür artık geriye kalan beklemek
Değişiklik olcak senim içinde ne güzel
3 çocuğum varOyyy oyyy yemek işi hepimize dert bunlar niye et ve tavuk yemeylerr yaaa bigun vücudu kurulacakk et e ihtiyacı olcak yanii
Çocuklar derken kaçtane var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?