Evetttt ondan baktım ona dedim herhalde dışardan tanıdığı
Pek bi aşkınmış nurcummm
Ay hayır hayır ağız alışkanlığı kibarlık anlamında kullandım yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın nur hanımı tanımıyorum yaptığı yorum hoşuma gittiiii saygılarrr

Reactions: Jou
Ama yeni uye olduğu belli ya .
Baksana benim 1 yıl önceki mesajımi alıntılamis.
Evet evet daha yeni üye oldum öyle rastgele karşıma çıktı bu site dedim bakıyım iki kafa dağıtırım çocukların arasında ama insanlar hep bir saldırmaya hazır sizden bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın

Ay hayır hayır ağız alışkanlığı kibarlık anlamında kullandım yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın nur hanımı tanımıyorum yaptığı yorum hoşuma gittiiii saygılarrr
Yokyokk olurmu öyle şey bende aşkımm sevgilimm derimm sevdiğim kisilere sen simdi yabancı gelince daha tanışmadan etmeden öyle olunca tuğafımıza gitti yoksa hiçbir sıkıntı yok güldükk güzelldi

Asla saldırmam hiç tarzım değill biraz tugafımıza geldi canim ondan güldük

Yokyokk olurmu öyle şey bende aşkımm sevgilimm derimm sevdiğim kisilere sen simdi yabancı gelince daha tanışmadan etmeden öyle olunca tuğafımıza gitti yoksa hiçbir sıkıntı yok güldükk güzelldi

ayy nasıl olayım kafam patlıyor çocuklar bir yandan eşime akşam ne yemek yapsam bir yandan kendisi vegan ne et yiyor ne hayvansal ürün gerçekten bıktım dert desen çok huzur desen yok

ayy nasıl olayım kafam patlıyor çocuklar bir yandan eşime akşam ne yemek yapsam bir yandan kendisi vegan ne et yiyor ne hayvansal ürün gerçekten bıktım dert desen çok huzur desen yok
Oyyy oyyy yemek işi hepimize dert bunlar niye et ve tavuk yemeylerr yaaa bigun vücudu kurulacakk et e ihtiyacı olcak yanii
Çocuklar derken kaçtane var

Bendede yok istanbul yolu var 3 günlük bebe alışvrrişi 3 5 tane birşey kaldı kıyafet
İyi canım bitmiş şükür artık geriye kalan beklemek

Değişiklik olcak senim içinde ne güzel

Oyyy oyyy yemek işi hepimize dert bunlar niye et ve tavuk yemeylerr yaaa bigun vücudu kurulacakk et e ihtiyacı olcak yanii
Çocuklar derken kaçtane var
3 çocuğum var erken yaşta anne oldum bir salaklıkla evlendim genç yaşta bilirsiniz asabilik şimdiki aklım olsa asla 1. Kocamdan 1 çocuğum oldu kendisini çok seviyorum sonra 2. Kocamla tanıştım hemen evlendik onunla da ama bu sefer pişmanlık yok tabiki ikizlerimiz var onunla da tek sorun şu kocamın vegan olması ay çocuklar ayrı yemek seçiyor ne sebze yiyorlar kocam ayrı seçiyor ne et yiyor ben arada kalıyorum gerçekten sizin çocuk var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…