- 25 Nisan 2022
- 104
- 121
- 18
- 45
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #38.481
bilemedim eski dostluk dediğim tanıyorsunuz ya birbirinizi ondan dedimEski dostluk mu nasil yani
Tutalım kaybetmeyelimAynen araya girdi gibi ama neyse
Ahahhaha ayyy karnıma ağrı girdiSuss kızzz
kezboşEn son benden zarar gelmez diyenler psikolojimizin için mıçtı da gitti be kezboş
Durumumda bana tam oturtmuş şuanTutalım kaybetmeyelim
Ahahhaha ayyy karnıma ağrı girdi
Biz birbirimizin içini biliriz çok şükür tanışırız birbirimize mahmut emmiler bağladı sağolsunlarbilemedim eski dostluk dediğim tanıyorsunuz ya birbirinizi ondan dedim
Mahmut emmilerin ya içi kadın herhalde ya da kadınlar kulübü yazısını okuyamıyorlarBiz birbirimizin içini biliriz çok şükür tanışırız birbirimize mahmut emmiler bağladı sağolsunlar
Vallaha nediceğimi bilemedim şuanGüzel oturtmuş
Bizde sora sora öğrendik sorun yokkezboşay şu hareket eden emojileri nerden ekliyorsunuz ben bir tek profil fotoğrafı ekleyebildim kendimi cahil hisettim
Hanife gerçekmiBizde sora sora öğrendik sorun yok
Cevapladıpın yerin üstünde üç noktalar varya sağdaki üç noktaya tıklayıp bulabilirsin
Bizde sora sora öğrendik sorun yok
Cevapladıpın yerin üstünde üç noktalar varya sağdaki üç noktaya tıklayıp bulabilirsin
BilmiyorumHanife gerçekmi
Kız yazmış ya kaçıncı kocam diye
Bide görmek vardı demiiii bana yaptıklarınızı az unutmmadımm emmmiiiiGörmeden duymadan inanmayız
Ahahahahaha hadi eline fırsat geçti onlara yapalım elçoBide görmek vardı demiiii bana yaptıklarınızı az unutmmadımm emmmiiii
MssPARE Minnosprenses Catlak-kurabiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?