- 25 Ağustos 2019
- 62.633
- 120.408
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #38.441
Ben köşede çekirdeğimi aldımm tinnoşummmİzleyelim joumm
bilmem, yardima ihtiyaciniz var mi ki, onume cikana girdim ben, teknoloji acemisiyimdir biraz da, :))Aynen öyle burada çok güzel bilgiler paylaşıyoruz. Sen ne konuda yardım etcen bize
Benden sana tavsiye böyle sakin ama sakin Bdv diye bir yer var oraya dalma bak buraya daldığın gibi oraya dalarsan valla etini kemiklerden ayırırlar ben diyeyimValla hanimlar, bana uye olma aslinda surdan esti, ben hep sorunum derdim tasam oldugunda ilk burasi cikiyordu dedim bende yardim ediyim insanlara, hemcinslerime:)
ayy hayatım aklıma Seda sayan geldi en son 7. Ye evleniyorduvalla bende aldatıldım ondan üzgünüm
bakin dedigime geldik, siz de bana nereye dalmak gerekmiyo o konuda yardim ettiniz tesekker ederim, acikcasi sizleri sevdim ben :)Benden sana tavsiye böyle sakin ama sakin Bdv diye bir yer var oraya dalma bak buraya daldığın gibi oraya dalarsan valla etini kemiklerden ayırırlar ben diyeyim
Yani iyi ki buraya dalıp girdin o zamanbilmem, yardima ihtiyaciniz var mi ki, onume cikana girdim ben, teknoloji acemisiyimdir biraz da, :))
ilahi hanife hanimayy hayatım aklıma Seda sayan geldi en son 7. Ye evleniyordudarısı başına hadi bakalım
Ayyy vallahaa kubişş
Sen kurtarmaya geldik
Biz de seni sevdik hayatım güldürdün iki tanebakin dedigime geldik, siz de bana nereye dalmak gerekmiyo o konuda yardim ettiniz tesekker ederim, acikcasi sizleri sevdim ben :)
dimi dimi bende onu diyorum iste hanimlar, sevdim sizleri :)Yani iyi ki buraya dalıp girdin o zaman
Istersen git dal oraya etiket yapayım bak çok eğlencelidir habakin dedigime geldik, siz de bana nereye dalmak gerekmiyo o konuda yardim ettiniz tesekker ederim, acikcasi sizleri sevdim ben :)
Korkma HAYATIMHahahaha eii etti parreee
Aayyy sok gecirdim dedim birden daldılarr pohiyenn neolayyy burdaatam yetiştiler
Aman aman Allah korusun paremEmmin gurban olsun kokom❤
Guldurebildiysem ne ala hanimlar, Kezban ben, sizin adiniz ne?Biz de seni sevdik hayatım güldürdün iki taneismin ne
Yerler seni buradadimi dimi bende onu diyorum iste hanimlar, sevdim sizleri :)
tesekkur ederim gerek yok :)Istersen git dal oraya etiket yapayım bak çok eğlencelidir ha
Hiç bukadar gulmemiştim ya allah sizide güldürsünnnKorkma HAYATIM
Aman aman Allah korusun parem
Gel kokom gel heleKorkma HAYATIM
Aman aman Allah korusun parem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?