Guldurebildiysem ne ala hanimlar, Kezban ben, sizin adiniz ne?
Hanife bennn ay gerçekten bu arada bi yerde teknolojiye yakınıyordunuz bi yorumda yanıt vermek için bulamadım ya ben de aynı durumdayım hani platform mu karışık ben mi bu duruma geriyim ay valla daha 30’uma yeni bastım kendimi yaşlı hissettiriyor buralar

Valla bende 36 yasindayim oglum var 15 yasinda hala o anlatiyor bana, buraya uye olmak buyuk yenilik oldu bana, ayrica teesuf ederim kesinlikle siz geri degilsiniz, bizim zamanimizda boyle seyler mi vardi be dimi?

Valla bende 36 yasindayim oglum var 15 yasinda hala o anlatiyor bana, buraya uye olmak buyuk yenilik oldu bana, ayrica teesuf ederim kesinlikle siz geri degilsiniz, bizim zamanimizda boyle seyler mi vardi be dimi?
Biz küçükken olan maximum şey tüplü televizyondan tom ve jerry

Ayyyy cocoo bide hanifede süpheliyse ben trollendim demekköylee dalmışımm gitmişimmm
ayy valla değilim ben de anlamadım noldu sizin eski dostluk yazışmalarını da anlamıyorum ki kim kurbik kim coco platformu da çözemedim kaldım öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…