- 25 Nisan 2022
- 104
- 86
- 13
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #38.461
Eeee ne diyelim, yemezler Insallah :)Yerler seni burada
Hanife bennnGuldurebildiysem ne ala hanimlar, Kezban ben, sizin adiniz ne?
Amin amin bak bende yetiştim bu defaHiç bukadar gulmemiştim ya allah sizide güldürsünnn
Parişsen geliyorumGel kokom gel hele
Bir yerler ki farkına varamazsınEeee ne diyelim, yemezler Insallah :)
Bende yarılıyorum gülmektenHiç bukadar gulmemiştim ya allah sizide güldürsünnn
Yoksa sen mi bizi yersin bilemedim bak şimdiEeee ne diyelim, yemezler Insallah :)
Valla bende 36 yasindayim oglum var 15 yasinda hala o anlatiyor bana, buraya uye olmak buyuk yenilik oldu bana, ayrica teesuf ederim kesinlikle siz geri degilsiniz, bizim zamanimizda boyle seyler mi vardi be dimi?Hanife bennnay gerçekten bu arada bi yerde teknolojiye yakınıyordunuz bi yorumda yanıt vermek için bulamadım ya ben de aynı durumdayım hani platform mu karışık ben mi bu duruma geriyim ay valla daha 30’uma yeni bastım kendimi yaşlı hissettiriyor buralar
Kurbik kaşınmaaaYoksa sen mi bizi yersin bilemedim bak şimdi
Benden zarar gelmez, dedim ya sevdim siziYoksa sen mi bizi yersin bilemedim bak şimdi
Ayyyy cocoo bide hanifede süpheliyse ben trollendim demekkAmin amin bak bende yetiştim bu defa
Parişsen geliyorum
Bir yerler ki farkına varamazsın
İkiside şüpheli bence şu anAyyyy cocoo bide hanifede süpheliyse ben trollendim demekköylee dalmışımm gitmişimmm
Biz küçükken olan maximum şey tüplü televizyondan tom ve jerryValla bende 36 yasindayim oglum var 15 yasinda hala o anlatiyor bana, buraya uye olmak buyuk yenilik oldu bana, ayrica teesuf ederim kesinlikle siz geri degilsiniz, bizim zamanimizda boyle seyler mi vardi be dimi?
Gel parisinin kollarına gelAmin amin bak bende yetiştim bu defa
Parişsen geliyorum
Bir yerler ki farkına varamazsın
En son benden zarar gelmez diyenler psikolojimizin için mıçtı da gitti be kezboşBenden zarar gelmez, dedim ya sevdim sizi))))
Aynen araya girdi gibi ama neyseİkiside şüpheli bence şu an
ayyAyyyy cocoo bide hanifede süpheliyse ben trollendim demekköylee dalmışımm gitmişimmm
Eski dostluk mu nasil yaniayyvalla değilim ben de anlamadım noldu sizin eski dostluk yazışmalarını da anlamıyorum ki kim kurbik kim coco platformu da çözemedim kaldım öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?