- 27 Mart 2019
- 30.487
- 112.961
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #38.841
Ya arkadaş ya boşanma ya af etmeŞöyle, ben 86 doğumluyum. 2006 da evlendim 1.kocamla oğlum oldu 2007 de 15 yaşında şuan sonra boşandık ama sonra affettim yine evlendim ikinci oğlum oldu 2013 te 9 yaşında şuan. Sonra yine boşandım. İkinci eşimle 2015 te evlendik büyük kızım oldu 7 yaşında sonra yine boşandık 2019 da barışınca da kızım oldu 3 yaşında şuan
Beynim yandıŞöyle, ben 86 doğumluyum. 2006 da evlendim 1.kocamla oğlum oldu 2007 de 15 yaşında şuan sonra boşandık ama sonra affettim yine evlendim ikinci oğlum oldu 2013 te 9 yaşında şuan. Sonra yine boşandım. İkinci eşimle 2015 te evlendik büyük kızım oldu 7 yaşında sonra yine boşandık 2019 da barışınca da kızım oldu 3 yaşında şuan
Ay yok boşamayın kocanızı, dikkatli okursanız anlarsınız olabildiğince açık olmaya çalıştım ama evet karışıkokurken beynim yandı
gidip kocamı boşayasım sonra bidaha evlenesim var anlamak için
Senin mi benim mi 3 grup ben aynen böyleA hahha aman şu kadir gecesini sağ salim atlatalım parişzaten kafam
Valla haklısınız ama o kadar güzel çocuklarım varki tüm evliliklerimin en güzel eserleri onlar gerçektenYa arkadaş ya boşanma ya af etme
Ama ne olur her aftan sonra çocuk doğurma bu ne böyle
beynim çok çalışmıosa demekAy yok boşamayın kocanızı, dikkatli okursanız anlarsınız olabildiğince açık olmaya çalıştım ama evet karışık
O yüzden sakın bdv ye gitmiyorsunSenin mi benim mi 3 grup ben aynen böyle
Şükür rabbime oruçluyum evet, instagramda güzel sayfalar var ordan bakabilirsiniz istersenizDerya Jerdeve bakabilirsiniz, Cookingwithlynja var çok güzel tarifleri ve yemekleri var bakabilirsiniz
Olsun güzel olsunlarValla haklısınız ama o kadar güzel çocuklarım varki tüm evliliklerimin en güzel eserleri onlar gerçekten
sizmiydiniz doktor olan? yanlış hatırlamıorum demiEstağfurullah Bakoncuk Hanım
Ahahahaha o nasıl Bi giriştir loooAna kezban
Barıştın mi kezooo❤
Senden tatlı yapasım geliyore eheheheheGünaaaydın beybisi
Arefe günü giresim var bayramda banli gecerO yüzden sakın bdv ye gitmiyorsun
Allahtan babasıyla iyi anlaşıyorlar da bana zorluk çıkarmıyorlarOlsun güzel olsunlar
Aman bir daha olmasin çocuk 4 çocuk yahu
Akşam kezbanla ne muhabbetler oldu haberin yok tabikiAhahahaha o nasıl Bi giriştir looo
Senden tatlı yapasım geliyore ehehehehe
benim eşim dioki sende banlansanaArefe günü giresim var bayramda banli gecer
Cevizli tahinli çok güsel olurummmmSenden tatlı yapasım geliyore ehehehehe
Dermatoloğum evetsizmiydiniz doktor olan? yanlış hatırlamıorum demi
kliniğinize davet ettinz arkadaşları
Bayram sorun değil bayram da buralar da pireler uçuşuyor olurArefe günü giresim var bayramda banli gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?