Hanımlar siz buranın dilini biliyoesunuz galiba, düzenli evimiz hayatımız diye biryer orası nasıl?Cevaplarsanız çok sevinirim

Aslında benim geyik daha uygun 3 kere tik tik yapıp kk ya girebilirsiniz

Neyse burasıda kahve molası haliyle kk sizi çok yoracak

Gece dedim ya Bdv gidipte 4 kocam var demeyin etinizi kemiklerden ayırırlar mazallah
sadece ayırırlarsa şükretmeliler bence

Hanımlar siz buranın dilini biliyoesunuz galiba, düzenli evimiz hayatımız diye biryer orası nasıl?Cevaplarsanız çok sevinirim
Orasıda güzel günlük ev hayatınızı iş hayatınızda neler yapıyorsunz onlar yazılıyor belli temzlik gunleri filan oluyordu yanlış hatırlamıyorsam orası güzel

Aslında benim geyik daha uygun 3 kere tik tik yapıp kk ya girebilirsiniz

Neyse burasıda kahve molası haliyle kk sizi çok yoracak

Gece dedim ya Bdv gidipte 4 kocam var demeyin etinizi kemiklerden ayırırlar mazallah
Ayol uyardığınız iyi olduAma galiba yanlış anlaşıldım. 4 Kocam yok 4. evliliğim var 2 kocam oldu 2 defa evlendim ikisiylede affettimiştim zamanında ama şimdi aslaa

Orasıda güzel günlük ev hayatınızı iş hayatınızda neler yapıyorsunz onlar yazılıyor belli temzlik gunleri filan oluyordu yanlış hatırlamıyorsam orası güzel
Bdv ne yaa ben anlamadım bi bdv lafı dolanıyor burası gibi bi yer mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…