- 27 Mart 2019
- 30.487
- 112.961
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #38.801
Sağolun inşAllah sizlerde gelip görürsünnzOoooo şanalısınız
ben de seni yirimmmYeriiimm
İnşallah bizim oğlan orda okumak istiyor ama üniversiteler çok pahalı, malum dolar kuruSağolun inşAllah sizlerde gelip görürsünnz
Hahaahha vallahaa öyleeBiz bize yeteriz joum kimseye aşkım canım deditmeyin yaaaâaa
Kimin ne olduğu belli değil hashsjdjdjfhfhh
Ama sen benim lenamsin bal köpüğüsünBiz bize yeteriz joum kimseye aşkım canım deditmeyin yaaaâaa
Kimin ne olduğu belli değil hashsjdjdjfhfhh
Yine yeni üye
Burası kk nin giriş kapısı oldu bizde sanki eleyip salıyoruz kapıdan içeriye
Allah'ım bu nasıl büyük bir sorumluluk
sadece ayırırlarsa şükretmeliler benceAslında benim geyik daha uygun 3 kere tik tik yapıp kk ya girebilirsiniz
Neyse burasıda kahve molası haliyle kk sizi çok yoracak
Gece dedim ya Bdv gidipte 4 kocam var demeyin etinizi kemiklerden ayırırlar mazallah
Orasıda güzel günlük ev hayatınızı iş hayatınızda neler yapıyorsunz onlar yazılıyor belli temzlik gunleri filan oluyordu yanlış hatırlamıyorsam orası güzelHanımlar siz buranın dilini biliyoesunuz galiba, düzenli evimiz hayatımız diye biryer orası nasıl?Cevaplarsanız çok sevinirim
Ay inşAllah gönlünce oluurrİnşallah bizim oğlan orda okumak istiyor ama üniversiteler çok pahalı, malum dolar kuru
Ayol uyardığınız iyi olduAslında benim geyik daha uygun 3 kere tik tik yapıp kk ya girebilirsiniz
Neyse burasıda kahve molası haliyle kk sizi çok yoracak
Gece dedim ya Bdv gidipte 4 kocam var demeyin etinizi kemiklerden ayırırlar mazallah
bişi soracam özel değildeAyol uyardığınız iyi olduAma galiba yanlış anlaşıldım. 4 Kocam yok 4. evliliğim var 2 kocam oldu 2 defa evlendim ikisiylede affettimiştim zamanında ama şimdi aslaa
Bdv ne yaa ben anlamadım bi bdv lafı dolanıyor burası gibi bi yer miOrasıda güzel günlük ev hayatınızı iş hayatınızda neler yapıyorsunz onlar yazılıyor belli temzlik gunleri filan oluyordu yanlış hatırlamıyorsam orası güzel
Baloncuk oruçlu olmasam fena düşüncelerim varsadece ayırırlarsa şükretmeliler bence
Orası bir dipsiz kuyu aslındaa her telden çalar bir girin ne demek istediğimi anlarsınızBdv ne yaa ben anlamadım bi bdv lafı dolanıyor burası gibi bi yer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?