Ahh yaaa ne güzel hissediyosunnnn çok güzel bi duygu olmalı
Guzell duygu kuzu amaaa ayakları aşşağda olduğu için hanfendii heryerime basıyobigüzelde idrarıma basıyor sağolsun tuvalete gidene kadar oturana kadar altıma işicek hale geliyorum yaramaz bebe çıktı arada kramp oluyo kasığımda çok feci desen normal doğumun 2 katını hiç düşünemiyorum

yeri daralacak artık yavaş yavaş
özlieceksin
ben doğumdan snra bi süre pisk. olarak karnımı tutuodum hareket etmio die
sonra aa doğurdum diodum

yeri daralacak artık yavaş yavaş
özlieceksin
ben doğumdan snra bi süre pisk. olarak karnımı tutuodum hareket etmio die
sonra aa doğurdum diodum
Hahahah evet kuzu sanırim daralıyor artıkk kaçgündür gece uyuyorum gündüz var sadece hareketlenme

Yaaa çok fenaaa ben zaten tutamaayan biriyim normalde de

Hahahah evet kuzu sanırim daralıyor artıkk kaçgündür gece uyuyorum gündüz var sadece hareketlenme

ben tüp bebekle hamile kaldım 3 yıl uğraştan snra... ikizdi.. tek kaldı.. gebeliğim sorunluydu 6 ay ayağa kalkmadm
hastanelerde yattım felan ama şimdi bakıyorum değermi
vallahi her acıya değiyormuş
bide insan yinede o tekmeleri hissetmeyi özlüyormuş ya
anı yaşayın valla kızlar

Alırsınn mesane pedi hahaha
Asıl cumartesi kaynanama gidicez kocamı uyutmayacam yazıkk tuvaleti uzak beni mecbur yataktan kaldır yatır etcek hepp
Bugece baya hep kalktım ama kendim hala kalkabiliyorum yastık ihtiyacım bile olmuyo kv de yatak biraz ters duvar kısmına yattığım için kalkmam epey zorlaşcak yapcak birşey yok

Yaaa Rabbim bağışlasın maşşallah yerim onu

Ahahahahaha mesane pedi net alırım ileriki aylarda utanmam altıma işimekten korkarım yaaaa eşine uyku yok desene haahahahahah çekecek o da cefasını mecbur ilerde sefasını çekmek için inşaAllah sağlıkla kucağına alırsın jouuum

Ooyyy canımm öyle tabiii asıl benim hikayem macera gibii

Ben agustos ayında hep yürüyüş ettim detox falan içtim dedim oldu oldu olmadı artık tüp dedim eşime dedim gene sonkez çalışalım epeyyorulmuştuk değerlendirmeyi nese ben zaten 2021 de nisanda korona oldum reglim şaştı 4 ayda 2 kez regli oldum yürüyüşler ettim hani belki düzene girerde yumurtam hareketlenir dedim öyle böyle derken adet günümden 5 gün önce erken oldum gene tutmadı ağladımm baya baya bildiğin regl ya meğersem düşük ediyormuşum habrrim yok ilk gün bi geldi ertesi gün bi kahve oldu alla alla dedim bu böyle olmazdı bikaç gün daha bekledim gene aynı az az gelmeye başladı dedim bi bakayim deneyeyim derken 4 gün sonra anca denedim ki hamileymişim randevu aldık 2 saat sonra foşur foşur kanamam aha dedim bebe düsuyor ben ağlıya ağlıya doktora gittim kese etrafımda epey kanamam varmış doktor nasip dedi düşebilirde düşmeyedebilirde dedi ignelerle idare ettim 3 ay yattım ki cok şükür minnak kızım beni bırakmadı çok şükürr tehlikeyi atlattım hep

Aynen öyle yapcak birşey yok bugüne kadar gitmedik çünkü biliyor rahat edemicem hani benide epey düşündü işlerde uymadı aralıktan bu aya kadar ilkkez gidicez bayramı da orda çekicez ama geceleri bi uykusuz olacam o kesin kalk giyin üst baş git gel zor işler beni bekliyo vallaha eve 4 adam iki kadın biz olunca

Amiin inşaallahh canom rabbimm seninde kucağına sağlıcakla nasip etsin

Amiiiin kuzummm
Ahahahaha yaaa varya en konforsuz hissettiğim yer kaynana evidir seni çok iyi anlıyorummm çünkü asla kendi evin gibi ya da annenin evi gibi olmuyorr Allah yardımcın olsun inşaAllah rahatlıkla atlatırsın kuzumm

Aynen aynen gerçekten bakalımm 1hafta beni bekliyore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…