- 19 Kasım 2019
- 53.602
- 136.101
- 698
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #39.221
ay ballıkızcede yeni anne adayımıYaaaa beğenmene sevindimm aşkımmmm
Ahh yaaa ne güzel hissediyosunnnn çok güzel bi duygu olmalıEvett bencede doğru şimdi uyandı sıpaa
Eveeeet kuzumay ballıkızcede yeni anne adayımı
şimdi takvimi gördüm
sağlıkla ilerlesin inşallahEveeeet kuzum
İnşaAllahhh sağlıkla ilerler canımm amiiinnnnsağlıkla ilerlesin inşallah
Guzell duygu kuzu amaaa ayakları aşşağda olduğu için hanfendii heryerime basıyobigüzelde idrarıma basıyor sağolsun tuvalete gidene kadar oturana kadar altıma işicek hale geliyorum yaramaz bebe çıktı arada kramp oluyo kasığımda çok feci desen normal doğumun 2 katını hiç düşünemiyorumAhh yaaa ne güzel hissediyosunnnn çok güzel bi duygu olmalı
yeri daralacak artık yavaş yavaşGuzell duygu kuzu amaaa ayakları aşşağda olduğu için hanfendii heryerime basıyobigüzelde idrarıma basıyor sağolsun tuvalete gidene kadar oturana kadar altıma işicek hale geliyorum yaramaz bebe çıktı arada kramp oluyo kasığımda çok feci desen normal doğumun 2 katını hiç düşünemiyorum
Hahahah evet kuzu sanırim daralıyor artıkk kaçgündür gece uyuyorum gündüz var sadece hareketlenmeyeri daralacak artık yavaş yavaş
özlieceksin
ben doğumdan snra bi süre pisk. olarak karnımı tutuodum hareket etmio die
sonra aa doğurdum diodum
Yaaa çok fenaaa ben zaten tutamaayan biriyim normalde deGuzell duygu kuzu amaaa ayakları aşşağda olduğu için hanfendii heryerime basıyobigüzelde idrarıma basıyor sağolsun tuvalete gidene kadar oturana kadar altıma işicek hale geliyorum yaramaz bebe çıktı arada kramp oluyo kasığımda çok feci desen normal doğumun 2 katını hiç düşünemiyorum
Yaaa çok fenaaa ben zaten tutamaayan biriyim normalde de
Hahahah evet kuzu sanırim daralıyor artıkk kaçgündür gece uyuyorum gündüz var sadece hareketlenme
Alırsınn mesane pedi hahahaYaaa çok fenaaa ben zaten tutamaayan biriyim normalde de
Yaaa Rabbim bağışlasın maşşallah yerim onuben tüp bebekle hamile kaldım 3 yıl uğraştan snra... ikizdi.. tek kaldı.. gebeliğim sorunluydu 6 ay ayağa kalkmadm
hastanelerde yattım felan ama şimdi bakıyorum değermi
vallahi her acıya değiyormuş
bide insan yinede o tekmeleri hissetmeyi özlüyormuş ya
anı yaşayın valla kızlar
Ahahahahaha mesane pedi net alırım ileriki aylarda utanmam altıma işimekten korkarımAlırsınn mesane pedi hahaha
Asıl cumartesi kaynanama gidicez kocamı uyutmayacam yazıkktuvaleti uzak beni mecbur yataktan kaldır yatır etcek hepp
Bugece baya hep kalktım ama kendim hala kalkabiliyorum yastık ihtiyacım bile olmuyo kv de yatak biraz ters duvar kısmına yattığım için kalkmam epey zorlaşcak yapcak birşey yok
Ooyyy canımm öyle tabiii asıl benim hikayem macera gibiiben tüp bebekle hamile kaldım 3 yıl uğraştan snra... ikizdi.. tek kaldı.. gebeliğim sorunluydu 6 ay ayağa kalkmadm
hastanelerde yattım felan ama şimdi bakıyorum değermi
vallahi her acıya değiyormuş
bide insan yinede o tekmeleri hissetmeyi özlüyormuş ya
anı yaşayın valla kızlar
Aynen öyle yapcak birşey yok bugüne kadar gitmedik çünkü biliyor rahat edemicem hani benide epey düşündü işlerde uymadı aralıktan bu aya kadar ilkkez gidicez bayramı da orda çekicez ama geceleri bi uykusuz olacam o kesin kalk giyin üst baş git gel zor işler beni bekliyo vallaha eve 4 adam iki kadın biz oluncaAhahahahaha mesane pedi net alırım ileriki aylarda utanmam altıma işimekten korkarımyaaaa eşine uyku yok desene haahahahahah çekecek o da cefasını mecbur ilerde sefasını çekmek için inşaAllah sağlıkla kucağına alırsın jouuum
Amiiiin kuzummmAynen öyle yapcak birşey yok bugüne kadar gitmedik çünkü biliyor rahat edemicem hani benide epey düşündü işlerde uymadı aralıktan bu aya kadar ilkkez gidicez bayramı da orda çekicez ama geceleri bi uykusuz olacam o kesin kalk giyin üst baş git gel zor işler beni bekliyo vallaha eve 4 adam iki kadın biz olunca
Amiin inşaallahh canom rabbimm seninde kucağına sağlıcakla nasip etsin
Aynen aynen gerçekten bakalımm 1hafta beni bekliyoreAmiiiin kuzummm
Ahahahaha yaaa varya en konforsuz hissettiğim yer kaynana evidir seni çok iyi anlıyorummm çünkü asla kendi evin gibi ya da annenin evi gibi olmuyorr Allah yardımcın olsun inşaAllah rahatlıkla atlatırsın kuzumm
Offf 1hafta bideAynen aynen gerçekten bakalımm 1hafta beni bekliyore
Arada girerim tabii normalde bayramdaydı izin yoktu ama izin olmuş 3 gün dahaOfff 1hafta bidebize gelişmeleri yaz
Özlem gider iyi olurmgit elçomArada girerim tabii normalde bayramdaydı izin yoktu ama izin olmuş 3 gün dahahep kvde değilim tabi annemede geçicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?