- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.327
- 138
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #39.241
Haa anladım kuzum tamam ozaman rahat ohArada girerim tabii normalde bayramdaydı izin yoktu ama izin olmuş 3 gün dahahep kvde değilim tabi annemede geçicem
Evett kuzuşumm benimm kafam dağılırr hep evdeydim doktora git gel markete git gel ev et bitti bugüne kadar hava şartlarıyla doğru düzgün gidemedim zatenÖzlem gider iyi olurmgit elçom
Tabiii yoksa patlarım ben ordaHaa anladım kuzum tamam ozaman rahat oh
Allah yardımcın olsun elçom giderken be kullan istersen rahat olurEvett kuzuşumm benimm kafam dağılırr hep evdeydim doktora git gel markete git gel ev et bitti bugüne kadar hava şartlarıyla doğru düzgün gidemedim zatendoğru diyorsun kafam dağılır da şu tuvalet işi beni iyice zorlaştırdı hep çişum geleyy gece yanduk
Pedmi kızzAllah yardımcın olsun elçom giderken be kullan istersen rahat olur
benzer şeyler yaşamışız hemen hemenOoyyy canımm öyle tabiii asıl benim hikayem macera gibii
Ben agustos ayında hep yürüyüş ettim detox falan içtim dedim oldu oldu olmadı artık tüp dedim eşime dedim gene sonkez çalışalım epeyyorulmuştuk değerlendirmeyi nese ben zaten 2021 de nisanda korona oldum reglim şaştı 4 ayda 2 kez regli oldum yürüyüşler ettim hani belki düzene girerde yumurtam hareketlenir dedim öyle böyle derken adet günümden 5 gün önce erken oldum gene tutmadı ağladımm baya baya bildiğin regl ya meğersem düşük ediyormuşum habrrim yok ilk gün bi geldi ertesi gün bi kahve oldu alla alla dedim bu böyle olmazdı bikaç gün daha bekledim gene aynı az az gelmeye başladı dedim bi bakayim deneyeyim derken 4 gün sonra anca denedim ki hamileymişim randevu aldık 2 saat sonra foşur foşur kanamam aha dedim bebe düsuyor ben ağlıya ağlıya doktora gittim kese etrafımda epey kanamam varmış doktor nasip dedi düşebilirde düşmeyedebilirde dedi ignelerle idare ettim 3 ay yattım ki cok şükür minnak kızım beni bırakmadı çok şükürr tehlikeyi atlattım hep
Tabiikii öyle kuzu ama bak bitanesi tutundu çok şükürr rabbimm bidaha yaşatmasın inşaallahh prenses sağlıklı büyüsün ömrü uzun olsun inşaallahhhbenzer şeyler yaşamışız hemen hemen
ben o foşur foşur kanı 3 kez yaşadım
evdeyken ayaklarımdan dökülüyordu.. ped hak getire..
2 kere hastanede yattım birer hafta :)
benm bebeklerim ikizdi.. birinin kalbi durdu felan..
ama herşeye rağmen mucizelere inanmaktan vazgeçmemek lazım demek ki
Ahahahahaha yerim seniHele bi doğuramdaa ilk işim kabak tatlısı
Etiketini bile ederimm aşkommm ayıpsınnnAhahahahaha yerim senifoti at bana da
Ayyyy jou bunları bilmiyodummm maşşallahhh prenseseee yaaa annesini bırakmamışşşOoyyy canımm öyle tabiii asıl benim hikayem macera gibii
Ben agustos ayında hep yürüyüş ettim detox falan içtim dedim oldu oldu olmadı artık tüp dedim eşime dedim gene sonkez çalışalım epeyyorulmuştuk değerlendirmeyi nese ben zaten 2021 de nisanda korona oldum reglim şaştı 4 ayda 2 kez regli oldum yürüyüşler ettim hani belki düzene girerde yumurtam hareketlenir dedim öyle böyle derken adet günümden 5 gün önce erken oldum gene tutmadı ağladımm baya baya bildiğin regl ya meğersem düşük ediyormuşum habrrim yok ilk gün bi geldi ertesi gün bi kahve oldu alla alla dedim bu böyle olmazdı bikaç gün daha bekledim gene aynı az az gelmeye başladı dedim bi bakayim deneyeyim derken 4 gün sonra anca denedim ki hamileymişim randevu aldık 2 saat sonra foşur foşur kanamam aha dedim bebe düsuyor ben ağlıya ağlıya doktora gittim kese etrafımda epey kanamam varmış doktor nasip dedi düşebilirde düşmeyedebilirde dedi ignelerle idare ettim 3 ay yattım ki cok şükür minnak kızım beni bırakmadı çok şükürr tehlikeyi atlattım hep
Ahahahahahaha ofya en çok kullandıgım kelime benimEtiketini bile ederimm aşkommm ayıpsınnn
Aşkoomm deyincee aklıma kezban gelmesii
Hep diyordum onu o geldi midemi bulandırdı yaa hahahaha amaann sill sevdiğim insanalara içimden diyorum sonuçtaaAhahahahahaha ofya en çok kullandıgım kelime benimkezbanı silelim hafızadan
Ben de sevdiklerime çok derim aynennn sildik gittiiiiii aşkoommmHep diyordum onu o geldi midemi bulandırdı yaa hahahaha amaann sill sevdiğim insanalara içimden diyorum sonuçtaabuarada bende seni yeriimm
Amiinn canımm benimm allahım isteyen herkese nasip etsinAyyyy jou bunları bilmiyodummm maşşallahhh prenseseee yaaa annesini bırakmamışşşRabbim onu sana bağışlasınn sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaAllah kuzum
Hahahah canım benimm sen nasılsınBen de sevdiklerime çok derim aynennn sildik gittiiiiii aşkoommm
İyiyimm yavrumm kurabişin dualara başlıcamm birazdannnHahahah canım benimm sen nasılsın
Allah kabul etsin canommİyiyimm yavrumm kurabişin dualara başlıcamm birazdannnsen nasılsınn napiyon
Oyyy yemek varken ne güzel oluyoAllah kabul etsin canomm
Bende oturuyorum dinlenmece bugün yemek var bi duş alırim birazdan hergün duş almasam kaşıntı vuruyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?