- 5 Haziran 2021
- 5.090
- 21.025
- 298
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #39.321
Abouu yine picagini çekecekAkıllı oll keserimm seni haaaa beni niye etiketlemiyon
Hee bak iyi biliyonnAbouu yine picagini çekecek
hahahahah günaydın baloncukumggggüüüüüüüüünnnnnnnnaaaaaaayyyyyyyyyddddddııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
kahveleri alıp gelmeye son 2
nasılsın ozmommmmmhahahahah günaydın baloncukum
evet sabırsızlıkla bekliyom
Günaydın baloncukummmmggggüüüüüüüüünnnnnnnnaaaaaaayyyyyyyyyddddddııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
sen var emerikada yaşamakGünaydın baloncukummmmbende şimdii yatıyorum tekrar uyanıcamm 3 saate görüşürüz canım
oyy iyi uykular kuzum canımGünaydın baloncukummmmbende şimdii yatıyorum tekrar uyanıcamm 3 saate görüşürüz canım
boğazımın sol tarafı ağırıyor yutkunurken ağzımı açarkeniyiyim baloncukum canımsen nasılsınız
ayyy hasta mı olacaksın acababoğazımın sol tarafı ağırıyor yutkunurken ağzımı açarken
boğaz enfeksiyonumu die düşünüyorumayyy hasta mı olacaksın acaba
olabilir kuzum. bişiler iç diyeceğim ama oruçlusun di mi?boğaz enfeksiyonumu die düşünüyorum
değilim cnm..olabilir kuzum. bişiler iç diyeceğim ama oruçlusun di mi?
o hemen geçmez ki kuzum. bol bol su içmeye çalış. eve gidince ıhlamur,zencefil bal falan yapdeğilim cnm..
ama ne yapsam işe yaramıor
iş yerindeym bide
artık 3 gibi dr gidebilirsem gidecem
Ne yapım kargolarla uğraşıyoruzHee bak iyi biliyonn
Napıyorsun aşkoomm
Ne kargosu gıiiNe yapım kargolarla uğraşıyoruz
Günaydınnn beybitoommmmggggüüüüüüüüünnnnnnnnaaaaaaayyyyyyyyyddddddııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
herkes burda kahve paylaşırken ben yeşil çay paylaşıorm amaGünaydınnn beybitoommmm
Gelllsin yaaa bi paylaşahg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?