- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #13.021
Kalk kalk çabuk sevdiğin birileriyle sevdiğin bir yerde buluş muhabbet et. Tamam kulüpte bizlerle muhabbet ediyorsun ama bedenin hareket etmiyor hormonlar yeterli salgılanmıyor. Bak sonra bu sıkılmalarin altında başka şeyler çıkıyor. Zaman geçiyor Elçinim iyi hissedecek bir şeyler yapmamız bulmamız lazım.Nereye yaptın pekii ablacımm
Iyi olnaya calışıyorum elhanımm ama çok sukuldumm çoooooooooookkkkkk
Gaziantep parecim.Asıl memleket neresi elhan
Hayırlısı olsun elhamcim inşallah en iyisi neyse o O olsunGaziantep parecim.
Sağ ol yasminimHayırlısı olsun elhamcim inşallah en iyisi neyse o O olsun
Insaallahh antalya çıkarrKalk kalk çabuk sevdiğin birileriyle sevdiğin bir yerde buluş muhabbet et. Tamam kulüpte bizlerle muhabbet ediyorsun ama bedenin hareket etmiyor hormonlar yeterli salgılanmıyor. Bak sonra bu sıkılmalarin altında başka şeyler çıkıyor. Zaman geçiyor Elçinim iyi hissedecek bir şeyler yapmamız bulmamız lazım.
Tek il tercihi yaptım. Antalya'da evimiz var oraya gidelim istiyoruz.
MERHAAAAAAAAAAAAAAAMerhabalaynnnn
Abovv işimiz çokgelin olacağım ya tek dikkatimi çeken şey gelin damat eşya gelinlik damatlık
Afiyet olsun dıkkt et kafa yapmasınHani kahvelerr yokmuuuu jounuzz kahve yaptuuuuuuusizi çağırıyoreeeeeeee
Elhan Minnosprenses coconatt BlueBerry4268 MssPARE Morrmeneksee D u t ASSOSyal Catlak-kurabiye bebeklinick Kahve __Kokusu Lavinia_98 Wilma11
Eki Görüntüle 2896727
Kafa zaten birmilyon yapsun yaapcağuniiiAfiyet olsun dıkkt et kafa yapmasın
Ahahaha bende yaşadımgelin olacağım ya tek dikkatimi çeken şey gelin damat eşya gelinlik damatlık
Senin düğün taeih belli oldu muiyi canım benim çok şükür ben düğün telaşı artık hafta sonu pek aktif olamam o yüzden denk gelemiyoruz sanırım
Sağol güzelim Allah razı olsun bu yaşta sağlam bir yerim.kalmamis gibi hissediyorumBende iyim canım benim onunla geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun
Çok güzel parça
Yaaa uzun zaman sonra ilk defa bir Nescafe içtim yanına bitter yedimHani kahvelerr yokmuuuu jounuzz kahve yaptuuuuuuusizi çağırıyoreeeeeeee
Elhan Minnosprenses coconatt BlueBerry4268 MssPARE Morrmeneksee D u t ASSOSyal Catlak-kurabiye bebeklinick Kahve __Kokusu Lavinia_98 Wilma11
Eki Görüntüle 2896727
Dimiii hep dinleyesi geliyo insanınnÇok güzel parça
Sanada afiyet olsun laviiimmmYaaa uzun zaman sonra ilk defa bir Nescafe içtim yanına bitter yedim
atmaya unuttum resimafiyet olsun sanada hangi şehirde n bu resim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?