- 18 Kasım 2020
- 20.764
- 49.953
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #13.041
Abovv işimiz çok
Afiyet olsun bebişimHani kahvelerr yokmuuuu jounuzz kahve yaptuuuuuuusizi çağırıyoreeeeeeee
Elhan Minnosprenses @coconatt @Mavera4268 @MssPARE @Morrmeneksee @dut agaci @ASSOSyal @Catlak-kurabiye @zorunlunick @Kahve __Kokusu Lavinia_98 Wilma11
Eki Görüntüle 2896727
evet canım 8 ekim kına 10 ekim düğünSenin düğün taeih belli oldu mu
ahahahhah ama dikkat çeken bunlar şuan 2 ay daha benden çekeceğiniz varAhahaha bende yaşadım
Nişanlıydım nişana gittik
Dedim benim nişanlıgım mı güzel onun dedim eşim dürttü seninki daha güzel demişti
Seninle olsun meloommmm❤❤❤❤Afiyet olsun bebişim
bende içiyorum şimdi ama tamayacağım canım yoğunumSeninle olsun meloommmm❤❤❤❤
Milletle konuşmaktann ağzunn yorulduuubende içiyorum şimdi ama tamayacağım canım yoğunum
Silinmişti şimdi indircm aynı müziğiDimiii hep dinleyesi geliyo insanınn
Çok güze bir sehirdesin canımSanada afiyet olsun laviiimmm
Istanbul çiçeeemmmm❤❤
Ayyy insanlah telli duvaklı evlenirsim tatlım çok mutlu oldum adına bahtinn açık olsun yine Antep'te mi kalacan yoksa gidecen mievet canım 8 ekim kına 10 ekim düğün
Kızzzz evlenince ben çerkezköye yerleştimmSilinmişti şimdi indircm aynı müziği
Çok güze bir sehirdesin canım
Ayyy insanlah telli duvaklı evlenirsim tatlım çok mutlu oldum adına bahtinn açık olsun yine Antep'te mi kalacan yoksa gidecen mi
Hadi ya durumun fenaInsaallahh antalya çıkarr
Kaynanamdayım beeee aplaa
Yarın kesin gidiyoruz eveeee
Bu sıcakta kayananda hiç cekilmiyorr
Evde 4 adam giydiğin kıyafet bile eziyett
Heeaaa elhanımm keşke olaydı öyleeeHadi ya durumun fenaKaynanayla ne aktivite yapılır ben de bilmiyorum. İlk kaynanam yurt dışındaydi. Birlikteliğimiz olmadı. İkincisi evlendigim yil rahmetli oldu. benimki de şanssızlık canım.... Allah yardımcın olsun yanında olsaydım bir iki saatliğine kaynanana bakar seni gonderirdim.
Öyle ya misafirlikte olmak ya da misafir ağırlamak örtülü hanımlar için yaz mevsimi tam bir işkence...ben de çok yaşadım seni anlıyorum. Bir gün kalmış dayan kuzum...Heeaaa elhanımm keşke olaydı öyleee
Ya kaynanam birsey degill evde adamlar vaarr 2 side bekarr ee benim altım eşofman ustüm dötüme kadar uzun bi kiyafett
Yazın ben eziyet çekiyorum kışın birşey yok
Evett elhanımmmÖyle ya misafirlikte olmak ya da misafir ağırlamak örtülü hanımlar için yaz mevsimi tam bir işkence...ben de çok yaşadım seni anlıyorum. Bir gün kalmış dayan kuzum...
Ne güzel canım yaaaKızzzz evlenince ben çerkezköye yerleştimm
Ailemiz istanbulda
ay yok bu gün hiç konuşmaım neredeyse rapor istediler onunla uğraştım canımMilletle konuşmaktann ağzunn yorulduuu
amin canım benim ,yok canım gidiyorum antepten adanayaSilinmişti şimdi indircm aynı müziği
Çok güze bir sehirdesin canım
Ayyy insanlah telli duvaklı evlenirsim tatlım çok mutlu oldum adına bahtinn açık olsun yine Antep'te mi kalacan yoksa gidecen mi
Adana'ya mi gelin gidecen emiay yok bu gün hiç konuşmaım neredeyse rapor istediler onunla uğraştım canım
amin canım benim ,yok canım gidiyorum antepten adanaya
aminnn canım benim amin ,he ya gidiyorum nasibim oradaymış işteAdana'ya mi gelin gidecen emigerçi yakın Antep'e ama olsun Allah mutlu mesut etsin kuzu
Yolun açık olsunaminnn canım benim amin ,he ya gidiyorum nasibim oradaymış işte
Güzelim benim teşekküür ederimYolun açık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?