Insaallahh antalya çıkarr
Kaynanamdayım beeee aplaa
Yarın kesin gidiyoruz eveeee
Bu sıcakta kayananda hiç cekilmiyorr
Evde 4 adam giydiğin kıyafet bile eziyett
Hadi ya durumun fena Kaynanayla ne aktivite yapılır ben de bilmiyorum. İlk kaynanam yurt dışındaydi. Birlikteliğimiz olmadı. İkincisi evlendigim yil rahmetli oldu. benimki de şanssızlık canım....Allah yardımcın olsun yanında olsaydım bir iki saatliğine kaynanana bakar seni gonderirdim.
Dileğin için de ayrıca teşekkür ederim inşallah çıkar taynim.

Reactions: Jou
Heeaaa elhanımm keşke olaydı öyleee
Ya kaynanam birsey degill evde adamlar vaarr 2 side bekarr ee benim altım eşofman ustüm dötüme kadar uzun bi kiyafett
Yazın ben eziyet çekiyorum kışın birşey yok

Heeaaa elhanımm keşke olaydı öyleee
Ya kaynanam birsey degill evde adamlar vaarr 2 side bekarr ee benim altım eşofman ustüm dötüme kadar uzun bi kiyafett
Yazın ben eziyet çekiyorum kışın birşey yok
Öyle ya misafirlikte olmak ya da misafir ağırlamak örtülü hanımlar için yaz mevsimi tam bir işkence...ben de çok yaşadım seni anlıyorum. Bir gün kalmış dayan kuzum...

Öyle ya misafirlikte olmak ya da misafir ağırlamak örtülü hanımlar için yaz mevsimi tam bir işkence...ben de çok yaşadım seni anlıyorum. Bir gün kalmış dayan kuzum...
Evett elhanımmm
Kesin dediyse tamamdırrr ben bugünn bi kafam rahat artıkkınn

Milletle konuşmaktann ağzunn yorulduuu
ay yok bu gün hiç konuşmaım neredeyse rapor istediler onunla uğraştım canım
Silinmişti şimdi indircm aynı müziği

Çok güze bir sehirdesin canım

Ayyy insanlah telli duvaklı evlenirsim tatlım çok mutlu oldum adına bahtinn açık olsun yine Antep'te mi kalacan yoksa gidecen mi
amin canım benim ,yok canım gidiyorum antepten adanaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…