- 18 Kasım 2020
- 20.764
- 49.953
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #13.061
maşallah canım benimmBenim kaynanamın ellerine sağlık bugun mutfağı düzene sokmuş temizlemiş böle kaynanama başüstüne öptüm
ayy farklı şehire mi gelin gidiceksin kıyamamaminnn canım benim amin ,he ya gidiyorum nasibim oradaymış işte
ay böyle kaynanalar kaldı mı maşaAllah diyelimmBenim kaynanamın ellerine sağlık bugun mutfağı düzene sokmuş temizlemiş böle kaynanama başüstüne öptüm
evet canım yakın şehir ama farklı işteayy farklı şehire mi gelin gidiceksin kıyamam
Görümcem evi temizleyecekti Kaynanam görümceme yardıma gitmiş sıkılmış evde sanırım mutfağı pırıl pırıl yapmış bunu eşime dediay böyle kaynanalar kaldı mı maşaAllah diyelimm
Temizlenecek ev zaten pis olur temiz olsa niye temizletelim. Kayınvaliden seni biliyordur evet biz küçükler biraz utanıyoruz ama yapacak bir şey yok her şeye yetişemiyoruzGörümcem evi temizleyecekti Kaynanam görümceme yardıma gitmiş sıkılmış evde sanırım mutfağı pırıl pırıl yapmış bunu eşime dedi
Evet utandım bende evim çok pisti çünkü
Haaaaa bittimi canoay yok bu gün hiç konuşmaım neredeyse rapor istediler onunla uğraştım canım
amin canım benim ,yok canım gidiyorum antepten adanaya
Valla bilmez mi biliyorTemizlenecek ev zaten pis olur temiz olsa niye temizletelim. Kayınvaliden seni biliyordur evet biz küçükler biraz utanıyoruz ama yapacak bir şey yok her şeye yetişemiyoruz
çok şükür bende bittimHaaaaa bittimi cano
Ahh benim güxell minnoşummmmçok şükür bende bittim
canımmmmmmmmmAhh benim güxell minnoşummmm
zaten işler bitince bizde otomatik olarak bitiyoruzçok şükür bende bittim
benim daha 1 saatim varcanımmmmmmmmmmesai bittim şükür son 10 dk
Çok sevindim beybim bol şifalar. Hemen toprağa gömKızlarrrrr bilekliğim geldiiii
Faydasını gorursem yazacam buraya
ASSOSyal Minnosprenses @MssPARE Jou @pina @coconatt
Eki Görüntüle 2896657
Hemen göm bekleme3 gunde geldı ıste MâşâAllah
ASSOSyal 1 gece toprakta bekletın dıyor, peki şimdiden gömsem olurmu gece mı yapayım bu islemi bılemedım
Offf Süper afiyet olsun canikomHani kahvelerr yokmuuuu jounuzz kahve yaptuuuuuuusizi çağırıyoreeeeeeee
@ElhanMinnosprenses @coconatt @Mavera4268 @MssPARE @Morrmeneksee @dut agaci ASSOSyal @Catlak-kurabiye @zorunlunick @Kahve __Kokusu @Lavinia_84 Wilma11
Eki Görüntüle 2896727
canım ne bilekliği buKızlarrrrr bilekliğim geldiiii
Faydasını gorursem yazacam buraya
ASSOSyal Minnosprenses @MssPARE Jou @pina @coconatt
Eki Görüntüle 2896657
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?