- 18 Kasım 2020
- 20.764
- 49.959
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #13.481
sıcakta iş çekilmiyortakıl ablan star bebegim
Se dw vereydin komşunaHiç valla herkes donunu kendi yıkasın
Off üst komşunun balkonuma düşen donu geldi aklıma ya
Kayınpederim düşen eşimin donu alıp arabayı temizlemişti çok utandımUffff benimde düşmüştü bir kere üst komşununbeyaz lastikli ama rengi griye dönmüş. eşime alıp veriver ben dokunamam demiştim. donunada bizmi sahip cikicaz , ayağına mi götürelim dedi , çöpe atmıştı..
Ayyy ben ne bilim. kadın geldi sonra eşimin donu düşmüş alabilirmiyim dedi. çok utandım çöpte derkenE hakliiiii
Ahaaaaaahaaaaa gözleri görmüyor mu kp rinKayınpederim düşen eşimin donu alıp arabayı temizlemişti çok utandım
Kadın ne yaptı sonraAyyy ben ne bilim. kadın geldi sonra eşimin donu düşmüş alabilirmiyim dedi. çok utandım çöpte derken
Yoo gördü sonrq bana baktı eskimiş deyip gitti arabayı sildi zaten eskimiştiAhaaaaaahaaaaa gözleri görmüyor mu kp rin
haha eşin haklı herkes donuna sahip çıksınUffff benimde düşmüştü bir kere üst komşununbeyaz lastikli ama rengi griye dönmüş. eşime alıp veriver ben dokunamam demiştim. donunada bizmi sahip cikicaz , ayağına mi götürelim dedi , çöpe atmıştı..
ayyy gelip sordu mu çöpte deyince ne dediAyyy ben ne bilim. kadın geldi sonra eşimin donu düşmüş alabilirmiyim dedi. çok utandım çöpte derken
Eşim çöpe attı dedim. kusura bakmayın kimin olduğunu bilmediğimiz için 5 katlı bina sonuçta. haklısıniz yapcak birşey yok dedi ama içinden ne dedi bilmiyorum artıkKadın ne yaptı sonra
Ay ben şuan okurken çok rahatladım biliyomusun.Ayyy ben ne bilim. kadın geldi sonra eşimin donu düşmüş alabilirmiyim dedi. çok utandım çöpte derken
Ahaaaaaahaaaaa kp değişik bir tarz sanırımYoo gördü sonrq bana baktı eskimiş deyip gitti arabayı sildi zaten eskimişti
Oda doğru balım. İnşallah hakkında hayırlısı olsun. Sağlık alanını düşünmez misin en azından atama derdin olmazBen aslında atanmayı hayal ediyorum kurbisim ama iki yıllık okumanın bana faydası yok illa dört yillik olmalı. Dgs de çok zor bir sınav iki yıl yazmak yerine dört yillik yazarsın
Hahah kral hareketUffff benimde düşmüştü bir kere üst komşununbeyaz lastikli ama rengi griye dönmüş. eşime alıp veriver ben dokunamam demiştim. donunada bizmi sahip cikicaz , ayağına mi götürelim dedi , çöpe atmıştı..
Eşim aldı merdivenlerin oraya koydu. Geldiler gittiler almadılarSe dw vereydin komşuna
Hahahah alem yaKayınpederim düşen eşimin donu alıp arabayı temizlemişti çok utandım
Kocalarimizin donlarini elden ele gezdirerek halimiz yok .Eşim çöpe attı dedim. kusura bakmayın kimin olduğunu bilmediğimiz için 5 katlı bina sonuçta. haklısıniz yapcak birşey yok dedi ama içinden ne dedi bilmiyorum artık
Haklısınız dedi kimin olduğunu bilemeyiz 5 katlı bina sonuçta dedimayyy gelip sordu mu çöpte deyince ne dedi
Bana da bişey yaz ya .Oda doğru balım. İnşallah hakkında hayırlısı olsun. Sağlık alanını düşünmez misin en azından atama derdin olmaz
Hahah kral hareket
Eşim aldı merdivenlerin oraya koydu. Geldiler gittiler almadılaradam donunu tanıyamıyor ben ne diyim
En son almışlardı zavallıyı
Hahahah alem ya
Kadın artık bundan sonra dikkat ederEşim çöpe attı dedim. kusura bakmayın kimin olduğunu bilmediğimiz için 5 katlı bina sonuçta. haklısıniz yapcak birşey yok dedi ama içinden ne dedi bilmiyorum artık
Benim eşim annesinin bornozunu giydi mugladayken geçenlerde.Bide hiç unutamıyorum
Yeni evkenmiştik
Eşim havlu alabilir miyim dedi çamaşir askılıda duran eski havlu al dedim
Ama eşim yanlışlıkla dantelli havlu almış
Bende kızdım omu demedim dedim
Oda ne bilim dedi
Hiç unutamıyorum agzıyla söylemeyecegim bi daha dedim kendim gidip kendim verecegim
Aynı adamın donu iki üç ay sonrada arabamızın üstüne düştü ..oradanda yine çöp oldu eşim üst kata bağırmış ti donunuza sahip çıkın diye ben arabamdan balkonumdan don toplamak zorunda mıyım diye söylendi. Allah'tan çıkan olmadı dön yüzünden kavga cikicakti taşındılar da kurtulduk donlardanKocalarimizin donlarini elden ele gezdirerek halimiz yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?