- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #13.501
Çok rahat bir kadındı aslında.. çocuğu vardı balkonuma beslerini atardı t-shirt lerini kalem ne bulduysa ..komşum kusura bakma der gelir alırdıKadın artık bundan sonra dikkat edersütyen düşerse eyvahlar olsun
Alismadik g.tte don durmazmis ondan galibaAynı adamın donu iki üç ay sonrada arabamızın üstüne düştü ..oradanda yine çöp oldu eşim üst kata bağırmış ti donunuza sahip çıkın diye ben arabamdan balkonumdan don toplamak zorunda mıyım diye söylendi. Allah'tan çıkan olmadı dön yüzünden kavga cikicakti taşındılar da kurtulduk donlardan
Buna çok güldüm Allah seni dadı dizisi aklıma geldi eşin o diziyi çok mu izlediBenim eşim annesinin bornozunu giydi mugladayken geçenlerde.
Ay kahkaha attım çok kötü bı görüntüydu.
Pembe havlu üstünde çiçekler var kıpır kıpır, öfff dedim karı kocalık algim bozuldu bı an
Hahaha şu komşularda bi alemAynı adamın donu iki üç ay sonrada arabamızın üstüne düştü ..oradanda yine çöp oldu eşim üst kata bağırmış ti donunuza sahip çıkın diye ben arabamdan balkonumdan don toplamak zorunda mıyım diye söylendi. Allah'tan çıkan olmadı dön yüzünden kavga cikicakti taşındılar da kurtulduk donlardan
Bizim evimizin olduğu arazi önü açıklık canım çok rüzgar alıyor. en son ben konuştum o cepheye çamaşır sermeyin uçuyor dedim tamam dedi kurtulduk taşındılar sonra zaten kiraciydiAlismadik g.tte don durmazmis ondan galiba
Aaa demi doğru diyosun o dizide öyleydi iyi hatırlattınBuna çok güldüm Allah seni dadı dizisi aklıma geldi eşin o diziyi çok mu izledigülben ergenin çiçekli boynozları giymeden duramazdı ya hani
ay benim düştü bir kereKadın artık bundan sonra dikkat edersütyen düşerse eyvahlar olsun
ayy hadi inşaAllahhhYagmur yağacak burada çok şükür
Bende asarken atletlerin içine koyuyorum onları donları sütyenleriay benim düştü bir kerekomşununda kocası yanındaymış kadın anladı ama verene kadar
daha da dışarı iç çamaşırı asmıyorum
ay ben bir kere komşuyu balkonda eşinin dantelli askılısıyla gördümAynı adamın donu iki üç ay sonrada arabamızın üstüne düştü ..oradanda yine çöp oldu eşim üst kata bağırmış ti donunuza sahip çıkın diye ben arabamdan balkonumdan don toplamak zorunda mıyım diye söylendi. Allah'tan çıkan olmadı dön yüzünden kavga cikicakti taşındılar da kurtulduk donlardan
Ne oldu neyin varSelam herkese ben geldim
Biraz kötü günleri geride bıraktım da geldim
Yaşımdan dolayı bende onu dusunfumdüşünüyorum parem, dört yıl okuyup umut edip sonra fos çıkarsa 40 yaşında olacameşek gibi çalışıp o puanı alamaz mıyım ki puanda 88+ olması gerekiyor bu arada
ahahahahahhahah pareemmmmmmmmmmm ahahahahahahhahahahahahah
Ah perim duydum yazdım buraya çok geçmiş olsun kuzum üzülme desemde uzuluceksin rabbim en kısa zamanda daha sağlıklı bir gebelik versin inşallah bebeğimSelam herkese ben geldim
Canım malesef bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj oldum. Biraz uzaklaşmak istedim. Sonra çokta fazla dibe gitmeden bir kalk toparlan artık bırak geride önüne bak dedim kendime. Artık bebekmiş gebelikmiş geride bıraktım sizlerin sohbetine geldim.Ne oldu neyin var
hoş geldin canımın içiSelam herkese ben geldim
Eline sağlık yavru kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?