Çok haklısın kuzum en güZeli gerçekten mesafe. Bize birşey katmayan bizim huzurumuzu sömüren insanları ne diye tutalım ki hayatımıZ da değilmi
Aaa yanıyormuydu kızz oysa masterchef izliyordum
Ahhh benim karakuzumm gene mi yazıyor hala
Sorma canım yaa. Malesef
Menekşemm çok teşekkür ederim Allah razı olsun güzel dileklerin için inşallah rabbim hepimizin gönlünde olanı hayırlı etsin nasip etsin.
O kadar haklısın ki canım söyleyecek daha birşey bulamadım. Harfi harfiyle yanıtladın. Allah razı olsun kendi ailem, eşimin ailesinin tam desteğini hissettim her an. Eşimle zaten birbirimizden bulduk çıkış yolunu. Gerisi boş. Ne olursa olsun çok şükür dilimden yine şükürü düşürmedim. Bundan sonrasında da ihtiyacım yok hiç birisine. Dediğin gibi samimiyet olayı bende gerçekten kimsede göremiyorum
Biri çay goysun İçek beeee
Ayy tam aklımdan geçiyordu da bu sıcakta bir yerden içip bir yerden ter dökmekte zor zanaatt
Bitanem yeni gördüm bende çok geçmiş olsun . Rabbim tez zamanda yeniden güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah.
Canım dutum çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı olanı nasip eder artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…