Olsa terine razıyım yavrum ben yaa

Çok çok haklısın canım. Ben bir defa çok bunaldım ya şu arkadaşımla görüşeyim de kafam dağılsın moduna giremiyorum onlara karşı. Çünkü biliyorum ki beni daha çok bunaltcaklar. Bir insan arkadaşıyla oturup biraz keyifli sohbet etmek ister ya. Yok. Bunlarda negatif muhabbetler. Ve dediğin gibi isteyen insan her türlü koşar gelirdi uzak değiliz evlerimiz arası yürüme mesafesi 10 dk en fazla.

Sen zaten hissediyormuşsun baksana.
İnsanı cıdden hisleri yanıltmıyor emın ol.
Böyle hıssettiriyorsa zaten uzak durman gereken durumlar vardır muhakkak

Canumm benumm sen güçlüsün
Bende geçen ay olcaktım tup ama adet olamadım korona oldum son 2 ci ayy da adetim gelmedii aradan biray geçtii nasip degilmiş mesela akışına bıraktım tüp işi
Bizim problem büyük canım eşim Azosperm maalesef tıbben normal yolla çocuğumuz olmuyor. beş senelik evliyim hiçbir şekilde korunmadım çok şükür ameliyatla SPerm bulundu donduruldu onlarla tüp bebek deniyoruz. üç deneme yaptım bu zamana kadar ilki negatif oldu. ikincisi tuttu boş gebelik oldu kürtaj oldum. üçüncüyü denedim tuttu üç aylık hamileydim her şey yolundaydı maalesef oğluma Anensefali teşhisi konuldu kafatası oluşmamış beyni açıkdaydı gebeliği normal doğumla sonlandırdık. şimdi bir aylık olacaktı Nasip değilmiş daha zamanı gelmemiş diyip Rabbimden gelene şükür ediyoruz yapacak başka bir şey yok eylülde tekrar başlayacağım nasipse. Çok şey yaşadım bazen dönüp arkama baktığımda bunları ben mi yasadım diyorm

Sen zaten hissediyormuşsun baksana.
İnsanı cıdden hisleri yanıltmıyor emın ol.
Böyle hıssettiriyorsa zaten uzak durman gereken durumlar vardır muhakkak
Evet canım uzun süredir samimi gelmiyorlardı. Son olanlarda üstüne tuz biber ekti. Uzaklaştım baya bende artık gelmek isterse yine birşey diyemem gelsinler ama ben pek gidip görüşmem özelimi anlatmam artık yüzeysel muhabbet sadece

Aynen balım. Aynen bu şekılde yap.
Sen nasılsın pekı suan ıyımısın. Sağlığın nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…