- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #13.761
Çok çok geçmiş olsun canım rabbim en güzelini nasip etsin mükafatını versin. Sende çok zor şeyler yaşamışsın ama geçmeyen bir şey yok. Yani unutulmasada hafifliyor herşeyBizim problem büyük canım eşim Azosperm maalesef tıbben normal yolla çocuğumuz olmuyor. beş senelik evliyim hiçbir şekilde korunmadım çok şükür ameliyatla SPerm bulundu donduruldu onlarla tüp bebek deniyoruz. üç deneme yaptım bu zamana kadar ilki negatif oldu. ikincisi tuttu boş gebelik oldu kürtaj oldum. üçüncüyü denedim tuttu üç aylık hamileydim her şey yolundaydı maalesef oğluma Anensefali teşhisi konuldu kafatası oluşmamış beyni açıkdaydı gebeliği normal doğumla sonlandırdık. şimdi bir aylık olacaktıNasip değilmiş daha zamanı gelmemiş diyip Rabbimden gelene şükür ediyoruz yapacak başka bir şey yok eylülde tekrar başlayacağım nasipse. Çok şey yaşadım bazen dönüp arkama baktığımda bunları ben mi yasadım diyorm
Normalde iyiydim canım cumartesi kürtaj oldum ağrım sızım pek yoktu kanamada çok az az olurdu ama bir iki gündür ağrıda kanama da arttı. Yarın kontrolüm var bakalım inşallah bir problem yoktur.Aynen balım. Aynen bu şekılde yap.
Sen nasılsın pekı suan ıyımısın. Sağlığın nasıl
Evet gerçekten öyle geçiyor zor oluyor yıpratıyor ama geçiyorÇok çok geçmiş olsun canım rabbim en güzelini nasip etsin mükafatını versin. Sende çok zor şeyler yaşamışsın ama geçmeyen bir şey yok. Yani unutulmasada hafifliyor herşey
Evet Allah cıdden yanında gucu sabrı gönderiyor ve sevdiği kulunu cıdden sınıyor.Bizim problem büyük canım eşim Azosperm maalesef tıbben normal yolla çocuğumuz olmuyor. beş senelik evliyim hiçbir şekilde korunmadım çok şükür ameliyatla SPerm bulundu donduruldu onlarla tüp bebek deniyoruz. üç deneme yaptım bu zamana kadar ilki negatif oldu. ikincisi tuttu boş gebelik oldu kürtaj oldum. üçüncüyü denedim tuttu üç aylık hamileydim her şey yolundaydı maalesef oğluma Anensefali teşhisi konuldu kafatası oluşmamış beyni açıkdaydı gebeliği normal doğumla sonlandırdık. şimdi bir aylık olacaktıNasip değilmiş daha zamanı gelmemiş diyip Rabbimden gelene şükür ediyoruz yapacak başka bir şey yok eylülde tekrar başlayacağım nasipse. Çok şey yaşadım bazen dönüp arkama baktığımda bunları ben mi yasadım diyorm
Ah canımmNormalde iyiydim canım cumartesi kürtaj oldum ağrım sızım pek yoktu kanamada çok az az olurdu ama bir iki gündür ağrıda kanama da arttı. Yarın kontrolüm var bakalım inşallah bir problem yoktur.
Bebeği görmek istedim göstermediler. Kan pıhtısı o dedi hemşire. Naptılar bilmiyorum odadan da çıkarmamışlar etrafta falanda yoktu. Çöpe attılar heralde yavrumu
Ne yaptınızBeybikooommmmmmm uzaniyorummm
Çok iş ettuk dunden bugüne pertiimmm pert pert pert pertt
Âmin inşallah canım hepimizin yüzü gülsün geç olmadanEvet Allah cıdden yanında gucu sabrı gönderiyor ve sevdiği kulunu cıdden sınıyor.
Bazen bende çok dusuyorum, dipleri yasıyorum ama bır şekılde kalkmıs oluyorum cok ılgınc.
Hem senı sınıyor, dert verıyor onun yanında tahammül edecegın sabredeceğin gucu de veriyor kalkamam asla dedıgınde bıle sonra aynen senın gibi ben bunu nasıl yasamısım dıyoruzumarım hepsinin mükafatını hem bu dünyada hem ahirette yasarız kızlar
Çok duramadım forumda bugün parem ama bir eksiklik oldu bende de sizle vakit geçirmeyinceCookiie ışığın yanıyor gel buraya
@Kahve __Kokusu geldi ama kimse yok dedi
@Jou bugün çok iş yaptı gel la buraya şu adamı burda da paylaş
Morrmeneksee yeni topik açıcam
@ASSOSyal Nerdesin
coconatt geldi gitti
@dut agaci neti yok
@Catlak-kurabiye nerdesin
Minnosprenses yoğun
Toplanın uleynnn
Evet gerçekten öyle geçiyor zor oluyor yıpratıyor ama geçiyorAllah razı olsun teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canım. Görüp sarılacağımız zamanlar gelicek ama eminimAh canımmcok geçmiş olsun
Evet pes etmek yok onun kokusunu içimize çekene kadar bu yoldan vazgeçmeyeceğiz
Çok teşekkür ederim canım. Görüp sarılacağımız zamanlar gelicek ama eminim
Umarım en yakın zamanda bu psikolojiden çıkarsın rabbim ıcını ferahlatsın. Yine olacak ınanki canım perim. Suan cidden sarılmak isterdim sanaNormalde iyiydim canım cumartesi kürtaj oldum ağrım sızım pek yoktu kanamada çok az az olurdu ama bir iki gündür ağrıda kanama da arttı. Yarın kontrolüm var bakalım inşallah bir problem yoktur.
Bebeği görmek istedim göstermediler. Kan pıhtısı o dedi hemşire. Naptılar bilmiyorum odadan da çıkarmamışlar etrafta falanda yoktu. Çöpe attılar heralde yavrumu
Gel bitanem nasılsın kokomÇok duramadım forumda bugün parem ama bir eksiklik oldu bende de sizle vakit geçirmeyince
Evet canımm biz elimizden gelen herşeyi yapalım gerisi rabbimin izniyle olucak inşallah yılmak yokEvet pes etmek yok onun kokusunu içimize çekene kadar bu yoldan vazgeçmeyeceğiz
KesinlikleEvet canımm biz elimizden gelen herşeyi yapalım gerisi rabbimin izniyle olucak inşallah yılmak yok
Bugünümüze hamd olsun canım sen nasılsın?Gel bitanem nasılsın kokom
Ahh canımmm menekşemmUmarım en yakın zamanda bu psikolojiden çıkarsın rabbim ıcını ferahlatsın. Yine olacak ınanki canım perim. Suan cidden sarılmak isterdim sana
Merhaba, siz yokken haberinizi aldık. Aynı duyguları yaşamış biri olarak sadece geçecek demeye geldim.Ahh canımmm menekşemmsarılmış gibi hissettiriyorsun bana çok güç verdin iyiki varsın. İnşallah canım sağlıklı olarak olsun birdaha inşallah rabbime sığındım oda bana ferahlık veriyor
Kokom sabah yazmış biri eşim gece içine.bosaldi hamilemiyim diye bir kaç gün önce de çamaşır resmi vardı rabbim cocuknisteyennherkese versin hayırlısını versinBugünümüze hamd olsun canım sen nasılsın?
Senin profile bakıyordum son yazdığın durum beni benden aldı
Sende @Yasnaz da emın olun duamda olacaksınız burdan bı kac arkadasım daha var devamlı bulundurduğumAhh canımmm menekşemmsarılmış gibi hissettiriyorsun bana çok güç verdin iyiki varsın. İnşallah canım sağlıklı olarak olsun birdaha inşallah rabbime sığındım oda bana ferahlık veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?